Zoekt u EPDM? Kijk dan even op onze website

4 november 2016

Posted in Woning en Tuin

Bent u op zoek naar grote partijen EPDM? Kijkt u dan eens op de website van Interexpress: http://www.interexpress.nl. Onze zaak is gespecialiseerd in de verkoop van EPDM producten. Denkt u daarbij aan lappen EPDM, stroken, hoekjes, lijmen en rollen. Of u nu als particulier of als aannemer bij ons komt, bij ons is er voor ieder wat wils te vinden. U kunt direct online een bestelling maken. Bent u niet zo bekend met online bestellen? Lees dan even deze tekst door. Kies de EPDM producten uit die u nodig hebt. Meet uw dak goed op en vraag eventueel de hulp van een expert in. U kunt ons uiteraard ook even bellen of e-mailen. U vindt onze contactgegevens op de website. Dan geeft u aan hoeveel u precies wilt hebben. Hebt u al een account? Log dan in of maak eerst een account aan. Dit is overigens niet verplicht maar wel handig als u in de toekomst nog eens EPDM wilt kopen. Dan kunt u gelijk afrekenen met behulp van uw credit card, iDEAL of PayPal. In principe leveren we alle bestellingen binnen 3 werkdagen bij u thuis af. We hebben vele aanbiedingen die per week veranderen. Het is niet onverstandig om ons daarom te volgen via Facebook en Twitter!

We verkopen EPDM in alle soorten en maten

EPDM is een polymeer dat bestand is tegen hoge en zeer lage temperaturen. Dat maakt EPDM geschikt als dakbedekking. Bij warm weer smelt het niet en kan het niet uitrekken. Door de wisselingen in de temperatuur kunnen objecten uitrekken of krimpen met alle gevolgen van dien. Daar hoeft u niet bang voor te zijn als u EPDM gebruikt. Het is ondanks dat feit wel een erg flexibel product dat eenvoudig te bevestigen is. Maar door de stugheid zal het niet snel slijten en voorkomt u er lekkage mee. Tevens is het goed bestand tegen allerlei vloeistoffen die het dak kunnen aantasten. Het kan water simpel afvoeren en het wordt niet door zuren zoals zure regen of door oliƫn aangetast. Is er eigenlijk een nadeel aan EPDM? Wij hebben het eerlijk gezegd nog niet kunnen ontdekken. Het isoleert en beschermt uw dak en dientengevolge de rest van uw huis terwijl u het snel en eenvoudig kunt gebruiken. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan na het kijken van een aflevering op YouTube over de aanleg nog met dit spul uit de voeten. Probeert u het daarom zelf eens als u een garage of schuurtje hebt gebouwd. Ook als aannemer kunt u uiteraard in het groot EPDM inkopen via onze website.

Hebt u vragen over de bevestiging? Bel dan met de klantenservice

We bieden u enkel dakbedekking van de hoogste kwaliteit en doen daarom enkel zaken met A-merken. Wilt u graag de producten met eigen ogen zien? Dan bent u op afspraak welkom bij ons op kantoor in Wapenveld, Gelderland. Naast deze dakbedekking kunnen we u voorzien van diverse accessoires zoals:

  • Rubberlijmen en rubberkits,
  • Hemelwaterafvoeren zodat water direct wordt afgevoerd naar uw afvoerbuis om uiteindelijk in het riool te eindigen,
  • Isolatieplaten die tussen het rubber en dak komen te liggen,
  • Maar ook daktrimmen en prefab hoeken. Dat scheelt weer snijden in het rubber.

Als u niet precies weet welke dikte u moet gebruiken dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Wij verkopen al diverse decennia dit uitstekende rubber en kunnen zelfs bij uw bouwproject langskomen om de diverse daken op te nemen en op te meten. Voor dergelijke grote projecten geven we u eerst een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord? Dan krijgt u de artikelen binnen 3 dagen bezorgd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn