U kunt direct aan de slag met de bestratingen na de bezorging

23 april 2017

Posted in Nieuws

Bent u verantwoordelijk voor de bestratingen van een straat? Hebt u bijvoorbeeld opdracht gekregen van een bouwbedrijf om de tuinen van onlangs gebouwde koopwoningen te betegelen? Of moet u een hele straat of zelfs meerdere straten van een nieuwe woonwijk voorzien van klinkers? De gemeente kan u ook opdracht geven om een oude bestrating eruit te halen en te voorzien van nieuwe of eventueel tweedehandse bestratingen. U hebt in ieder geval een partij met bestratingen nodig. En dat is waar wij om de hoek kijken want we leveren bestratingen in diverse soorten en maten. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en wilt u zo goedkoop mogelijk uit zijn? Kijk dan eens bij Twente Klinker want wij leveren elke week weer een nieuw assortiment aan tegels. Weliswaar verkopen we vele nieuwe producten, we pogen echter wel om voornamelijk tweedehandse stenen aan te bieden. We zijn daarom een duurzaam bedrijf en hebben het behoud van grondstoffen en dus van het milieu hoog in het vaandel staan. En daar plukt u tevens de vruchten van want tweedehandse bestratingen zijn uiteraard vele malen goedkoper dan gloednieuwe producten. We leveren bestratingen door heel Nederland aan maar omdat onze winkel zich in Tubbergen, Overijssel bevindt, begrijpt u waarschijnlijk wel dat we voornamelijk in het oosten van het land bezorgen. Desalniettemin bent u van harte welkom als u uit het noorden, zuiden of westen van het land op zoek bent naar een partij bestratingen.

Dankzij Twente Klinker slagen al uw bestratingen

U zoekt bestratingen. Kijk dan even op onze site. U kunt uw zoekgebied op diverse manieren verkleinen of juist vergroten:

  • Vul de type bestratingen in die u zoekt op de ingebouwde zoekbalk,
  • Selecteer op een type steen dat u zoekt tussen de oude klassieke en dus gebruikte stenen,
  • Of doe hetzelfde bij de nieuwe producten.
  • Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u ons bellen, mailen en tegenwoordig zelfs via WhatsApp een berichtje sturen. We staan in principe 24 uur per dag voor u klaar, maar u zult begrijpen dat we voornamelijk tijdens kantooruren reageren op uw berichten.

Nadat u de bestratingen hebt gevonden die u wenst te bestellen dan kunt u onze site net als elke andere webwinkel beschouwen. Vul uw gegevens in zoals uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens, betaal via een betaalservice vooraf of achteraf en u bent klaar. Natuurlijk brengen we uw partij zo spoedig mogelijk en dat spreken we uiteraard van te voren met u af. Of het nu gaat om gloednieuwe of tweedehandse tegels, klinkers, keerwanden, betonnen platen, terrastegels of een ander type betegeling, we hebben het ongetwijfeld in huis.

Ons aanbod varieert wekelijks, dus neem zo nu en dan eens een kijkje

U begrijpt dat we onze tweedehandse partijen wekelijks aanvullen. Maar omdat we een perfecte kwaliteit willen garanderen moet u er rekening mee houden dat 5 à 10 procent van de bestelling verloren gaat door knip- en breukverlies. Dat gebeurt tevens bij nieuwe producten. U moet immers knippen om de wegen en terrasjes passend te maken. In het geval van nieuwe producten zal het knipverlies op circa 5 procent uitkomen. Neem deze marge daarom op in uw berekening zodat u niet te weinig tegels bestelt. Natuurlijk helpen we u graag met deze berekening. Het is daarom aan te raden om eerst uw wensen en de oppervlakten aan ons door te geven. Op basis van deze informatie stellen we een offerte op waar u al dan niet akkoord mee kunt gaan. Spreekt u hier liever een medewerker over? Kom dan eens langs in onze showroom in Tubbergen. lees ook : TwenteKlinker.nl | Gebruikte en nieuwe bestrating | Groothuis Handel B.V.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn