Uw makelaar te Amersfoort

7 februari 2017

Posted in Woning en Tuin

Het is een feit dat wij als makelaar in Amersfoort nog nooit iemand voor een dichte deur hebben laten staan. En dit kunt u dan als een spreekwoord interpreteren, waardoor het betekent dat wij niemand teleurstellen en altijd voor klanten klaar staan. Maar ook kunt u dit in dit geval lezen als een toegang tot de huizenmarkt. Wij helpen u graag op weg om uw huis te verkopen of om zelf een huisje te kopen. Tijdens het aankoopproces begeleiden wij u namelijk totdat u de sleutel ontvangt van uw nieuwe woning. Wij gaan met u mee om te kijken of deze aan uw wensen voldoet en geven eerlijke adviezen over de prijs. Op ons kunt u altijd rekenen! Wij zijn dan ook de ideale makelaar. Amersfoort is ons thuis. Is dit ook de plek waar u wilt gaan wonen? Of wilt u hier juist vertrekken en wilt u begeleid worden bij de verkoop van uw huidige woning? Wij staan te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Aarzel daarom niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website schoofmakelaardij.nl. Als makelaar te Amersfoort vertellen wij u daar alles over onze diensten en bovendien kunt u daar ons woningaanbod bekijken. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker. Graag tot snel!

Op zoek naar een makelaar? Amersfoort heeft ‘t!

Het staat als een paal boven water dat u voor een makelaar Amersfoort niet over hoeft te slaan. Hier vindt u namelijk een breed scala aan kantoren waar u terecht kunt. Maar er kan er maar een de beste zijn en dat is het kantoor van Schoof Makelaardij. Al vele kopers en verkopers uit deze stad gingen u voor in hun keuze voor ons en dat is niet voor niets. Dat laat zien hoe betrouwbaar en populair wij zijn als makelaar. Amersfoort kent inmiddels ook vele mensen die via ons hun huis hebben gekocht of verkocht. Zou u ook wel een beroep op ons willen doen voor de aankoop of verkoop van een woning? Aarzel dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op via onze site. Wilt u eerst even weten hoe de vork precies in de steel zit bij ons? Ook dan kunt u ons even benaderen. U kunt dit doen:

  • Door een mailtje te sturen, met daarin uw vraag
  • Door ons te bellen, tijdens kantooruren
  • Door het contactformulier op schoofmakelaardij.nl in te vullen.

Als makelaar in Amersfoort zijn wij op vele manieren bereikbaar, het is maar net hoe u het liefste contact opneemt. Wij horen in ieder geval graag van u!

Uw veelzijdige partner op de woningmarkt

Aan ons heeft u een hele goede makelaar. Amersfoort kennen wij door en door en daarom kunnen wij u hier uitstekend helpen. Wij kunnen door onze kennis en ervaring in deze plaats een goede inschatting maken. Verder:

  • Geven wij u ook graag een gratis aankoopadvies
  • Vertellen wij u hoe u uw maandlasten betaalbaar houdt
  • Weten wij hoe u uw verkoopkansen kunt vergroten, door te investeren in uw huis
  • Staan wij voor u klaar met een taxatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kortom, wij zijn de meest veelzijdige makelaar. Amersfoort is ons thuis en als u hier ook woont, dan kunt u niet meer om ons heen. Voor kopers hebben wij altijd een ruim aanbod in koopwoningen, zodat er echt wat te kiezen valt. Voor verkopers bieden wij ook vele mogelijkheden, waar u altijd verder mee komt! Kies dus voor Schoof Makelaardij!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn