Dankzij deze houten overkappingen zit u lekker droog

10 juni 2017

Posted in Nieuws

Vindt u het vervelend om bij een zomerse regenbui uw tuinmeubelen te moeten verlaten? Dan hebt u wellicht wel baat bij onze houten overkappingen. U zit dankzij deze houten overkappingen die aan uw dak kunt worden bevestigd altijd hoog en droog. Want ondanks de regen zal de temperatuur nog altijd erg aangenaam zijn. Dan is het erg zonde als u tijdelijk binnen moet zitten. En we hebben het dusver enkel over regen gehad. Dat is zeker niet het enige fenomenen dat onze houten overkappingen tegengaat. Want wat dacht u van het andere uiterste, de zon? Zeker bij hoogzomer is het zeer onverstandig om in de felle zon te zitten. U moet zich zelfs insmeren als u in de schaduw plaatsneemt want zelfs in Nederland kunnen de temperaturen oplopen tot ver boven de 30 graden Celsius. Dankzij onze houten overkappingen hoeft u niet langer onder de parasol plaats te nemen. Ook al draait de zon van u vandaan of juist naar u toe, dankzij de brede omtrek van de houten overkappingen zit u altijd in de schaduw. Net zolang tot de zonkracht is afgenomen en u lekker kunt bruinbakken in uw eigen achtertuin. En een onverwachte windhoos zal niet langer de krant uit uw handen rukken. Dus we mogen wel stellen dat onze houten overkappingen u behoeden tegen diverse weersomstandigheden zodat u kunt genieten van uw vrije dag of uw zomervakantie.

De houten overkappingen houden u tevens uit de wind

Kunt u eens op tuindomein.nl om ons assortiment aan houten overkappingen te zien. Als u veel van hout houdt en bijvoorbeeld houten tuinmeubelen hebt aangeschaft via onze website net als een houten omheining en tuindeur, dan doet u er goed aan om in plaats van een onhandige parasol tussen assortiment aan houten overkappingen te kijken. U kunt eenvoudig uw zoekgebied verkleinen door een aantal categorieën aan te vinken zoals:

  • Het type afwerking, behandeling en materiaal. Met materiaal bedoelen het type hout zoals de lariks maar we verkopen ook overkappingen van aluminium. Wellicht staat aluminium beter bij een postmodern ingerichte tuin,
  • Of zoek op de afmetingen of het daktype zoals een luifel.
  • En natuurlijk kunt u uw minimum- en maximumbedrag aanvinken.

Hebt u een keuze kunnen maken? Maak dan de bestelling compleet door uw gegevens in te voeren en door te betalen met behulp van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of met uw credit card. We zijn altijd de goedkoopste terwijl u geen verzendkosten betaalt. Daarnaast leveren we in heel Nederland en België en hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9! Wellicht wilt u na de ontvangst van uw houten overkappingen of andere producten ook wel een rating geven.

Een natuurgetrouw product, dat is waar wij prat op gaan!

Kiest u voor onze houten overkappingen dan kiest u voor kwaliteit. Zo simpel is het. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan het dak van uw huis maar dit is niet noodzakelijk. Hebt u bijvoorbeeld een patio in uw tuin en wilt u het deels overdekken? Ook dan kunt u op dit product rekenen. Vergeet overigens niet om ook even bij onze andere producten te kijken. Want we verkopen onder andere prachtige blokhutten en tuinhuizen. Gaat u binnenkort uw tuin onder handen nemen? Kies dan voor een nieuwe tuinomheining van hout of metaal. Voor iedere tuin bieden we een passende oplossing. Mocht u niet genoeg hebben aan de foto’s op onze website dan bent u van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal. En voor vragen kunt u uiteraard altijd mailen en bellen met onze klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn