Voliere

30 november 2017

Posted in Dieren en Toebehoren

Laat uw vogel in vrijheid rondvliegen in een voliere van Eurokooi. Hier maken ze volieres waarin uw vogel zich meteen thuis gaat voelen. Met een gerust hart kunt u uw vogel vrij laten en daarmee toch dichtbij uw huis houden. Eurokooi maakt niet alleen prachtige ruimtes voor de vogels, maar deze worden ook nog geheel op maat gemaakt. Zelfs het ontwerp is naar uw eigen smaak aan te passen. Dankzij deze mogelijkheden kunt u dus een unieke vogelkooi in uw tuin laten plaatsen en deze geheel ontwerpen op een manier dat past bij uw dier. De voliere kan naar uw eigen smaak en wensen gevormd worden. Het is dus ook mogelijk om deze passend te maken voor uw tuin. Indien u dus een kleine omgeving heeft, dan is het nog mogelijk een prachtige kooi neer te zetten. Uw vogeltje hoeft nu niet in een piepkleine kooi te blijven zitten. Dankzij de mogelijkheden van Eurokooi is deze helemaal op maat te maken. Op de website eurokooi.nl staan afbeeldingen met daarop de kooien weergegeven. Deze verzameling maakt de veelzijdigheid duidelijk die Eurokooi heeft met betrekking tot de volieres die zij verkopen.

Een voliere met klasse

Eurokooi beschikt over een ervaring van zeker 25 jaar in het ontwerpen van onderkomens van dieren. Bij het maken van de voliere maken zij gebruik van hoogwaardige aluminium materialen. Zij streven ernaar onderhoudsvriendelijke producten af te leveren. Hierbij is rekening gehouden met het plezier en gebruikersgemak voor zowel u als het dier. Het aluminium geeft daarnaast een exclusieve uitstraling, waardoor de voliere een stijlvolle uitstraling heeft naast uw woning. Om deze exclusieve uitstraling te bereiken en behouden, geeft Eurokooi de keuze uit de volgende materialen voor de uitwerking:

  • Neutraal (Blank) aluminium: deze is zilverkleurig en geeft een normale uitstraling.
  • Geanodiseerd: hierbij is het aluminium behandeld ter bescherming van het vervalen, corrosie en toevoegen van de kleur. Dit type aluminium heeft een grijsachtige kleur.
  • Poedercoating: deze afwerking wordt toegepast als u een kleur wilt in het aluminium van uw kooi. De naam verwijst naar een proces waarbij de kleur wordt toegevoegd. U kunt kezen uit de kleuren groen, crème-wit, blauw, wit, rood, bruin en antraciet.

Duidelijk is dat de afwerking en kleurkeuze bepalend is voor de uitstraling van de kooi. Lees goed door wat het type uitwerking het meeste past bij de voliere naar uw keuze. Het is geheel aan u hoe exclusief de uitstraling van de voliere mag zijn. Wel zijn alle uitvoeringen onderhoudsvrij en inclusief garantie op de constructie. Naast de constructie heeft een vogelkooi ook een goede inrichting nodig waarmee de vogel zich kan vermaken. Denk hierbij aan de voerbakjes en zitplekken. Het is tevens mogelijk een voerluik op draaiplateau toe te voegen. Door middel van een luik kan de kooi verbonden worden met een andere ruimte.

Kwaliteit voor uw vogel

Meer informatie over de samenstelling van een voliere is te lezen op eurokooi.nl. Wanneer u het ontwerp en de opbouw door Eurokooi wilt laten uitvoeren, dan gaat u met de beste in zee. Ook zij denken aan het belang van het dier zelf. Al sinds 1989 zetten zij zich in voor het beste voor uw vogel en zijn ze continue bezig met de belangen voor uw vogel. Als vogelliefhebber is dit ideale leverancier op het gebied van vogelkooien. Bij het ontwerpen en bouwen van de voliere, is duidelijk hoe sterk zij zich inleven. De leefomgeving moet ook voor een dier te behappen zijn. Hun eigen liefde voor dieren is goed terug te zien in de omgeving van de vogelkooien. Bij het maken van een voliere denken zij aan het gemak voor de vogel en de voordelen die hier voor u bij komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn