De mooiste verrijdbare windschermen

15 mei 2016

Posted in Nieuws

Premonta - Verrijdbare windschermenVeel mensen zijn maar wat blij als ze bij hun huis een mooi terras kunnen laten bouwen. Het is vaak een mooi verlengde van een tuin en wanneer er verder geen tuin is, is dit een heerlijke plek om in de zomer van het mooie weer te genieten. Vaak is het echter wel zo dat u nogal in de wind kan zitten. Dit is vervelend omdat het dan snel koud wordt. Een goede oplossing is dan de plaatsing van verrijdbare windschermen. De verrijdbare windschermen van premonta kunnen voor veel verschillende soorten terrassen gekocht worden. Heeft u bijvoorbeeld een grote open tuin of een klein balkon? Bij beide kunt u uit de wind zitten door de plaatsing van mooie verrijdbare windschermen. Deze schermen bieden een goede uitkomst en kunnen in de gewenste positie worden geplaatst. De verrijdbare windschermen kunnen geleverd worden in aluminium en RVS en zijn daardoor zeer stevig. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat de schermen om zullen vallen. Door de stevige poten kunnen ze niet door de wind verplaatst worden. Ook zijn er veel voordelen te vinden wanneer u bestelt bij Premonta:

  • Veel verschillende soorten verrijdbare windschermen
  • Lage prijs voor een zeer goede kwaliteit
  • Snelle levering na bestelling

In de webshop van Premonta kunt u alle modellen van de verrijdbare windschermen vinden. Het grote assortiment biedt iedereen een passende optie. Of u nu groot of klein woont, voor elke woonsituatie en dus voor elk terras zijn er goed verrijdbare windschermen te vinden. De verrijdbare windschermen worden prefab geleverd, hetgeen betekent dat ze gemaakt worden in verschillende standaard afmetingen. Hierdoor zijn er veel schermen op voorraad en hoeft u dus nooit lang te wachten totdat u de verrijdbare windschermen in huis heeft. Dat is maar goed ook, want het is vervelend wanneer u met mooi weer niet buiten kunt zitten op uw terras omdat er te veel wind staat. U wilt daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn zodat u veel gezellige avonden met vrienden en familie op uw mooie terras kunt zitten.

De verrijdbare windschermen bekijken

In de webshop is een goed overzicht te vinden van alle mogelijkheden op het gebied van verrijdbare windschermen, maar het is ook mogelijk om even in de showroom langs te komen. Hier ziet u de verrijdbare windschermen uitgestald en heeft u meteen een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Voor draaiende wind hoeft u met verrijdbare windschermen natuurlijk helemaal niet bang te zijn. Het is zonde wanneer u windschermen vastzet aan uw terras en de wind steeds draait. Dan zou u nog steeds niet altijd buiten kunnen zitten en dat is heel jammer. Met de verrijdbare windschermen is dit geen enkel probleem. Wanneer de wint draait kunt u ook de schermen makkelijk in de juiste positie zetten. Hierdoor zit u altijd uit de wind en kunt u van de buitenlucht genieten vanaf uw terras. De profielen die door Premonta ontworpen zijn, zijn allemaal gemaakt met dunne lijsten. Hierdoor vallen de schermen zo min mogelijk op en verliest u zo min mogelijk zicht. Het is namelijk zonde als u door een windscherm ook uw uitzicht zou verliezen. Dat is dan ook helemaal niet nodig. Met de verrijdbare windschermen van Premonta zit u heel beschut, maar kunt u van uw uitzicht blijven genieten. Dit is ook heel handig wanneer u de schermen in de tuin plaatst bij uw terras en toch zicht op spelende kinderen wilt kunnen houden. Door het goede en volledig transparante veiligheidsglas dat gebruikt wordt, hoeft u geen moment bang te zijn dat u het zicht op de tuin verliest. Daarom zijn deze verrijdbare windschermen ook voor gezinnen met kleine kinderen echt ideaal. Het is zelfs mogelijk om de kleur van het frame zelf uit te kiezen, wanneer u dit graag wilt. U kunt dan contact opnemen om te vragen naar de verschillende mogelijkheden en u krijgt snel antwoord en deskundig advies.

Verschillende soorten schermen

De verrijdbare windschermen zijn allemaal mobiel, maar toch zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speciale windschermen of de luxe soort. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een scherm op maat kunt u informatie opvragen voor een speciaal windscherm. U kunt kiezen tussen één, twee of drie panelen en zo makkelijk de maat van uw scherm bepalen. Ook is het hier mogelijk om een speciale kleur aan te vragen voor het frame of mooie bewerkingen in het glas. Door de vele opties heeft u altijd een windscherm dat uitstekend bij u en uw situatie past. Door de goed geplaatste zwenkwieltjes is het heel makkelijk om het scherm te verplaatsen en om het goed neer te zetten. Uiteraard laten de schermen wel het zonlicht door en kunt u dus gewoon blijven genieten van het heerlijke zonnetje. Alleen de wind wordt door het scherm tegen gehouden. Wanneer u graag meer informatie over de verschillende windschermen wilt hebben kunt u altijd contact opnemen. De medewerkers van Premonta staan u graag te woord en geven deskundig advies waar dat nodig is. Ook kunt u hier uw situatie uitleggen en advies krijgen voor het windscherm dat bij uw tuin of balkon past. Hierdoor heeft u nooit een scherm dat toch groter of kleiner had moeten zijn. U kunt gemakkelijk bestellen via de webshop wanneer u uw keuze heeft gemaakt. U hoeft dan niet lang te wachten tot het scherm in huis is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn