Een huisnummer voor naast de voordeur nodig?

24 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

Wist u dat het in Nederland verplicht is om een huisnummer bij uw voordeur te hebben hangen? Het moet voor de postbode immers mogelijk zijn om de post bij u te bezorgen. De aannemer, makelaar of de woningbouwvereniging waar u een huis huurt of van hebt gekocht moet hier dan ook te allen tijde voor zorgen. Zoekt u daarom een bedrijf waar u in groten getale huisnummers kunt kopen? Bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de bouw van vele huizen, een appartementencomplex, een woonwijk of een flat? Neem dan eens contact op met naambordencentrale.nl want we zijn de grootste en goedkoopste leverancier van naamborden, huisnummerplaatjes en alle accessoires die hiermee te maken hebben. We kunnen bulkbestellingen moeiteloos aanleveren maar het is in dat geval wel verstandig om contact met ons op te nemen voordat u een dergelijke online bestelling plaatst. Gaat het u als consument echter om een enkel huisnummer? Dan kunt u natuurlijk direct een keuze maken uit ons grote assortiment. Geef het nummer op net als uw contact en adresgegevens en u zult het pakketje de volgende dag al thuisbezorgd krijgen. U kunt het de postbezorger nog gemakkelijker maken door een naamplaatje op te hangen naast het huisnummer. Zeker bij adressen met vele bewoners zoals een studentenhuis is dat een uitkomst. En u wilt natuurlijk aan de buitenwereld laten zien wie er in uw huis wonen. Dergelijke naambordjes bestelt u natuurlijk wederom bij de Naamborden Centrale.

Kies uw huisnummer uit in uw favoriete lettertype en bestel

Er zijn diverse redenen om het bordje waar uw nummer op staat aan te passen. Het kan zo zijn dat u niet eens een bordje hebt maar dat het huisnummer op de gevel is geschilderd. Door verwering kan dit afslijten en dat staat nogal lelijk. Uw buren kijken het wellicht met argusogen aan. Misschien hangt er een oud en versleten huisnummer en wilt u liever een moderne look aan uw voordeur geven. We bieden u een keur aan mogelijkheden:

  • Kies voor een huisnummer in een basic look als u het simpel wilt houden en niet te veel geld wilt uitgeven,
  • Kies voor een metalen look. Bijvoorbeeld bordjes van aluminium of roestvrij staal. Liever een donkergele gloed? Dan is messing uw keuze.
  • Een meer duurzamer product is het houten bordje,
  • En uiteraard zijn er ook diverse designs van kunststof in ons assortiment aanwezig.

U kunt een huisnummer zowel als bordje bestellen waarop het nummer is afgebeeld maar u kunt de nummers ook afzonderlijk als objecten bij ons bestellen. Zo ziet u maar weer dat wij van alle markten thuis zijn en dat u dus nog heel wat keuzes hebt te maken. Om u te helpen kunt u de ontwerpmodule gebruiken. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen ontwerpt u uw eigen naambordje en huisnummer die u vervolgens direct kunt bestellen.

Combineer het nummer eventueel met een nummerplaatje

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u tijdens kantooruren met onze klantenservice bellen. Het nummer vindt u op onze site weergegeven net als het contactformulier en e-mailadres. Als u wat meer inspiratie nodig hebt dan raden we het u aan om onze sociale media op te zoeken. We zijn namelijk lid van Facebook, Twitter en Google+ en daar vindt u vele voorbeelden van ons werk. Uw bestelling wordt trouwens gratis bij u thuisbezorgd door PostNL pakketdienst, GLS of de reguliere postservice van PostNL. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het pakketje. Merkt u dat vrienden van u een versleten naambordje hebben? geef hen dan een cadeaubon zodat ze bij ons gratis een nieuw bordje kunnen bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn