Vergelijk energieprijzen zonder enige moeite

13 april 2018

Posted in Woning en Tuin

Heb jij een paar minuten waarin je niets te doen hebt? Vergelijk energieprijzen op de website Slimmetenergie.com. Dit is iets wat ik al maanden aan een heleboel mensen aanraad. Wist jij dat er een heleboel gezinnen in Nederland zijn die iedere maand weer veel te veel betalen voor hun energierekening? Ook ik behoorde tot een van deze gezinnen. Een vriendin van mij vertelde me over de website Slimmetenergie.com en ze vertelde me meteen: vergelijk energieprijzen. Wanneer je op de website komt, dan zie je meteen de volgende voordelen staan:

  • Tot wel € 450,- per jaar besparen
  • Eenvoudig overstappen
  • Snel de beste deal gevonden

Ook krijg je 14 dagen bedenktijd na het kiezen voor vergelijk energieprijzen en het maken van de overstap. Ondanks dat ik inderdaad luisterde naar het advies “vergelijk energieprijzen”, had ik er toch niet meteen een goed gevoel bij. Het klinkt natuurlijk fantastisch om tot € 450,- per jaar te kunnen besparen. Maar hoe vaak hoor je nu van mensen dat dit met vergelijk energieprijzen ook daadwerkelijk het geval is? Nu was het voor mij inderdaad geen € 450,- per jaar, maar wel een dikke € 350,- euro en dat was het vergelijk energieprijzen al meer dan waard. Wat een verschil! Dat had ik echt nooit verwacht.

Vergelijk energieprijzen voor een snel resultaat

Wanneer je kiest voor vergelijk energieprijzen op de website Slimmetenergie.com dan is er inderdaad geen woord van gelogen dat je veel geld kunt besparen. We hebben het hier niet over een aantal tientjes per jaar, maar gewoon een aantal honderd euro! Daar kan ik toch wel weer een leuk weekendje van weg! Ik heb dan ook meteen bekeken hoe ik de overstap in orde kon maken. En alhoewel ze inderdaad zeggen dat de overstap eenvoudig zou zijn, dacht ik toch weer dat dit me toch de nodige tijd zou kosten. Maar ook hier was geen woord van gelogen. Ik werd met de minuut blijer dat mijn vriendin me deze website voor vergelijk energieprijzen had aangeraden. Het is ontzettend makkelijk in gebruik en ik hoefde alleen maar een simpel formulier in te vullen om het vergelijk energieprijzen en de overstap in orde te maken. Daarnaast krijg je dus inderdaad 14 dagen bedenktijd. Maar daar heb ik natuurlijk geen gebruik van gemaakt! Ik wil nooit meer een te hoge energierekening ontvangen! Dit is dan ook precies waarom ik iedereen aanraad om deze website te gebruiken. Je weet maar nooit hoeveel geld je eigenlijk wel niet per jaar aan het weggooien bent omdat je niet kiest voor vergelijk energieprijzen. Ik heb inmiddels zelf mogen ondervinden dat dit wel degelijk de moeite waard is.

Ga voor de leuke dingen

Er zijn zoveel leukere dingen om te doen dan een veel te hoge energierekening te betalen. Daarom is het zo fijn om te kiezen voor vergelijken van energieprijzen. Je kunt het vergelijken van energieprijzen overigens helemaal aanpassen op je eigen voorkeuren en wensen. Je kunt aangeven in welke plaats je woont, wat voor soort meter je hebt, of je voor stroom en gas wilt gaan of juist alleen maar voor een van de twee. Na het invullen van deze gegevens kun je ook aangeven of je voor een bepaalde mate van duurzaamheid wilt gaan of je een bepaald soort contract wilt uitlichten en of je een voorkeur hebt voor bepaalde aanbieders. Zo wordt het vergelijken van energieprijzen heel precies en je hebt dan ook zo de beste energieleverancier voor jou gevonden. En dat zonder dat je hier eigenlijk een heleboel moeite voor hoeft te doen. Kom dus vandaag nog naar de website Slimmetenergie.com toe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn