Kunstgras kopen doet u natuurlijk digitaal

4 februari 2017

Posted in Woning en Tuin

Zoekt u een goede leverancier waar u online kunstgras kunt kopen? Kijk in dat geval even op onze website: tommygrass-kunstgras.nl. We verkopen zeer bijzonder gras gemaakt van maanvormig garen. Dit type garen zorgt ervoor dat platgetrapt kunstgras niet krom trekt. Het is tevens erg zacht en veerkrachtig. Dit kunstgras kopen betekent automatisch dat u één van de beste velden van het land krijgt. Bent u als onderhouder van het grasveld van een belangrijke sportclub verantwoordelijk voor de aanschaf van een kunstgrasveld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zaak in Beers is een groothandel. Belangrijke sportclubs gaan bij ons kunstgras kopen. Maar ook als particulier bent u bij ons welkom. Omdat we een groothandel zijn mag u er wel vanuit gaan dat u hier geen dief van uw portemonnee bent, ook al leveren we enkel topkwaliteit. Ook winkels die graag kunstgras willen verkopen kunnen natuurlijk zaken doen bij ons. Denk aan grote tuincentra in het hele land of bouwmarkten met een tuinafdeling. U wilt graag kunstgras kopen, wat komt hier zoal bij kijken? Het is namelijk niet zo maar even een kwestie van een kunstgrasmat uitrollen. U hebt hier diverse accessoires voor nodig. Het begint met de ondergrond. Er wordt meestal een stenen of betonnen ondergrond gebruikt, zeker bij sportvelden, speelweides en stadions. Maar in uw achtertuin kan kunstgras ook prima over een modderige ondergrond gelegd worden. Zorg er ook dan voor dat de ondergrond strak is geëgaliseerd en aangestampt.

Wilt u vandaag nog kunstgras kopen? We helpen u hier graag bij

U merkt dat er bij het kunstgras kopen nog heel wat komt kijken. Dat maakt kunstgras kopen tot een interessante uitdaging. Als u de ondergrond hebt geëgaliseerd dan legt u er een geotextiel stabilisatiedoek overheen. Dan rolt u de matten uit en maakt u ze vast in de grond met bevestigingshaken. Gebruikt u meerdere matten? Maak deze matten dan vast met zelfklevende lijmband. Dan is de aanleg bijna afgerond. U hoeft het enkel nog af te vullen met vulzand. Verspreidt het zand gelijkmatig over de grasmat want dit geeft een stabiel effect. Nadat u kunstgras hebt gekocht en aangelegd bent u nog niet klaar. Het grote voordeel van kunstgras kopen is dat u dit eenmalig kunt doen. De mat blijft immers altijd groen en onze producten zijn van goede kwaliteit. U hebt minder onderhoud dan een echt grasveld want u hebt geen grasmaaier of snoeischaar meer nodig. Maar dat betekent niet dat u uw kunstgras niet hoeft te onderhouden. Rol het na gebruik weer strak en verwijder viezigheid met een bezem. Kijk eens per jaar of de haken en lijmband nog goed vastzitten en vul het wederom aan met vulzand. Als u dat allemaal doet dan kunt u jarenlang profiteren van uw kunstgrasmat.

Zet de grasmaaier maar vast op Marktplaats, die hebt u niet langer nodig

Wilt u graag dealer worden en bij ons uw kunstgras kopen? Of gaat het om een enkele levering gras voor in uw achtertuin? Leest u eerst de website van Tommygrass door en kies het gras uit dat aan uw wensen voldoet. Want we verkopen dit gras in diverse lengtes en allerlei groentinten. Zo is er voor elk doeleinde iets te vinden. Gebruik het:

  • In uw achtertuin zodat u altijd een prachtig zonnetje hebt waar uw kinderen en honden kunnen ravotten zonder het gras te beschadigen,
  • Leg het om uw zwembad heen.
  • Gebruik het voor uw sportveld. We verkopen het gras aldus in diverse lengtes zodat het geschikt is voor onder andere tennis, voetbal, hockey, korfbal en golf.
  • Of koop valdemping om rond een speeltoestel te leggen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn