Een trimsalon in Putten voor alle honden

2 februari 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Bij hondentrimsalon-heidi.nl staat vakwerk voor op. Wij zijn dan ook thuis in het knippen of trimmen van alle honden met haar. Uiteraard hebben we ons toegelegd op een bepaalde rashond waar we extra aandacht aan geven. Komt u met uw Field Spaniel naar Hondentrimsalon Heidi in Putten? Reken er maar op dat u na de trimbeurt prijzen gaat winnen samen met uw lieve hond. De Field Spaniel is één van de rashonden die ook vaak wedstrijden lopen. Schoonheidswedstrijden welteverstaan. Er gelden allerlei trimvoorwaarden die wij uit ons hoofd kennen. Daardoor kunnen we iedere rashond trimmen zodat het voldoet aan alle voorwaarden. De lengte van de geknipte vacht speelt daarbij de belangrijkste rol. Maar ook de verschillen in de lengte van bijvoorbeeld de vacht op de kop en de nek met de vacht van het lichaam kan een rol spelen. Het verschil in lengte van de vacht bij een poedel die u wellicht weleens op straat bent tegengekomen is daarbij een helder voorbeeld. En dat geldt dan ook zeker voor de Field Spaniel. Maar als u een totaal ander ras wilt laten trimmen en u woont in het noorden van Gelderland dan bent u in onze trimsalon in Putten absoluut aan het juiste adres. Sterker nog, honden waarvan het ras niet bekend is knippen we uiteraard ook zonder pardon. Is het onbekend omdat het een kruising is tussen twee of misschien zelfs wel meerdere rassen? Of hebt u er nooit naar gevraagd toen u de hond kocht? In onze trimsalon in Putten wordt uw hond getrimd op basis van het ras waar uw hond het meeste op lijkt.

Een trimsalon in Putten waar u op kunt bouwen

Gaat het om een rashond en wilt u dat hij of zij goed voor de dag komt? Dan houden we ons te allen tijde aan de officiële rasstandaard. Heidi kan echter ook het karakter van uw hond meenemen bij het trimmen. Is het een vrolijke en speelse hond? Dan krijgt het kapsel ook een vrolijk gezicht. Is het eerder een stoere hond die ook het erf bewaakt? Dan mag er een stoer kapsel tegenover staan. Reken er maar op dat u en uw hond in onze trimsalon in Putten van alle gemakken wordt voorzien. Uiteraard krijgt u tijdens het trimmen een kopje koffie of thee en staat het u vrij om te kijken maar kunt u ook één van de vele interessante magazines doornemen. Zie het als een bezoekje aan uw eigen kapper! Het gebeurt weleens dat een hond een beetje bang is voor de trimsalon in Putten. Gelukkig weet Heidi daar ook altijd wel raad mee en komt het vrijwel nooit voor dat de trimbeurt uitloopt op een debacle. Naast trimmen kan ze overigens ook allerlei andere behandelingen uitvoeren in de trimsalon in Putten. U kunt denken aan onder andere:

  • Het knippen van de nagels van de hond,
  • Het legen van de anaalklieren,
  • Het verwijderen van dode haren uit de oren van uw hond,
  • En het controleren en eventueel reinigen van het gebit.

Maak gerust een afspraak zodat we uw hond spoedig kunnen knippen

Wilt u vandaag nog een afspraak maken met deze trimsalon in Putten? Dan is dat zeker mogelijk mits u op werkdagen en op openingstijden met de salon belt. Ook staat het u vrij om even een e-mail te sturen. We doen er altijd alles aan om uw vragen in de mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ten slotte kunt u al wat leuke sfeerimpressies opdoen door even te kijken op onze Facebookpagina. Vergeet u niet om ons te liken? Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn