Eigen huis bouwen: totaalformule van Vroom

16 november 2016

Posted in Woning en Tuin

Een eigen huis bouwen is voor veel mensen een grote stap. Er komt in korte tijd een heleboel op je af. Gelukkig helpt bouwbedrijf Vroom je met het uitstippelen van de juiste weg. Vroom hanteert een zogeheten ‘totaalformule’, waardoor jij binnen mum van tijd het huis hebt waar je altijd van hebt gedroomd. De formule van Vroom bestaat uit een aantal stappen:

  • Ontwerp van je eigen huis
  • Aanvraag van alle vergunningen
  • Eventuele sloop van bestaande woning
  • Begeleiding bij het uitzoeken van de materialen
  • De inrichting en afwerking
  • Aanleg van de tuin

Om te beginnen helpt dit bouwbedrijf je met het ontwerpen van de woning. Een eigen huis bouwen, leidt altijd tot een gevecht met jezelf: wil je luxe en comfort, of betaalbaarheid en eenvoud? Wanneer je in gesprek gaat met een ervaren architect, komen al je wensen netjes op papier te staan. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en op welke punten je geld gaat besparen. Vroom zoekt samen met jou naar een goede architect om je in dit proces te begeleiden. Wanneer geld geen rol speelt, kun je helemaal losgaan in het ontwerp! Een architect zorgt er dan voor dat je ideeën haalbaar blijven. Nadat je een ontwerp hebt ingediend, begint Vroom met het voorwerk. Men vraagt alle benodigde vergunningen voor je aan. Een eigen huis bouwen is een samenspel tussen het bouwbedrijf en de gemeente, zorg dat je op tijd de vereiste papieren hebt! Nadat de juiste vergunningen in bezit zijn, mag een bestaande woning worden afgebroken en een nieuwe woning worden opgetrokken. Hiervoor gaat het bouwbedrijf samen met jou op zoek naar de beste materialen en de goedkoopste aanbieders. Het kan een ongelofelijk karwei zijn een eigen huis te bouwen, maar met professionele hulp krijg je voldoende handreikingen.

Eigen huis bouwen: een prachtige tuin

Vaak houdt een bouwbedrijf zich alleen bezig met het bouwen van het huis. Men zet de muren recht, maakt plek voor de ramen en legt de benodigde leidingen. Jij verstaat echter veel meer onder ‘een eigen huis bouwen’, je wilt ook een goede inrichting en een mooie tuin. Vroom gaat gelukkig een stap verder dan andere bouwbedrijven. Wie kan je beter helpen bij het inrichten van de kamers dan de mensen die deze kamers hebben gebouwd? Een eigen huis bouwen kan een aantal maanden duren. Neem hier dan ook voldoende tijd voor. Wanneer jij een mooi, afgewerkt huis wilt betreden zul je even geduld moeten hebben. Hetzelfde geldt voor een mooie tuin. Vroom kan een prachtige tuin voor je aanleggen, maar de eerste paar jaar zul je hier nog niet veel van merken. Een compleet nieuwe tuin zal de eerste paar jaar nog aan het groeien zijn. Voordat je hier lekker van de natuur kunt genieten, zul je dus even moeten wachten. Wil jij een eigen huis bouwen en ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat je hiermee kan helpen? Surf dan direct naar http://www.vroombouw.nl/info/9/eigen-huis-bouwen. Op deze site lees je meer over de filosofie van dit bedrijf en kun je direct contact opnemen.

Een uitstekend portfolio

In 30 jaar heeft Vroom een uitstekend portfolio opgebouwd. Ben je benieuwd naar de huizen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft neergezet, surf dan snel naar hun site en bekijk de voorbeelden. Wil je weten hoe een specifiek project tot stand in gekomen, neem dan contact op via het contactformulier. Een ervaren werknemer zal je dan precies uitleggen op wat voor manier de woning is gebouwd. Wacht niet langer en surf snel naar bovenstaande site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn