Led dimmer

26 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Sandervunderink - Led dimmerBent u op zoek naar een speciale led dimmer? Dan zult u het bij sandervunderink.nl kunnen vinden deze site staat geheel in het teken van elektromaterialen. Logisch dat u de led dimmer dus zult kunnen vinden tussen onze producten. Online bestellen is wel zo handig. U kunt dit vanachter uw bureau doen en dan hebt u de led dimmer morgen al in huis! Bestel dan ook meteen als u zeker weet dat dit de led dimmer is die u nodig hebt. Een led dimmer kan namelijk niet gebruikt worden als normale dimmer en vice versa. Met “normale” dimmer bedoelen we de dimmers waarmee u gloeilampen en spaarlampen zachter en feller mee kunt laten schijnen. Led lampjes zijn van een ander materiaal gemaakt en hebben andere technologie nodig. Ook binnen de diverse merken led verlichting kunnen grote verschillen bestaan. Het is belangrijk om de volgende twee punten in de gaten te houden als u een led dimmer wilt kopen:

  • Past deze led dimmer op de led lampen van deze fabrikant of producent? Neem eventueel contact met de leverancier op. Koopt u via onze website led verlichting? Dan staat er per lamp welke specifieke led dimmer er voor geschikt is. Dan kan het zeker niet meer fout gaan!
  • Niet te vergeten is de veiligheid. Test deze dimmers voor gebruik uitvoerig door ze in een testopstelling te zetten. Daarmee garandeert u niet alleen de veiligheid, ook hebt u de dimmer nog niet afgemonteerd. Mocht het toch niet de goede zijn of mocht de dimmer schade hebben opgelopen tijdens vervoer, dan kunt u het meteen retour sturen.

U hebt namelijk 14 dagen retourrecht. Dat betekent dat u de led dimmer, mits onbeschadigd, gratis retour kunt zenden. U ontvangt meteen uw geld terug of we sturen een andere led dimmer naar u op. Hopelijk begrijpt u nu wel hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van het merk led verlichting dat u hebt. Er zijn honderden verschillende merken terwijl er maar een paar producenten van led dimmers zijn.

Koop bij ons de speciale led dimmer

Bij het uitzoeken van een geschikte led dimmer komt nog heel wat kijken. Dingen waar u zoal op moet letten zijn het merk van de led verlichting, de voltage en natuurlijk of dit type verlichting überhaupt gedimd kan worden. Sommige led lampjes zijn hier niet voor geschikt en kunnen maar een type spanning aan. Zonde als u dan een led dimmer hebt gekocht en er achter moet komen dat het helemaal niet werkt. Het kan ervoor zorgen dat verlichting knippert en gaat zoemen. Dat is om gek van te worden. Er zijn 4 grote aanbieders, namelijk GIRA, JUNG, PEHA en Busch Jaeger. De eerste drie hebben een 4mm dikke as terwijl de as van Busch Jaeger dikker is. De knoppen voor de eerste drie dimmers zijn met elkaar te verwisselen maar dat geldt niet voor de laatste. Uiteraard leveren wij dimmers van alle vier de merken. Deze vier merken hebben in Nederland een marktaandeel van maar liefst 85 procent dus de kans is aanzienlijk groot dat uw led verlichting er ook op aan te sluiten is. We hebben zowel in te bouwen dimmodules als de meer ouderwetse draaidimmers dus wacht niet langer maar bekijk het totale overzicht aan led dimmers. Zoekt u helemaal geen dimmer voor uw led verlichting maar voor uw gloeilampen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben nog veel meer dan alleen dimmers. We hebben draad, bekabeling, tussenschakelaars en nog veel meer. Ook de verlichting zoals vervangende led lampjes kunt u bij ons vinden naast een keur aan gereedschap om bijvoorbeeld de led dimmer mee te bevestigen.

Nog vragen? Bel ons gerust eens op

E-mailen kan ook altijd, we komen zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw prangende vragen over de led dimmer te beantwoorden. U wilt nu natuurlijk helemaal goed weten van te voren dat u de juiste dimmer hebt gevonden. We kunnen daar eenvoudig voor u achter komen dus contact opnemen is altijd de beste oplossing. Dankzij een dimmer kunt u een kamer romantisch verlichten maar ook klinisch verlichten als u niet aan het dineren bent, maar belangrijke papierzaken uit moet zoeken. U hoeft nooit meer van de tafel weg te gaan want u kunt het licht zo fel en zo zacht zetten als u wilt. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze producten? Wilt u als eerste gebruik kunnen maken van kortingscodes, aanbiedingen en nog veel meer? Dan kunt u lid worden van de gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres op de site in te vullen. We hebben vele kortingen op diverse producten dus houdt de site scherp in de gaten zodat u geen enkele actie meer mist. Ook hebben we veelvuldig opruimingen. We willen immers de nieuwste producten aan kunnen bieden en dat kan alleen als we ons magazijn een beetje netjes en geordend houden. Oudere producten die langzamerhand uit het assortiment verdwijnen kunt u daardoor voor nog minder geld in huis halen. Andere manieren om ons te volgen is door ons te liken op Facebook of door ons te gaan volgen via Twitter. Wist u trouwens dat u ook kunt langskomen bij ons magazijn? Dat scheelt weer verzendkosten. Dus mocht u eens in Hengelo zijn, kom gerust langs. U hoeft er niet eens een afspraak voor te maken. Doet u dat wel, dan staat de koffie klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn