Voordelig en milieuvriendelijk haardhout

31 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Dehaardhouthandelaar - Haardhout Het lijkt ouderwets: haardhout stoken in een open haard, speksteen of houtkachel. Toch is deze manier om warmte en gezelligheid te creƫren in huis (en steeds vaker ook in de tuin) opnieuw in zwang geraakt. Geheel overeenkomstig de laatste trends, die gericht zijn op authenticiteit, natuurlijkheid en nostalgie, stoken steeds meer mensen met haardhout. Dat betekent natuurlijk niet dat de centrale verwarming, vloerverwarming of air conditioning helemaal niet meer gebruikt worden. Wel zie je steeds vaker dat men haardhout stookt op speciale momenten. Haardhout stoken doet men echt voor de gezelligheid, op die tijden van de dag waarop men tijd en aandacht heeft voor het subtiele spel van de vlammen en het soezerige gevoel dat ontstaat bij dit aloude ritueel. Bent u zelf ook helemaal bij de tijd en bent u de gelukkige bezitter van een open haard, houtkachel, speksteenkachel of ander soort kachel waarin u haardhout kunt stoken? Dan weet u misschien dat het nog niet zo eenvoudig is om deze van goed brandend materiaal te voorzien. Misschien bent u zelf wel aan de slag geweest met boomstammen en hakbijlen. Het is een heerlijk klusje hoor, hout hakken. Maar tegelijkertijd is het ook behoorlijk tijdrovend en arbeidsintensief. Bovendien heeft u vaak niet de garantie dat uw zelf gehakte hout op korte termijn al klaar is om in de haard of kachel te verdwijnen. Veel hout afkomstig van onze eigen bomen is daar nog lange tijd veel te vochtig voor. Ook is het maar de vraag of u in het bezit bent van de juiste houtsoorten, die hier bij uitstek voor geschikt zijn. Daarom is het zeker het overwegen waard om het haardhout voor uw haard of kachel ergens te bestellen. Dit bespaart u veel tijd en frustratie, want de kans is dan veel groter dat u geschikt hout aanschaft dat bovendien ook nog eens meteen klaar is om aangestoken te worden. Haardhout kopen kan bij diverse winkels, maar het kost natuurlijk tijd om daar naartoe te rijden. Bovendien heeft u een grote auto nodig als u in een keer een fatsoenlijk voorraadje wilt vervoeren. We weten allemaal hoeveel ruimte haardhout voor bijvoorbeeld een winter in beslag kan nemen! Daarom is het zeker de moeite waard om eens te kijken of u uw haardhout niet online wilt bestellen. Een goed adres daarvoor is De Haardhouthandelaar.nl. Hier bestelt u tegen lage prijzen grote hoeveelheden haardhout die geschikt zijn om meteen te gebruiken. Bovendien mag u erop rekenen dat zij het hout ook nog eens gratis bij u thuis komen bezorgen. Zo krijgt u in een keer een goede hoeveelheid en bespaart u tijd en benzine. Bent u benieuwd geworden naar de andere voordelen van online haardhout bestellen bij deze webshop? Leest u dan vooral verder. In de volgende alinea zetten we ze voor u op een rijtje.

Online haardhout bestellen – de voordelen op een rijtje

Zoals gezegd heeft online hout bestellen vele voordelen. U bespaart bijvoorbeeld, tijd, moeite, benzine (en dus geld) omdat u niet zelf naar de winkel of bouwmarkt hoeft om het aan te gaan schaffen. Vergeleken bij zelf hout hakken bespaart het u eveneens tijd en weet u zeker dat u het juiste hout heeft, dat bovendien niet eerst lange tijd hoeft te drogen voordat u het kunt gebruiken. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want het betekent dat u het ook niet lange tijd ergens hoeft op te slaan. Zo houdt u weer ruimte over voor andere zaken! Daarnaast heeft hout bestellen bij De Haardhouthandelaar.nl nog vele andere voordelen. Hieronder een kort overzicht:

  • Haardhout snel verzonden
  • Grote hoeveelheden in een keer
  • Geen verzendkosten!
  • Milieubewust verbouwd
  • Meteen te gebruiken
  • Handige formaten
  • Lage prijzen

Zoals de naam al doet vermoeden, specialiseert deze aanbieder zich in allerlei soorten hout voor open haarden en kachels. U weet daardoor zeker dat het hout dat u ontvangt specifiek geschikt is voor dit soort gebruik. Zo is er bijvoorbeeld essenhout verkrijgbaar dat langzaam brandt en daardoor bij uitstek geschikt is voor de open haard. Heeft u een speksteen kachel? Dan kunt u bij hen juist beter berkenhout bestellen. Dit brandt namelijk een stuk sneller. Welke houtsoort u ook kiest; u ontvangt handige hoeveelheden, waarmee u lange tijd vooruit kunt, zoals 2 kuub. Dit is altijd compact en stevig verpakt, wat de opslag vergemakkelijkt. Het hout is gekloofd in handzame blokken. Daarnaast is al het hout oven gedroogd, wat betekent dat u het meteen kunt gebruiken. Op de levering hoeft u ook al niet lang te wachten. Bestelt u vandaag voor 17:00 het hout van uw keuze, dan heeft u het morgen of op de volgende werkdag in huis. En dat ook nog eens geheel gratis! Over het milieu hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Al het hout is op verantwoorde wijze verbouwd in de Baltische staten. Tot slot kunt u voor een lage prijs uw hout aanschaffen. Het loont zeker de moeite om de website regelmatig te bezoeken, want er zijn vaak tijdelijke aanbiedingen. U vindt deze via: http://www.dehaardhouthandelaar.nl/.

Morgen al warm en knus bij de haard

Bent u inmiddels overtuigd dat het tijd is voor een avondje heerlijk knus bij het knetterende houtvuur zitten met een wijntje, een muziekje en goed gezelschap? Maar heeft u niets om haard of kachel mee op te stoken? Surf dan vlug naar bovenstaand adres en bestel meteen een voorraadje. Morgen kunt u er dan al van genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn