Zonnepanelen kunnen binnenkort ook op uw dak liggen

9 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

bongosolar - Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in alle soorten en maten. Vaak denken mensen dat er maar één type mogelijk is, maar dat is niet waar. De professionals van Bongo Solar weten hier alles van. Zij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en kunnen u alles vertellen over de werking ervan. Ze hebben zelfs een dak waarop alle types zonnepanelen uitvoerig getest worden. De resultaten kunnen met u gedeeld worden, zodat u weet wat in uw geval de beste optie zou kunnen zijn. Natuurlijk wordt u ook hierin uitgebreid geadviseerd. Ga naar de site, waar u bijvoorbeeld kunt kiezen uit:

  • Bel mij voor advies
  • Bereken uw zonnepanelensysteem
  • Gratis informatiepakket

Neem gerust eens contact op wanneer u een afspraak wilt maken.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Het is een goede vooruitgang dat steeds meer mensen het belang inzien van het opwekken van duurzame energie. Het zorgt ervoor dat het milieu minder vervuild raakt, waar iedereen bij gebaat is. De meeste energieleveranciers bieden u al de optie om groene stroom te gebruiken, wat al een goed idee lijkt. Toch is het maar de vraag waar deze groene energie eigenlijk precies vandaan komt. U zult er vast verbaasd over zijn om te weten dat onze groene energie vaak afkomstig is van waterkrachtcentrales uit landen als Noorwegen, maar zij in de plaats daarvoor stroom van ons krijgen. Als we dan een optelsommetje maken, is het milieu hier alsnog niet bij gebaat. Het betreft gewoon een verwisseling. We denken dan dat we het milieu een handje helpen, maar in werkelijkheid is dat dus niet het geval. Eigenlijk hoeven we ook niet alle stroom af te nemen van energieleveranciers. Waarom zouden we ook als we overal in het land te maken hebben met zon? Zon is een goede energieleverancier, waar gelukkig steeds meer mensen zich bewust van zijn. Het is dus ook niet gek dat steeds meer mensen zonnepanelen aanschaffen om te laten plaatsen op het dak, zodat ze zelf energie op kunnen wekken. Het is echter wel van belang om de juiste zonnepanelen te kiezen. Er is niet slechts één soort waar u voor kunt gaan. Niet iedere soort is geschikt voor uw dak, waardoor ook niet iedere soort dus het gewenste rendement geeft. Wist u dat het ene type paneel in het westen van het land een ander rendement kan geven als hetzelfde paneel in bijvoorbeeld Friesland? Het is ook belangrijk om daar rekening mee te houden. De verschillen liggen niet ongelooflijk ver uiteen, maar toch zijn er verschillende te zien. Waar is de opbrengst van zonnepanelen verder eigenlijk van afhankelijk? Natuurlijk is de opbrengst van zonnepanelen afhankelijk van de zoninstraling. Daarvoor hoeft het echt geen heel zonnige dag te zijn. Het wil niet zeggen dat een strakblauwe lucht voor meer rendement zorgt. Ook op een bewolkte dag werken de zonnepanelen namelijk gewoon. Mensen denken vaak dat er heel veel dagen moeten zijn waarop de zon volop is te zien, maar dat is dus niet het geval. Wel is het rendement van de zonnepanelen afhankelijk van het aantal zonuren. Hoe minder zonuren, hoe minder de opbrengst is. Hoe hoger het aantal zonuren, hoe hoger dus de opbrengst is.

Bij Bongo Solar krijgt u altijd een advies op maat

Wie alles weten over zonnepanelen, zijn de mensen van Bongo Solar. Hier kunt u niet alleen informatie inwinnen, maar kunt u ook eventueel deze panelen aanschaffen. Het is belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Daarom staan deze mensen altijd voor u klaar om u advies op maat te geven. Ga naar de website Bongosolar.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Een bezoekje aan de showroom is zeker de moeite waard.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn