Deze ijzerhandel in Rotterdam staat voor u klaar

1 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Zoekt u naar een ijzerhandel in Rotterdam? Dan moet u toch echt even op onze website kijken. Want op ijzerwaren-rotterdam.nl vertellen we u erg veel over ijzerhandel De Wild. U vindt er een interessant verhaal over de geschiedenis van deze ijzerhandel in Rotterdam, u vindt er de locatie en openingstijden en uiteraard ook wat onze doelstellingen zijn. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat men duurzaam met de materialen en in dit geval de metalen van moeder Aarde omgaat. We hebben tot dusver maar een planeet om te gebruiken ook al kan dat in de toekomst allicht veranderen. Het zal in ieder geval nog eeuwen zo niet millennia een zeer belangrijke bron zijn. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u zuinig met de planeet om wilt gaan en uw steentje bij wilt dragen. Wij kunnen erg veel doen met uw oud ijzer. Oud ijzer treft men aan als men bijvoorbeeld een verbouwing heeft van bepaalde kamers en ruimtes van het huis. Het kan uit de tuin komen maar het kan ook gaan om objecten zoals witgoed en bedden. Kortom, onze ijzerhandel in Rotterdam kan nog heel wat materiaal van u overkopen. U krijgt altijd een eerlijke prijs zodat u dat bedrag kunt investeren in een restauratie van uw huis of zelfs een totale sanering. Maar u kunt vooral bij ons aankloppen als u in deze ijzerhandel in Rotterdam producten wilt kopen. We kopen verwerkte producten die bestaan uit gerecycled metaal maar ook gloednieuwe producten. Zolang er metalen in verwerkt zijn mag u er wel vanuit gaan dat we het verkopen, en enkel van gerenommeerde topmerken!

Bij de ijzerhandel in Rotterdam vinden we recycling uitermate belangrijk

Wilt u graag een product kopen in deze ijzerhandel in Rotterdam? Kijk dan eerst nog even online want daar kunt u per categorie op zoek gaan naar de producten die u wellicht goed kunt gebruiken. U hebt onder andere de keuze uit:

  • Allerlei elektra,
  • Gereedschappen,
  • Sloten en kettingen,
  • En we bieden een sleutelservice aan. Handig als u graag een extra kopie laat maken.

Een nieuwe hamer nodig? Zoekt u een bepaalde schroevendraaier met een hoge nauwkeurigheid? Of hebt u simpelweg een nieuwe klopboor nodig voor het echte zware werk? Bij onze ijzerhandel in Rotterdam krijgt u altijd waar voor uw geld. Daarom vind u uitstekende producten van Bosch, Bison, Wisvo maar ook van Alabastine. Als ware doe-het-zelver hoeven we u wellicht niets meer uit te leggen. Maar als u wel wat hulp kunt gebruiken dan mag u te allen tijde op de specialistische hulp van onze medewerkers in de ijzerhandel in Rotterdam rekenen. Of het nu gaat om bedradingen, het aanleggen van een nieuwe keuken of een veel kleiner project zoals het verven van een deur. Wij hebben altijd de kennis in huis om de basis snel voor u uit de doeken te doen. Natuurlijk hoeft u bij vragen aan onze ijzerhandel in Rotterdam niet direct bij ons langs te komen. U kunt ook mailen, of nog handiger: bel ons tijdens openingstijden even op!

Onze prijzen zijn conform aan de markt

U bent nooit een dief van de portemonnee als u besluit om in onze ijzerhandel in Rotterdam te snoepen. Het is heerlijk om met uw eigen handen te werken, zeker als u er iets moois voor terugkrijgt zoals een opgeknapte slaapkamer. Komt u daarom gerust eens bij ons langs. We nemen graag even de tijd om alle zaken met u door te nemen. De locatie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 en op zaterdag tot 17:00 uur. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn