Loodgieter in omgeving Amstelveen

28 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving Amstelveen? Dan is TFK-Installatie Service wellicht een goede uitkomst. Ze zijn al ruim 25 jaar actief en gespecialiseerd in de wereld van loodgieters. Ze leveren deskundig advies en herstellen diverse zaken met betrekking tot de riolering, de CV-Ketel en allerlei lekkages. Ze weten als geen ander dat het van belang is dat er snel gehandeld moet worden bij lekkages. Vaak wordt een lekkage laat opgemerkt en als het eenmaal opgemerkt wordt is er nood aan de man. Indien verdere schade voorkomen moet worden, kun je op de loodgieter van TFK-installatie rekenen. Zo heb ik namelijk ervaring met de service die TFK-installatie levert. Een aantal jaren geleden had ik een eigen huis gekocht. Een eigen huis kent vele voordelen maar ook een aantal nadelen. Zo kun je niet je huurbaas bellen bij een lekkage of andere zaken die betrekking hebben op het huis. En zo gebeurde het ineens dat ik bij het boren van een gat voor een Ikea-rek een leiding raakte. Mijn man had nog zogezegd dat ik moest wachten voordat hij thuiskwam, maar je kent wellicht het ongeduld waar verschillende vrouwen mee kampen. Ik moest en zou dat rek opgehangen hebben. Nu wilde ik het probleem opgelost hebben voordat mijn man thuis zou komen van het werk. Ik heb even een tijdje op google onderzocht wat de beste optie zou zijn. Ik vond verschillende websites die een loodgieter of daaraan gelieerde services boden. Maar al snel kwam ik bij www.loodgieter-amstelveen.nu terecht. Ik vond de website zeer overzichtelijk wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Ik wil niet hoeven zoeken naar wat de procedure is of wat de exacte service is die ze leveren. Al snel zag ik de zaken waarin ze gespecialiseerd waren op een rijtje:

  • Cv-ketel storingen
  • Gaslekkages
  • Riool of afvoerleidingen
  • Onderhoud

Daar had ik de oplossing voor mijn probleem. Meteen heb ik gebeld en ze stonden binnen twee uur bij me op de stoep. Op de website gaven ze al aan dat ze 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dat was een enorm pluspunt want een andere loodgieter, die ik kende via een vriend, kon pas 2 dagen later langskomen. Gelukkig vond ik TFK-installatie en boden ze een snelle oplossing.

TFK-installatie levert de beste loodgieter

Ik had het geluk dat het maar een kleine lekkage was aan de waterleiding, maar toch al snel werd de vlek op de muur steeds groter. Zoals ik aangaf stonden ze binnen 2 uur op de stoep en was het na 3 uur al opgelost. Zo kon ik nog net op tijd de waterschade wegwerken en er was niets meer van te zien. De loodgieter van TFK-installatie was een zeer vriendelijke en bekwame werknemer. Hij gaf me nog advies voor het ophangen van het rekje en hoe ik in de toekomst kon voorkomen dat ik een leiding zou raken. Verder gaf hij aan dat ze ook het onderhoud aan CV-ketels verzorgen. En ook hierbij bieden ze een spoedservice aan. Je moet er namelijk niet aan denken dat je in hartje winter met een kapotte CV-ketel lang moet wachten. Het feit dat ze ten alle tijden paraat staan om service te leveren vind ik een grote pre. Ook de kosten voor de lekkage vielen mijns inziens erg mee.

Contact

Indien er geen spoed is kun je bellen met het volgende nummer: 020-2159575. Ze zijn gevestigd in Haarlem, Amsterdam en Amstelveen. Dus in die omstreken kunt u terecht voor de beste loodgieter. Het hoofdkantoor zit op de Dukdalfweg 8 in Amsterdam. Bekijk de website..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn