Ons huis verkopen via de beste makelaar in Tilburg

4 november 2016

Posted in Woning en Tuin

Al een aantal jaar geleden wilden we ons huis verkopen. We hebben het toen via een makelaar in Tilburg op de markt gebracht, maar helaas zonder succes. Uiteindelijk besloten we om de verkoop dan maar een paar jaar uit te stellen en er het beste van te maken. We hebben er bewust op gewacht tot de woningmarkt weer aantrok voordat we nog een poging waagden om ons huis te verkopen. Ditmaal deden we een stuk beter onderzoek om er zeker van te zijn dat we de beste makelaar in Tilburg vonden. Het verkopen van je huis is nooit gemakkelijk. Ook als de markt heel erg gunstig is, kan het nog best wel een opgave zijn om dit op een korte termijn voor elkaar te krijgen. Wij hadden er op zich geen haast mee om ons huis te verkopen, maar we wilden wel heel graag een nieuw huis kopen. We besloten dan ook om in zee te gaan met een makelaar in Tilburg die ons niet alleen kon helpen met de verkoop van ons huidige huis, maar ook de aankoop van een nieuw huis. Bij Makelaardij Becx was dit het geval.

  • Het verkopen van je huis
  • Het aankopen van een huis
  • Het taxeren van je woning

Ze hebben een ruime ervaring op deze drie gebieden en ze zijn daarmee in onze ogen een van de beste makelaars in deze stad. Een goede makelaar in Tilburg is dus zeker te vinden.

Jouw keuze voor de makelaar in Tilburg

Onze ervaring met deze makelaar in Tilburg is heel erg goed. Het is onvoorstelbaar wat een verschil het was met de andere makelaar waar we eerst zaken mee deden. Hier leek het wel alsof ze helemaal geen interesse hadden in ons persoonlijk. Iets wat toch wel belangrijk is aangezien je onze woning aan het verkopen bent. We hadden daarnaast vanaf het begin duidelijk gemaakt dat we ook een huis wilde aankopen, maar ze maakten nooit aanstalten om hier iets mee te doen. Dit was bij Makelaardij Becx wel anders. Nadat wij ons huis via deze makelaar in Tilburg op de markt hadden gezet, zijn we natuurlijk gaan kijken naar huizen die we eventueel wilden kopen. Binnen een zeer korte tijd hadden we een huis op het oog dat we dolgraag wilden hebben, maar dat we ons zeker niet konden veroorloven zolang ons oude huis nog niet verkocht was. Bij de makelaar in Tilburg hebben ze er toen alles aan gedaan om dat huis zo lang mogelijk vast te houden voor ons.

Het succes van de makelaar in Tilburg

Na slechts een aantal weken kregen we een bod op ons huis waar we heel erg tevreden mee waren. En de makelaar in Tilburg kreeg het voor elkaar om het huis dat wij op het oog hadden voor een hele leuke prijs aan ons te verkopen. We waren absoluut in dromenland. Het was geweldig om in zo’n korte tijd niet alleen ons huidige huis te verkopen, maar ook direct ons nieuwe huis aan te kopen. Bij deze makelaar in Tilburg weten ze precies waar ze mee bezig zijn en wat de klant wilt. Voor hen is het belangrijk dat de service helemaal in orde is en dat jij krijgt waar je naar op zoek bent. Ze zullen je geen huis of prijs aansmeren waar jij niet achter staat. Dit gaf ons veel vertrouwen in deze makelaardij. We raden iedereen in de omgeving van Tilburg dan ook zeker aan om bij deze makelaar langs te komen en een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn