Op zoek naar een prachtige plafonniere?

12 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

merelinwonderland - plafonnieresAls u op zoek bent naar een manier om prachtig licht in uw woning te krijgen en u wilt hiervoor een echte eyecatcher kopen dan hebben wij goed nieuws voor u. Op onze website Merelinwonderland.nl kunt u altijd een prachtige plafonniere kopen die geheid prachtig licht laat schijnen in uw hele huis. Een plafonniere die u bij ons koopt is altijd met de hand gemaakt in India en daarom zijn het stuk voor stuk unieke producten die u nergens anders zult tegenkomen. Handig is ook dat wij veel verschillende soorten hebben en daarom voor een ieder de juiste plafonniere in huis hebben. Bij ons kunt u niet alleen kiezen uit zeer veel verschillende kleuren en motieven maar ook de gebruikte materialen verschillen. Daarnaast is het mogelijk om een grote of juist een kleine plafonniere bij ons te bestellen. Zoals u kunt lezen kunnen wij een ieder een prachtige plafonniere bieden vanwege ons grote aanbod en daarom is het ook zeker aan te raden om onze website eens te bekijken als u hier naar op zoek bent. Doordat alles met de hand gemaakt is, is de kwaliteit uitmuntend en kunt u zien dat het ambachtswerk is. Bij ons heeft elke plafonniere een eigen uniek glasmozaïek in uiteenlopende kleuren. Op die manier kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld één bepaalde kleur of sfeer neer te zetten in een ruimte. Ook is het mogelijk om een plafonniere te kopen met zeer dik glas of juist wat dunner glas. Deze producten laten een verschillende hoeveelheid licht door en daarom kunt u er zelf leuk mee spelen en kijken wat het mooiste resultaat geeft. Wij hebben ook zeker een plafonniere in multicolor beschikbaar. Deze producten geven een breed scala aan kleuren weer en daarom zal het een zeer sfeervol resultaat geven. Of u nou op zoek bent naar een plafonniere die warme tinten licht doorlaat, of juist eentje die een wat koeler licht afgeeft, in alle gevallen kunt u bij ons vast en zeker vinden waar u naar op zoek bent. Wij hebben prachtige Oosterse producten in huis die echt de sfeer van die landen en gebieden naar u thuis brengen, dus kijk vandaag nog eens rond op de website wat wij u kunnen bieden.

Een in India gemaakte plafonniere bestellen

Uniek aan de producten die wij aanbieden is dat ze er niet alleen Oosters uit zien maar in bijna alle gevallen ook in deze landen zijn gemaakt. Het is dus geen goedkope namaak maar echt authentiek. Omdat wij de werkomstandigheden van de mensen die de producten die wij verkopen maken zeer belangrijk vinden kunt u er op rekenen dat dit goed zit. Een prachtige plafonniere kunt u bij ons dus met een gerust hart bestellen! Wij kunnen u bovendien diverse categorieën aanbieden van de plafonniere. Deze verschillende onderling qua stijl en qua methode waarop ze zijn gemaakt. Dit zijn achtereenvolgens deze soorten:

  • Turkish Design
  • Traditional Design
  • Beads Design
  • Bangles Design

Al deze soorten hebben hun eigen specifieke uitstraling en daarom kunt u zelf het beste even kijken welk het meest aansluit bij uw smaak en uw wensen. Binnen deze vier categorieën kunnen wij u veel verschillende kleuren en ontwerpen bieden, dus het is zeker niet zo dat wij maar vier verschillende lampen in ons assortiment hebben! Handig is ook zeker dat de formaten die wij verkopen erg verschillen. Een grote plafonniere staat natuurlijk niet zo mooi in een kleine ruimte en ook andersom is dit niet een erg goed idee. Daarom hebben wij producten in een diameter die verschilt van 24 cm tot 55 cm zodat voor een ieder het juiste formaat verkrijgbaar is. De prijzen die wij voor onze producten vragen zijn trouwens geheel niet hoog en zelfs juist, zeker als u er vanuit gaat dat alles met de hand is gemaakt, zeer laag te noemen. De eerlijke prijzen voor eerlijke producten vinden wij een belangrijk uitgangspunt en daarom bieden wij u dit graag aan. Het is voor u bovendien zeer gemakkelijk om het juiste product te vinden want er staan veel opties die u kunt aanvinken of juist niet aan kunt vinken. Op die manier kan u binnen de kortste keren het juiste formaat en de juiste kleuren vinden. Bestellen is daarna ook zeer eenvoudig, dus als u een prachtige plafonniere zoekt die de Oosterse sferen bij u naar binnen kan halen dan kunt u nergens beter terecht dan bij ons!

Haal de oriëntaalse sfeer in huis

Wij hebben natuurlijk niet alleen een plafonniere voor u in de aanbieding, maar ook veel andere soorten lampen en andere producten voor in huis kunt u voor lage prijzen bij ons vinden. Handig is ook zeker dat de verzendkosten bij ons boven de 50 euro gratis zijn en dat wij zeer snel verzenden. U heeft dus een product of de producten die u van ons wilt kopen zeer snel en voor zeer weinig geld in huis! Op die manier kunt u binnen de kortste keren een prachtige Oosterse sfeer creëren met producten die ook daadwerkelijk uit die landen komen. Kijk dus vandaag nog eens rond op onze mooie website om ons complete aanbod te bekijken. Wij weten zeker dat er voor een ieder wat tussen zit. Uiteraard zijn de producten die wij verkopen ook zeer leuk om cadeau te geven! Als u binnenkort een verjaardag of ander feest heeft is het dus zeker de moeite waard om onze website te bezoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn