Ga voor super stevige verhuisdozen van Beeboxx.nl

22 april 2016

Posted in Nieuws

Wanneer u denkt aan verhuisdozen, dan ziet u natuurlijk gelijk de verhuisdozen voor u die gemaakt zijn van karton. Deze zijn op zich wel handig, maar het nadeel is dat ze niet altijd even stevig zijn. Het ligt eraan wat u erin wilt vervoeren, maar de kans is best aanwezig dat ze kapot zullen gaan of beschadigd raken. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de doos zelf, maar ook voor de inhoud natuurlijk. Dan hebben we het nog niet eens over de weersomstandigheden, want stelt u zich eens voor dat u in de regen moet verhuizen. Moet u dan met kartonnen verhuisdozen sjouwen, dan bestaat er ook een kans dat de inhoud nat zal worden. Van al dit ongemak heeft u geen last wanneer u kiest voor kunststof verhuisdozen van Beeboxx.nl. Bij deze firma kunt u kiezen uit verschillende verhuispakketten, waaronder het medium pakket. Dit betreft het meest populaire pakket en bevat het volgende:

  • 3 weken huur
  • 3 verhuisdekens
  • 1 rol noppenfolie
  • 1 rol inpakpapier
  • 1 steekwagen

Wat we ook beslist niet mogen vergeten te noemen is dat al deze items gratis bij u bezorgd gaan worden. U ontvangt het hele pakket dus kosteloos bij u thuis. Wilt u meer informatie over de verhuisdozen, ga dan naar Beeboxx.nl.

Kunststof verhuisdozen hebben grote voordelen

Er staat u iets moois te wachten, want u zult binnenkort gaan verhuizen. Het plan is om naar een woning te gaan in de stad dat zich op een paar kilometer van uw huidige woonplaats bevindt. Hier heeft u altijd al willen wonen. Gek genoeg was het altijd al uw droom om u hier te vestigen. Geen idee waarom, het was een bepaald gevoel. De stad is niet bijzonder groot en de mensen zijn er erg aardig. In de zomer barst het er van de toeristen die met de motor komen of met de boot. Het is er in ieder geval nooit ongezellig. Juist in die tijd komen er mensen in de stad die net even wat anders zijn dan anderen. Er zitten vrij excentrieke exemplaren tussen, wat u heerlijk vindt. Ze zien deze stad als hun vakantieoord en komen hier vaak opnieuw naartoe. Zelf bent u nu al vaker te vinden in deze stad dan in uw huidige woonplaats, gewoon omdat hier ook al een groot deel van uw vrienden wonen. U heeft dus het perfecte excuus om lekker in de weekenden bij een vriend op de bank neer te ploffen of gezellig het café in te gaan. Over een tijdje zal dit wel wat anders gaan, want dan zullen ze waarschijnlijk bij u op de bank neerstrijken. Gelukkig bent u ook werkzaam in de buurt, dus wat dat betreft is ook dat ideaal. De woning die u op het oog heeft, die heeft u al praktisch gekocht. Het is alleen nog zaak om de financiën rond te gaan krijgen, maar u verwacht dat dit geen problemen op zal gaan leveren. U heeft immers een vaste baan en een fulltime aanstelling, dus dat zal allemaal wel goed komen. Wel ziet u best op tegen de verhuizing, want u heeft in de loop der tijd nogal wat spullen verzameld. Deze wilt u allemaal meenemen naar uw nieuwe woning. Vrienden van u hebben u al verhuisdozen aangeboden, maar dat vindt u niet heel erg praktisch. De verhuisdozen van uw vrienden zijn namelijk van karton. Dat heeft niet uw voorkeur. U wilt graag verhuisdozen die van kunststof zijn gemaakt, want volgens u heeft dit veel meer voordelen. Zo zijn kunststof verhuisdozen vele malen steviger en raken ze niet uit model. U weet al precies waar u deze verhuisdozen zult gaan halen, want daarvoor heeft u de website Beeboxx.nl gevonden. Een bijkomend voordeel van deze kunststof verhuisdozen is dat u deze niet hoeft te kopen. U krijgt deze dozen dus niet in uw bezit. U leent ze eigenlijk. Bent u dus verhuisd en heeft u de verhuisdozen niet meer nodig, dan levert u ze gewoon weer in. Zo kan een ander hier gebruik van maken. Via de website Beeboxx.nl heeft u al onderzoek gedaan naar deze verhuisdozen. Het blijkt namelijk dat ze niet alleen super handig zijn, maar ook nog eens gratis bij u thuis worden bezorgd. Ideaal, want zo betaalt u dus niets aan verzendkosten.

Neem contact op via het telefoonnummer

Via de site kunt u precies aangeven hoeveel verhuisdozen u wenst te krijgen. Dat doet u door het aantal te kiezen, waarna gelijk het bedrag in beeld verschijnt. U krijgt dus onmiddellijk een goede indicatie van de totale kosten. Het maakt niet uit hoeveel verhuisdozen u nodig heeft, alles is mogelijk. Er zijn overigens ook verhuispakketten te bestellen. Wat dat precies inhoudt, dat leest u op de website. Wilt u hier meer over weten, bezoek dan vooral de website en ontdek of deze dozen voor u een uitkomst zouden kunnen betekenen. U leest hier ook veel meer over de voordelen van deze dozen. U kunt gelijk een gratis verhuisofferte aanvragen via de site. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten van uw keuze gelijk te bestellen. Heeft u nog vragen over de artikelen die u kunt bestellen, neem dan gewoon eens contact op via het telefoonnummer dat u kunt vinden op de site. De medewerkers zullen u graag te woord staan en antwoord geven op uw vragen. Ook voor advies kunt u hier natuurlijk terecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn