Design vloerlamp

26 maart 2016

Posted in Nieuws

Lampentoppers - Design vloerlampBent u onlangs verhuisd? Bent u op zoek naar nieuwe design meubelen en hebt u hier daadwerkelijk flink voor gespaard? Wees dan alsnog geen dief van uw eigen portemonnee. Zeker als u net verhuisd bent, zult u al gauw merken dat u vele onverwachte uitgaves hebt. Het een en ander is misschien toch niet zo goed opgeleverd dan u had verwacht. Of als u een middagje gaat zoeken naar essentiële meubelen en spulletjes in uw eigen huis, dan is de kans aanzienlijk groot dat er ook veel producten bijkomen die u misschien eigenlijk ook wel even had kunnen laten liggen. Waren die kaarsenhouders en zoveelste pakje met servetten echt nodig? Precies, daar gaat uw zuurverdiende geld. Wees daarom slim en koop uw design vloerlamp bij ons op lampentoppers.nl. Hoe licht het in uw huis dan ook moge zijn, verlichting kan niet ontbreken. Uiteraard is het een zegen als u overdag maar weinig lampen aan hoeft te hebben maar als de schemer is gekomen, dan zult u vast een goede design vloerlamp kunnen gebruiken. Zoals de term al stelt is de design vloerlamp niet zo maar een lamp die u op de vloer neerzet, maar een speciaal ontworpen lamp. Ontworpen door bekende en voor u misschien wat minder bekende designers die hier hun hart in hebben gestoken. We zijn er dan ook erg trots op een dergelijke grote collectie te mogen aanbieden. Bent u niet zo bekend met online bestellen en kijkt u liever de kat uit de boom? Geen nood, bij elke design vloerlamp die u op onze website vindt kunt u diverse specificaties vinden. Naast de prijs en de afmetingen vindt u ook de diverse kleuren waarin deze design vloerlamp geleverd wordt. En wat te denken van vele foto’s? Niet alleen kunt u de design vloerlamp van diverse kanten bekijken, ook staan ze geplaatst in een ingerichte kamer zodat u meteen ziet of het past bij uw interieur.

Koop de design vloerlamp online!

Deze website is een onderdeel van Troost verlichting in Diemen. Dat betekent dat als u in de buurt woont, u ook bij onze winkel naar binnen kunt lopen om de design vloerlamp met eigen ogen te bekijken. U kunt vervolgens de design vloerlamp meteen aanschaffen en mee naar huis nemen. Maar Diemen is niet voor iedereen naast de deur. Daarom hebben we onze markt verlegd naar het internet zodat we onze reikwijdte hebben kunnen vergroten en we nu door heel Nederland leveren. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag een design vloerlamp zodat u echt een unieke lamp in uw woonkamer of slaapkamer kunt neerzetten? Dan weet u nu op welke site u moet zijn! Mocht het u dus niet lukken om in onze Megastore, want dat is het, langs te komen, dan weet u nu dat u ook online vele mogelijkheden hebt om snel aan een design vloerlamp te komen. Een aantal voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Zo is de website 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dat betekent dat u altijd kunt bestellen! En vaak is het ook nog eens zo dat de design vloerlamp die u op het oog hebt, op voorraad is. Daarom garanderen we dat we binnen 48 al uw bestellingen thuisbezorgd hebben!
  • Bij alle bestellingen boven de 50 euro betaalt u niets extra’s. Geen verzendkosten of bezorgkosten!
  • Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Aan de bezorger, via Afterpay of van te voren via uw credit card, PayPal of iDEAL. Wij zijn ook op dit gebied van alle markten thuis.
  • Naast het feit dat u op al onze producten 2 jaar garantie krijgt, hebt u ook nog eens 14 dagen retourrecht. Dat betekent dat als het product niet goed is of aan uw wensen tegemoetkomt, u het kosteloos terug kunt sturen. U krijgt dan meteen uw geld terug of u kunt op zoek gaan naar een vervangend product.

Hebt u hier nog vragen over? Kijk dan op onze website

U leest het, een design vloerlamp uitzoeken is bij ons een leuk klusje die we iedereen aanraden. Hebt u geen tijd om te winkelen en zit u erg verlegen om een design vloerlamp? Dan kunt u bij ons snel en relatief goedkoop aan een echte design vloerlamp komen. In principe beschikken we altijd over de nieuwste lampen dus houdt u onze site scherp in de gaten. Zeker als u van de laatste mode op het gebied van binnenhuisarchitectuur op de hoogte wilt blijven. Maak uzelf lid van de nieuwsbrief en ontvang elke maand een e-mail boordevol informatie over onze nieuwste producten maar ook over de vele kortingen op onze lampen. Daardoor kunt u nog goedkoper een design vloerlamp vinden en wie weet is over een tijdje ook wel de lamp die u op het oog hebt in de aanbieding! Laat die kans niet aan u voorbijgaan want soms geldt: op is op. Het zou wel erg spijtig zijn als u te laat bent met bestellen. Hebt u verder nog vragen over onze lampen, het online bestellen of over onze service? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. Schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren. U krijgt altijd een passend antwoord op al uw vragen! Denkt u hier vaker te gaan bestellen? Maakt u dan een gratis account aan. Dan kunt u uw verlanglijstje bijwerken en hoeft u niet telkens weer al uw gegevens in te vullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn