Snel uw tuin laten ontwerpen

16 juli 2016

Posted in Nieuws

kokmoree - tuin laten ontwerpenWilt u ook uw tuin laten ontwerpen? Voor veel mensen is het een hele klus om zelf aan de slag te moeten gaan om een mooie tuin te realiseren. U kunt deze klussen dan ook maar beter aan een echte tuinontwerper overlaten. Dan weet u in elk geval zeker dat het helemaal goed gaat komen met de tuin. Zowel een kleine als een wat grotere tuin kan een prachtig ontwerp krijgen. U kunt helemaal zelf kiezen welke sfeer u in de tuin wilt creëren. Uw tuin laten ontwerpen kan bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree. Hier vindt u veel voorbeelden, zodat u gemakkelijk inspiratie op kunt doen. Er wordt natuurlijk altijd eerst gekeken wat de mogelijkheden zijn. Dat ligt niet alleen aan de afmetingen van uw tuin en aan uw wensen, maar ook wat er binnen het budget past. Het is vervelend wanneer een budget overschreden wordt omdat niet alles duidelijk is voordat er aan de nieuwe tuin begonnen wordt. Dat moet altijd voorkomen worden. Daarom is het belangrijk dat u eerst even goed nadenkt over wat u nu eigenlijk in uw tuin wilt hebben. Er zijn zeer veel opties. Bijvoorbeeld een mooi groot terras waar u gezellig kunt zitten tijdens de wat warmere dagen of een vijver of zelfs een zwembad. In principe is alles mogelijk. Zodra u een leuk idee heeft voor uw tuin kan de ontwerper aan de slag om alles goed uit te werken. U krijgt dan snel een opzet zodat u goed kunt zien wat de plannen zijn. Het gaat uiteindelijk niet alleen om het ontwerp natuurlijk. Een tuin laten ontwerpen moet meer zijn dan alleen het ontwerp zelf. De tuin moet ook worden aangelegd. U bent bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree dan aan het juiste adres. Hier kunt u nadat het ontwerp gemaakt is ook de tuin aan laten leggen. De tuin laten ontwerpen kan op verschillende manieren. U kunt hierover eerst informatie opvragen door het contact formulier op de website in te vullen of door te bellen. De deskundige medewerkers staan u dan graag te woord en helpen u met het ontwerp. Het is de bedoeling dat het ontwerp helemaal aansluit bij uw behoeften. U kunt een vrijblijvend advies gesprek aanvragen om alles door te nemen. Dan weet u ook zelf meteen waar u aan toe bent.

Een tuin laten ontwerpen voor een goede prijs

Een tuin laten ontwerpen wilt u natuurlijk niet laten doen voor te veel geld. Bij Tuinontwerpbureau Kok & Moree weet u zeker dat u kwaliteit krijgt voor een goede prijs. Hierdoor kan iedereen een prachtige tuin aan laten leggen. Bij dit bureau krijgt u veel voordeel:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies
  • Een tuin in de gewenste stijl

Een tuin laten ontwerpen is natuurlijk niet gratis. Voor een goede prijs heeft u een prachtige tuin die voldoet aan al uw wensen. Of u nu kiest voor zeer moderne tuin met een groot terras of juist een wat klassiekere vormgeving met veel gras en beplanting, het kan allemaal. Uw tuin laten ontwerpen kan geheel binnen uw budget. Hierdoor weet u zeker dat u niet te veel gaat betalen. Wanneer u denkt aan een goed beplantingsplan en een verlichtingsplan kunnen er kosten bijkomen. Het is dus goed om van te voren even te bekijken wat u graag wilt. Met een goed verlichtingsplan kunt u echt iets speciaals van de tuin maken. Kies bijvoorbeeld voor mooie verlichting bij de bestrating. Wanneer u voor een pad in de tuin kiest is het heel mooi om dit te laten uitlichten. Hierdoor kunt u niet alleen in de avond veilig door de tuin lopen, maar dit soort verlichting geeft ook zeer veel sfeer. Daarnaast kunt u denken aan verlichting bij schuttingen en tussen planten. Via een goed verlichtingsplan komen al deze mogelijkheden aan bod. De tuinontwerper zal er ook zeker rekening mee houden. U kunt zelf aangeven wat u zoal mooi vindt en graag in uw tuin wilt hebben. Hierdoor is het makkelijker om een perfect plan op te stellen. Een tuin laten ontwerpen kan dus op zeer veel manieren. Wilt u ook uw tuin laten ontwerpen? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden en kijk alvast in het portfolio. Hier vindt u tuinen die al gerealiseerd zijn. Onder deze voorbeelden bevindt zich bijvoorbeeld een moderne watertuin. U kunt ook gemakkelijk selecteren op de grote van uw tuin. Hierbij kiest u voor klein, middelgroot of groot. Zo heeft u direct een goed overzicht van de voorbeelden die bij uw tuin gerealiseerd kunnen worden. Een mooie tuin laten ontwerpen kan op veel manieren. Er kan gespeeld worden met diepte, kleuren en vormen. Door bijvoorbeeld tegels en grind te gebruiken en dit af te wisselen met stroken gras en veel water, ontstaat er een speels effect dat wel heel modern en eigentijds blijft. Dit komt bijvoorbeeld terug in de watertuin.

Plaats voor een zwembad

Iets dat helemaal leuk is in de tuin mits u er plaats voor heeft, is een zwembad. U kunt dan gedurende de zomer heerlijk genieten van het mooie weer aan de rand van uw eigen zwembad. Wie wil nu geen tuin laten ontwerpen? Met een mooi zwembad waar het hele gezin plezier van heeft, creëert u een tuin waar iedereen graag tijd in door wil brengen. Gezellig met vrienden en familie in uw prachtige tuin. Snel een tuin laten ontwerpen dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn