Keukenboiler

26 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Boilergarant - KeukenboilerHet hebben van warm water in huis is erg belangrijk. U vindt het vast vreselijk om te douchen en dat dan halverwege het warme water uitvalt. Dat wordt schreeuwen! Dit soort extreme gevallen komen vaker voor dan u denkt. Een centrale verwarmingsketel die niet goed is afgesteld of is bijgevuld of omdat de boiler in huis niet al te best meer is. Er zijn diverse manieren om warm water te genereren en te verspreiden door een huis. De meest gebruikte methode is de centrale verwarming. Maar dit is niet altijd genoeg, zeker niet als u in een erg groot huis woont of omdat de centrale verwarming al vele jaren oud is. Vroeger ging dit op hele andere manieren, toen hadden we gaskachels en boilers. Maar de keukenboiler vindt u nog steeds in erg veel huishoudens terug. Vooral in oudere huizen waar nog geen centrale verwarming is, zult u een boiler aantreffen. Vaak is er in de buurt van de badkamer nog een grotere boiler te vinden voor de rest van het warme water in huis waaronder de gootsteen en douche. De keukenboiler is er uiteraard om warm water in de keuken te genereren. Warm water zodat u kunt afwassen, uw handen kunt wassen voor of na het eten. Maar ook erg handig als u een pan met water aan de kook moet brengen. Bent u een ongeduldige koker? Dan kunt u gebruik maken van de keukenboiler, de pan vullen met heet water en u zult zien dat het water in no time kookt. De site waar we uw aandacht op willen vestigen als u op zoek bent naar een keukenboiler is boilergarant.nl. Dit is de nummer een online webwinkel als het aankomt op de verkoop van de keukenboiler. We verkopen alle types van het gerenommeerde boilermerk “Tesy”. Bekijkt u het eens voor uzelf en maak vandaag nog uw keuze als uw keukenboiler aan vervanging toe is.

Nieuwe keukenboiler nodig? Kijkt u eens op onze website

Bij het uitzoeken van een keukenboiler is het belangrijk dat u de afmetingen van uw huidige keukenboiler kent en tevens weet hoe groot of klein de volgende keukenboiler kan zijn. Anders moet u het na ontvangst weer terugsturen en daar zit u uiteraard niet op te wachten. We hebben verschillende types boilers en het belangrijkste verschil ligt hem in de hoeveelheid water dat er in de keukenboiler kan zitten. We hebben drie verschillende keukenboilers van Tesy met literinhouden van 6, 10 en 15 liter. De afmetingen zijn dus verschillend  en we raden het u dan ook echt aan om dit goed na te meten. Ook moet u er over nadenken welke keukenboiler het beste bij uw doeleindes passen. Gebruikt u erg veel warm water op een dag in de keuken of valt dit reuze mee? Het is dus niet zo vreemd dat veel klanten geen idee hebben waar ze moeten beginnen met kijken. Daarom hebben we een ingebouwde chatfunctie op de website gebouwd. Daar zit de hele dag door iemand voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken. Hij of zij kan direct inschatten welke keukenboiler u nodig hebt en ook kan hij uitleg geven over het online bestellen van de keukenboiler. Dat is overigens erg simpel. U klikt aan welke keukenboiler u hebben wilt en vervolgens vult u uw gegevens in. Uw naam, adres en contactgegevens en dan bent u al bijna klaar. U hoeft alleen nog maar te betalen en dat gaat ook in zijn geheel digitaal. U hebt vast een internetbankierenaccount. Dus log in en betaal via iDEAL of PayPal. Maakt u liever gebruik van uw credit card? Ook dat is zeker een slimme optie. We sturen de keukenboiler vervolgens meteen naar u op. In principe duurt dit niet langer dan 24 uur! Hebt u twee linkerhanden en kunt u dus wel wat hulp gebruiken bij de montage van uw gloednieuwe boiler? Geef dit dan tijdig aan zodat we een monteur mee kunnen sturen.

We helpen u graag bij het plaatsen van uw nieuwe boiler

Naast de keukenboiler hebben we nog veel meer boilers. Zo hebt u onder andere de keuze uit:

  • Dit type gebruikt zonnepanelen en dus zonne-energie om water mee te verwarmen. Die panelen krijgt u erbij geleverd en we kunnen ons geen duurzamere manier verzinnen voor het verwarmen van uw water!
  • Is dat allemaal nog wat te duur voor u? Koop dan een indirect gestookte boiler. Dit is een boiler die indirect warm water verhit dat afkomstig is uit de centrale verwarmingsketel. Op die manier kan er veel warm water opgeslagen worden en kunt u gelijktijdig douchen en afwassen!
  • En ten slotte willen we u wijzen op de Daalderop boilers. Dit zijn zeer uitvoerige versies en kunnen ook in de keuken worden geplaatst. Handig voor bedrijven met grote keukens!

Als u vandaag nog voor 16.00 uur bestelt, dan hebt u al onze producten morgen al in huis. Wat u op de site aantreft hebben we dan ook steevast op voorraad. Daarnaast krijgt u de standaard 14 dagen retourrecht en daar bovenop geven we u 3 jaar garantie op al onze boilers! Spreekt u trouwens liever iemand aan de telefoon dan te moeten chatten? Schroom dan niet langer maar belt u ons eens op. Een e-mail sturen kan ook altijd, we zijn binnen 2 dagen bij u terug met een passend antwoord. Ook kunt u onze producten afhalen in ons magazijn in Nijkerk. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn