Verwarm uw huis met pellets

4 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Het staat als een paal boven water dat er steeds meer mensen zijn die er achter beginnen te komen dat de warmte die de cv uitstraalt niet zo prettig is. Ook gaskachels zijn niet meer van deze tijd. Er zijn mensen die overgaan op infrarood panelen, maar ook een hele grote groep kiest voor verwarming door middel van pellets. Dit zijn samengeperste stukjes schoon hout. Pellets lijken een beetje op hondenbrokken, daar kunt u ze dus aan herkennen. Misschien is het zo dat u ze weleens ergens hebt gezien. Hoe dan ook, dit zijn ideale verwarmers van uw woning. Uiteraard is het ook een optie om voor een houtkachel te gaan, maar het is soms lastig om aan goed hout te komen, zeker als u wilt dat het ethisch verantwoord geproduceerd is. Ook is de prijs van houtblokken niet zo stabiel, waardoor u niet weet waar u aan toe bent. Pellets worden daarentegen zo’n beetje continu tegen dezelfde prijzen verkocht. Dus als u hiermee uw huisje gaat verwarmen, dan weet u zeker dat u niet ineens met hoge kosten komt te zitten. Dus wilt u ook wat meer zekerheid hebben als het gaat om uw stookkosten? Kies dan voor de zogeheten pellets, die in een speciale pelletkachel gestopt kunnen worden. Dit is een heel efficiënte manier van verwarmen, omdat pellets niet snel opgebrand zijn en dus gedurende langere tijd voor warmte kunnen zorgen. Verder is het ook nog eens zo dat pellets erg gemakkelijk op te bergen zijn. Ze komen in grote zakken, die u gemakkelijk op kunt stapelen in uw woning of daarbuiten. En dan hebt u er verder geen omkijken meer naar. Bij een houtkachel is dat toch anders, omdat u dan het hout goed op moet stapelen en altijd de juiste volgorde in de gaten moet houden. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor pellets moet gaan kiezen? Aarzel dan niet en lees gerust even verder in de volgende alinea. Daar krijgt u namelijk meer informatie over dit boeiende onderwerp.

Pellets kunt u het beste bestellen bij Teswood.nl

Als u op zoek bent naar goeie pellets die u zou kunnen gebruiken om uw huisje met een pelletkachel te kunnen verwarmen, dan hebt u nu gevonden wat u zocht: een betrouwbare webwinkel waar u te allen tijde terecht kunt om de pellets tegen een zacht prijsje te bestellen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan grootverbruikers en daarom maakt het niet uit wie u bent, u bent altijd van harte welkom om een bestelling te plaatsen. Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom uw keuze voor Teswood te enige juiste is.

  • Ten eerste is de prijs bij ons erg laag, waardoor u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten voor uw aankopen van pellets.
  • Ten tweede profiteert u bij ons van online bestelgemak, zodat u de deur niet uit hoeft voor uw bestellingen.
  • Ten derde wordt u bij ons nooit teleurgesteld, omdat wij van alle markten thuis zijn.
  • Ten vierde kunt u bij Teswood profiteren van gunstige voorwaarden en een fantastische service.
  • En ten slotte zijn de bossen waar wij het hout vandaan halen gecertificeerd, waardoor u er zeker van bent dat u een verantwoorde aanschaf doet, waar niemand minder van wordt.

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om een kijkje te nemen op teswood.nl en een bestelling te plaatsen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat pellets aanschaffen niet niks is. U wilt hier wel even goed over na kunnen denken, zodat u weloverwogen en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. En daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om meer te weten te komen over onze pellets op de website teswood.nl. Hier kunt u alle info vinden die u zoekt. Voorts is het ook een optie om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze site. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag. Geeft u hierbij wel even aan dat het om pellets gaat? Dan kunnen onze vriendelijke en deskundige medewerkers u nog sneller van dienst zijn. Voorts is het ook mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. U krijgt dan ook duidelijkheid over de aantrekkelijke tarieven die wij hanteren voor de pellets. Uiteraard kunt u ook even een mailtje sturen, met daarin uw vragen of suggesties, of even bellen tijdens kantooruren. Het is maar net wat u het prettigste vindt. Wij zijn in ieder geval op vele manieren bereikbaar om u te woord te staan. De klant is bij ons nog echt koning en dit uit zich bij Teswood dus niet alleen in een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding en goede voorwaarden voor de levering van pellets, maar ook in een klantvriendelijke en behulpzame mentaliteit. En daar is nog nooit iemand minder van geworden. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact op met ons gespecialiseerde team!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn