Vochtwering is belangrijker dan u denkt!

23 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Dankzij solid.nl hoeft u zich al snel geen zorgen meer te maken als u op zoek bent naar een gerenommeerd bedrijf dat u kan helpen bij vochtwering. Vochtwering is een veelvoorkomend probleem in dit land en dat is ook niet zo vreemd. We leven in een gebied met enorm veel water, minstens 50 procent van Nederland ligt onder het waterniveau en het is een deltagebied waar vele rivieren uitmonden in de zee. We zijn dan ook een land dat gespecialiseerd is in waterwerken. Wij zijn een bedrijf dat u kan helpen bij vochtwering.

  • Hebt u bijvoorbeeld last van opkruipend vocht in bouwkuipen?
  • Is er sprake van vochtplekken die verergeren in uw koopwoning?
  • Lopen uw kelders regelmatig vol of is er sprake van schimmelvorming?

Of het nu gaat om bouwprojecten of reeds afgeronde projecten, dankzij onze injecties kunnen we bijstaan in uw strijd tegen vochtplekken. En waarom is dat zo belangrijk? Water is een zeer sterk element kan op zowel korte als lange termijn destructief zijn. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met vochtwering want als een muur eenmaal vochtig is geworden dan is er soms geen houden meer aan. Beton brokkelt af, er ontstaan gevaarlijke schimmels en uiteindelijk aan er zelfs instortingsgevaar aanwezig zijn. Wij van soilidvocht.nl werken door heel Nederland en kunnen dankzij onze constructieve grondinjecties preventief aan vochtwering doen. Dus voordat u gaat bouwen is de grond relatief vochtvrij.

Zoek niet langer naar een bedrijf voor vochtwering

Vochtwering is aldus erg belangrijk op vele bouwterreinen en bouwprojecten. We kunnen preventief aan vochtwering doen als u dat wenst. Maar hebt u hier niet aan gedacht of is dit simpelweg vroeger nooit gebeurd omdat er nog geen kennis over bestond? Uiteraard valt uw woning of bedrijfspand meestal nog wel te redden als u contact met ons opneemt. Want naast funderingsherstel, constructieve grondinjecties en het voorkomen of oplossen van bouwputlekkages kunt u ons ook inhuren voor:

  • Betonreparaties en betoninjecties,
  • Vochtwering in de zin dat we optrekkend vocht uit uw huis verwijderen,
  • Hebt u bouwplannen gemaakt? Laat ze dan aan ons zien zodat we u kunnen adviseren over preventieve en proactieve vochtwering.

Neemt u als aannemer of als particulier gerust eens contact met ons op als u nog prangende vragen hebt. Wellicht hebt u op het gebied van de vochtwering niet veel kaas gegeten. Toch kan dit een belangrijk onderdeel van de bouw zijn. En dat is aldus waar wij om de hoek kijken. Leest u onze website aandachtig door en downloadt onze gratis brochures in Pdf-formaat over het voorkomen en oplossen van bouwputlekkages en hoe we u van dienst kunnen zijn in bestaande bouw.

Hebt u hier nog vragen over? Kijk dan op de site en neem contact met ons op

U zult ongetwijfeld nog vele prangende vragen hebben. Wacht hier niet te lang mee want de schimmel in uw badkamer, toilet of keuken zal niet uit zichzelf oplossen. De vocht in uw kelder zal op de lange termijn enkel toenemen, zeker als u hier niets aan doet. En dit kan catastrofale gevolgen hebben. de waarde van uw pand zal in ieder geval enorm dalen en dat kan nooit de bedoeling zijn. Kies voor veiligheid en kies daarom voor Soil-ID. Vuur uw vragen maar op ons af door ons tijdens kantooruren even te bellen of door een e-mail te sturen. Onze werknemers werken al tientallen jaren in de vochtbestrijding en betonreparatie dus nodig hen eens uit voor een controle. Staat uw kelder opeens blank? Bel dan bij spoed onze calamiteitenservice. Wij staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Lees meer opĀ Diensten – Soil-ID

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn