Prachtige aluminium kozijnen in ons nieuwe huis

11 december 2016

Posted in Woning en Tuin

plan-kozijn - Aluminium kozijnen

Verhuizen is altijd een groter proces dan je in eerste instantie altijd denkt. Dat is in ieder geval onze ervaring. Om de zoveel jaar zijn we het zat in het huis waar we op dat moment in wonen en we weten dat het dan tijd wordt om weer op zoek te gaan naar iets anders. We kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om ons huidige huis op te knappen en te veranderen, maar we vinden het verhuisproces toch ook wel erg leuk. Het geeft ons de mogelijkheid om weer eens door al onze spullen heen te gaan en weg te doen wat we eigenlijk niet meer gebruiken. Het nieuwe huis dat we de laatste keer hebben aangeschaft was prachtig. Het enige punt dat we graag wilden veranderen waren de kozijnen. De originele kozijnen waren van een bepaalde houtsoort gemaakt en er zat al de nodige rot in. Wij hebben al jaren de voorkeur voor aluminium kozijnen. Deze gaan veel langer mee en blijven ook voor een veel ruimere periode echt mooi. Dit was dus eigenlijk het enige wat we echt wilden veranderen aan het huis. Bij het uitkiezen van de aluminium kozijnen kwamen we al snel op de website van Plan Kozijn terecht. Niet alleen sprak de hoge kwaliteit van de verschillende soorten kozijnen die zij leveren ons aan, maar ook de ruime keuze in kleuren die we hadden.

  • Honinggeel
  • Vuurrood
  • Saffierblauw
  • Reebruin

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ruime collectie aan kleuren die ze aanbieden. Alle aluminium kozijnen komen standaard in de kleur crèmewit en voor een kleine meerprijs heb je ze dus in een andere kleur.

Het leveren van de aluminium kozijnen

De kwaliteit van de aluminium kozijnen die je bij Plan Kozijn kunt kopen is zeer goed, maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom je voor dit bedrijf moet kiezen. Bij ons staat de service die een bedrijf levert ook hoog in het vaandel. Ook dat is bij Plan Kozijn zeker op orde. Niet alleen werden we prima te woord gestaan toen we voor het eerst gingen informeren over de aluminium kozijnen die zij ons konden leveren, maar ook de rest van het proces verliep naar onze wens. Zo word je tijdens iedere stap op de hoogte gehouden en heb je een ruime keuze in verschillende onderdelen van de aluminium kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan het glas. Ook hierin krijg je niet zomaar een standaard keuze geleverd. Hier heb je zeker inspraak in. De kozijnen waar wij nu iedere dag van genieten zijn dus helemaal naar onze smaak geproduceerd. Ook konden we voor verschillende ruimtes in ons huis uiteenlopende keuzes maken. Dat is voor Plan Kozijn allemaal geen probleem.

Kies voor de beste aluminium kozijnen

Als het op je huis aankomt, dan wil je natuurlijk dat je je er thuis voelt. Iedere persoon krijgt dit weer op een andere manier voor elkaar, maar uiteindelijk is het het belangrijkst dat je kiest voor producten die goed voelen voor jou. Met de aluminium kozijnen van Plan Kozijn was dit voor ons zeker het geval. Niet iedereen ziet het belang in van goede kozijnen, maar het kan heel vervelend zijn als de kwaliteit niet goed is. In het begin zul je hier misschien geen last van hebben, maar op een later moment komt dit zeker wel aan de orde. Kies dus voor kwaliteit. Wil je meer weten over de aluminium kozijnen van Plan Kozijn? Neem dan contact op met het bedrijf. Zij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over de producten die ze leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn