Zwembad aanleggen

23 april 2016

Posted in Woning en Tuin

Compasspools - Zwembad aanleggenEen unieke eigenschap van de mens is het vermogen om zich snel voort te kunnen bewegen in water. Natuurlijk zijn we landdieren maar dat is niet altijd het geval geweest. We komen oorspronkelijk uit de oceaan maar toen hadden we uiteraard nog niet onze huidige vorm. Toch heeft dat zijn sporen achtergelaten en daarom zijn we nog altijd prima zwemmers. Dat kan men niet van alle primaten, laat staan alle zoogdieren zeggen. Afijn, waar willen we naartoe met deze inleiding? Veel mensen houden van zwemmen maar weten niet hoe ze een zwembad moeten aanleggen. Dat is ook een flink karwei, zeker als u graag een zwembad wilt aanleggen in uw achtertuin. Wij kunnen voor u een zwembad aanleggen. Sterker nog, een zwembad aanleggen is onze dagelijkse bezigheid dus als u hier al jarenlang naar verlangt dan weet u nu waar u kunt aankloppen: compasspools.nl. We kunnen baden aanleggen maar ook het voorbereidende werk kunt u aan ons overlaten, we hebben diverse modellen op onze website staan. Zowel voor baden in uw tuin als in huis! Het is helemaal geen overbodige luxe meer om zwembaden in huis te hebben liggen. Veel hotels hebben dit allang net als sauna’s en riante villa’s. Hebt u een tamelijk grote kelder, is er nog erg veel ruimte in uw huis en weet u niet wat u er mee moet doen? Gaat u dan eens nadenken over het zwembad aanleggen. De waarde van uw huis zal er zeker door toenemen dus in die zin is het een welkome investering. U hoeft nooit meer naar publieke baden en dat is voor velen een zeer aantrekkelijk argument. Dat zijn vieze baden waar alles en iedereen mag komen. Het stinkt er misschien, het water voelt onprettig aan en het chloorgehalte rijst de pan uit. Genoeg redenen om die publieke zwembaden te vermijden, zeker als u wat last hebt van smetvrees. Ook meertjes en de zee zijn niet altijd zo schoon als u hoopt. Wat kunt u hier allemaal tegen doen als u toch erg graag wat baantjes zou willen maken? Contact opnemen met een bedrijf voor wie het zwembad aanleggen in hun bloed zit. Dus haast u naar onze website.

We komen graag uw zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen is leuk werk, daar kunnen we vrij kort over zijn. U ziet op de website vele impressies en foto’s van onze reeds afgeronde werk. We zijn er behoorlijk trots op. Elk project is een uniek project omdat de wensen en ideeën van de bewoners verwerkt zijn in de uiteindelijke design en in de aanleg. Het gaat niet alleen om het gat graven, de fundering leggen en de afwerking. U wilt misschien speciale trappen of een springplank. De tuin die er omheen ligt kunt u aanpassen tijdens het zwembad aanleggen zodat het dezelfde noot krijgt. We willen u hier uiteraard graag bij helpen en hebben diverse architecten in dienst die hier naar kunnen kijken. Wilt u liever geen groen om uw zwembad heen? Dan is dat ook wel goed te begrijpen. U wilt bladeren, gras, modder en mos zover mogelijk van uw zuurverdiende bad houden. Voor het zwembad aanleggen staan we aldus voor u klaar. Ook er omheen kunnen we veel voor u betekenen. Kiest u voor een van onze vele standaardversies? Dan bent u goedkoper uit dan wanneer we alles op maat moeten inbouwen. Maar dat is dan wel weer een hele grote uitdaging voor ons, dus we vinden het heerlijk als u ons de vrije hand geeft. Natuurlijk doen we niets zonder overleg. Wij zijn een transparant bedrijf en nemen geen grote beslissingen zonder uw advies in te winnen. Daardoor zult u nooit een dief van uw eigen portemonnee zijn en weet u zeker dat de juiste afmetingen gebruikt worden, de juiste materialen en ga zo maar door. Dan kan het aanleggen wat ons betreft van start gaan. Voor het zwembad aanleggen kan beginnen hebt u eerst nog aan te geven in welke stijl of lijn u uw bad wilt hebben. Bij ons hebt u daarbij de keuze uit de volgende stijlen:

  • Briliant
  • Trainer
  • Fast Lane
  • Java
  • En Yacht Pool. Bekijkt u op de website wat deze stijlen precies inhouden en welke het beste bij u past.

Zowel binnen- als buitenzwembaden bieden wij aan

Hebt u een keuze weten te maken? Wilt u graag weten wat een ruwe inschatting van de prijzen is? Of wilt u enkel meer over ons weten? Dan kunt u op de website het contactformulier invullen en reageren we steevast dezelfde dag nog. Belt u met onze klantenservice als u direct een reactie wilt maar doet u dat wel tijdens werkdagen en uiteraard tijdens kantooruren. Een zwembad aanleggen is voor ons een eitje. Naast het zwembad aanleggen kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Als u eenmaal een zwembad hebt, dan bent u er nog niet. Natuurlijk kunt u er direct inspringen maar vergis u niet in het onderhoud. Daarom is het slim om, zeker bij binnenbaden, een zuiveringsinstallatie in te bouwen. En dat is waar wij wederom om de hoek komen kijken. U dient namelijk zo nu en dan uw bad te desinfecteren zodat bacteriën en algen verdwijnen en u altijd kunt genieten van lekker schoon water. Wilt u uw bad verwarmen? Dan kunnen we tijdens de aanleg een zwembadverwarming  inbouwen. Wilt u niet dat er bladeren in het water vallen? Dan hebben we ook zwembadafdekking die u er overheen kunt rollen zodat uw bad schoon en fris blijft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn