Zeer veilige kluizen

11 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

kluizenensloten - kluizenUw waardevolle eigendommen opbergen doet u niet zomaar achter de kast of onder de tafel. Dit moet veilig achter slot en grendel kunnen worden weggeborgen. Met goede kluizen kunt u dit bereiken. U weet dan zeker dat niemand anders bij uw waardevolle sieraden, papieren en andere bezittingen kan komen. Het zou natuurlijk heel vervelend zijn wanneer u iets kwijt raakt omdat het door anderen minder op waarde wordt geschat. Ook deze spullen kunnen uiteraard worden opgeborgen in kluizen. Het is verstandig om een kluis te kopen zodat u deze thuis ergens neer kunt zetten. U hoeft al lang niet meer een extern kluisje ergens te huren of veel geld per maand te betalen om een kluisje bij de bank te huren. Ook heeft u hier maar beperkte ruimte en vaak is het niet genoeg om alle waardevolle eigendommen in één keer in op te slaan. Kluizen kopen doet u voordelig online bij Kluizen & Sloten. Hier vindt u veel verschillende modellen kluizen. Zoals de beste kluizen die onder de Europese norm beveiligd zijn. Het is door deze keurmerken dan ook mogelijk om uw kluizen te laten verzekeren. Mocht er dan toch ooit iets mis gaan dan krijgt u de waarde van uw eigendommen terug. Vaak is het echter zo met de meest waardevolle bezittingen dat het bijvoorbeeld om familiejuwelen gaat, hetgeen eigenlijk niet meer in geld is uit te drukken omdat er ook een grote emotionele waarde aan vastzit. Daarom is het verstandig om de best mogelijke kluizen bij u thuis veilig te laten installeren, zodat uw eigendommen veilig blijven. Wanneer u bij Kluizen & Sloten bestelt kunt u rekenen op de beste service:

  • 24-uurs montagedienst
  • Advies over inbraakpreventie
  • Het herstellen van inbraakschade

Grofweg bestaan er drie verschillende soorten kluizen. Kluizen die tegen hitte beschermen, dus bijvoorbeeld tegen brand, kluizen tegen diefstal en kluizen die een combinatie van deze twee eigenschappen laten zien. Hierdoor is er altijd een kluis die bij uw situatie past. U kunt daarnaast uiteraard nog kiezen tussen verschillende afmetingen en prijzen.

Kluizen van goede kwaliteit

Onder een kluis wordt niet alleen een grote inbouw kluis verstaan die achter een schilderij in de muur kan worden weggewerkt. Een goede kluis is bijvoorbeeld ook een geldkistje of een afroombox in een winkel. Ook zijn er kluizen die speciaal gemaakt zijn om in de vloer weggewerkt te worden. U kunt het beste een kluis kiezen voor de situatie die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld grote hoeveelheden documenten veilig achter slot en grendel wegbergen? Dan is een documenten- of datasafe wat voor u. Deze kluis is volledig brandveilig en bestand tegen langdurige blootstelling aan vuur. U kunt naast documenten ook allerlei cd-roms, dvd’s en harddisken opslaan. Door de goede barrières die in de kluis gebouwd zijn komt de temperatuur aan de binnenkant nooit boven dan 55 graden Celsius uit. Deze temperatuur mag namelijk niet overschreden worden bij elektronische opslag. Wanneer het warmer wordt gaat alle data verloren. Met zo’n veilige kluis weet u zeker dat zowel uw documenten als uw elektronische opslagmiddelen helemaal goed blijven. Deze kluis is voorzien van de nodige certificaten waardoor u ook zeker weet dat u het beste merk in huis heeft gehaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kleine kluis te bestellen tegen brandgevaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de handige brandweerbuizen. Deze cilinders zijn bestand tegen vuur en water en kunnen kleine belangrijke eigendommen bevatten zoals sleutels en pasjes. Ook kunt u hier veilig geld in bewaren wanneer u dit thuis heeft liggen. Alle soorten kluizen kunnen zowel privé of voor een bedrijf worden gebuikt. Wanneer u bijvoorbeeld een privé kluis neerzet is deze goed beveiligd met een door u zelf in te stellen code die verder niemand weet. U bent dan de enige die de kluis kan openen en dit is ook wel zo veilig. U kunt het model in verschillende afmetingen kopen, waardoor u altijd de juist grootte heeft voor uw waardevolle eigendommen. Meestal worden er in dit soort kluizen geld en waardevolle documenten of sieraden bewaard. U kunt er eigenlijk alles veilig in opbergen. De inrichting van de kluis kan ook naar uw wensen worden aangepast, waardoor u altijd genoeg plek heeft.

Bestellen en online betalen

Wanneer u online bestelt kunt u direct veilig betalen. U kunt zelf een verzekering afsluiten voor de eigendommen die in de kluis zullen worden opgeborgen, zo weet u zeker dat u op alle mogelijke manieren beschermd bent. Wanneer u nog vragen heeft over een bepaald type kluis of over de levering, dan kunt u altijd contact opnemen. Dit kan door het invullen van het online contact formulier. Voor de meeste bestellingen hoeft u geen transportkosten te betalen. Alle bedragen boven de 100 euro zijn geheel vrij van verzendkosten. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst wordt uw order zo snel mogelijk afgehandeld en naar u toegestuurd. Met een goede kluis in uw woning of in uw bedrijfspand hoeft u niet meer bang te zijn dat u waardevolle spullen verliest. Ook heeft u alles direct bij de hand en hoeft u niet eerst naar de bank of een andere locatie wanneer u iets uit de kluis nodig heeft. Dit kan zowel in de zakelijke als in de privésfeer veel tijd besparen en u zult dan ook zeker geen spijt hebben van uw aankoop. Uw gegevens worden uiteraard met zorg behandeld waarbij uw privacy wordt gewaarborgd. Informatie wordt nooit aan derden gegeven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn