De loodgieter in Zoetermeer

2 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Het hebben van een lekkage is heel erg vervelend, dat hebben wij zeer recent nog mogen ervaren. De lekkage die wij in huis hadden, begon relatief klein. We hoorden op een gegeven moment gedrup van de zolder afkomen en we zijn toen natuurlijk gaan kijken waar dat vandaan kwam. Zo ontdekten we dat er een (kleine) lekkage in het dak zat. In het begin was het probleem nog zo klein dat we er eigenlijk maar weinig aandacht aan besteden. We hebben er gewoon een emmer onder gezet en dat was het. Helaas ging het al snel van kwaad tot erger. In eerste instantie heeft mijn man nog geprobeerd om het zelf op te lossen, maar het werd toch wel duidelijk dat we hiervoor een loodgieter in Zoetermeer nodig hadden. Die vonden we bij het bedrijf Rolink Installatie en Onderhoud.

  • Vakkundig en snel
  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar

Bij dit bedrijf werkt de loodgieter in Zoetermeer die je 24 uur per dag kunt bereiken en dat 7 dagen per week. De lekkage die wij in ons dak hadden was natuurlijk heel erg vervelend en alhoewel het met grote schreden erger werd, was het nog niet nodig om hiervoor met spoed een afspraak te maken. We hebben dus gewoon via de telefoon een afspraak gemaakt met de loodgieter in Zoetermeer.

De afspraak met de loodgieter in Zoetermeer

Een van de dingen die wij echt heel erg fijn vinden aan het bedrijf Rolink Installatie en Onderhoud is dat de loodgieter in Zoetermeer echt van een heleboel markten thuis is. Of je nu een probleem hebt in de badkamer of keuken, of juist met het dak, dat maakt voor hem allemaal niet uit. Voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt om contact op te nemen met dit bedrijf. We horen om ons heen vaak verhalen van loodgieters die te laat opkomen dagen of soms zelfs helemaal niet! Ook is de service vaak ondermaats en dat zijn natuurlijk allemaal dingen waar je niet op zit te wachten. Daarom raden we iedereen aan die in (de buurt van) Zoetermeer woont om te kiezen voor de loodgieter in Zoetermeer. Of eigenlijk moeten we zeggen: iedereen die in de buurt van Bleiswijk woont, want hier is het bedrijf namelijk gevestigd. Je hoeft echter niet in Bleiswijk te wonen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de loodgieter in Zoetermeer. Op de dag van onze afspraak met de loodgieter stond hij netjes op tijd bij ons voor de deur en voor we het wisten had hij het probleem voor ons opgelost.

Nergens meer last van

Alhoewel mijn man meerdere pogingen had gedaan om de lekkage min of meer te stoppen, was dit allemaal toch geen succes geworden. Het was dan ook eigenlijk wel een beetje grappig toen de loodgieter in Zoetermeer binnen de kortste keren weer beneden stond met de mededeling dat het probleem verholpen was. Daaraan kun je echt zien dat de loodgieters die voor dit bedrijf werken de nodige ervaring hebben en in de meeste situaties in een keer kunnen zien waar het probleem nu aan ligt. Wij waren daar natuurlijk maar wat blij mee, want we wilden absoluut niet te lang met dit probleem rond lopen. Een dergelijke lekkage kan tot andere problemen leiden en daar hadden we toch echt geen zin in. Als jij ook een probleem hebt waarvoor je de loodgieter in Zoetermeer goed kunt gebruiken, dan raden we je aan om contact op te nemen met dit bedrijf. Je kunt gewoon het contactformulier op de website invullen en zij bellen je dan terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn