Neem een aankoopmakelaar in Beverwijk in de arm

3 februari 2017

Posted in Woning en Tuin

Een huis kopen is erg spannend. Dat geldt voor vrijwel elke Nederlander. Zo wordt uw hele financiƫle huishouding door de bank bekeken want u wilt natuurlijk een hypotheek afsluiten. Tevens is het spannend of het uitgebrachte bod door de verkoper en/of zijn makelaar wordt geaccepteerd. Hebt u daarom hup nodig bij deze onderhandeling? En gaat u in Beverwijk en omstreken wonen? Neem dan een aankoopmakelaar in Beverwijk in de arm. U bent in dat geval bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn de aankoopmakelaar in Beverwijk bij uitstek. Kijkt u maar eens op makelaar-beverwijk.nu. Van Gulik Makelaars is een begrip in deze stad in Noord-Holland. Het is een prettige stad om in te wonen, net buiten de kern van de Randstad en dichtbij de stranden aan de Noordzee. U bent dankzij het goede wegennetwerk en de uitstekende verbindingen van het openbaar vervoer snel in Amsterdam of een andere grote stad in de regio. We begrijpen als geen ander dat het erg spannend is om in de eerste plaats een huis te kopen. Waarschijnlijk is het uw eerste aankoop en weet u daarom wellicht niet zo goed wat u moet vragen en eisen. Daarom kunnen wij als uw aankoopmakelaar in Beverwijk u niet alleen helpen met het onderhandelen naar een goede prijs, we gaan ook met u als u een huis gaat bezichtigen.

Een huis kopen? Gebruik dan een aankoopmakelaar in Beverwijk

Er zijn diverse zaken in een huis die goed moeten worden gecontroleerd. U wilt niet het huis kopen om er dan achter te komen dat er houtrot is, dat de riolering verstopt is of dat er asbest in de muren zit. Dit zijn slechts een aantal voordelen waar wij als aankoopmakelaar in Beverwijk in ieder geval op letten. Wij signaleren deze problemen direct en leggen dit aan de makelaar van de verkoper voor. Wellicht wil de verkoper eerst zijn huis op orde maken voordat hij of zij het opnieuw aanbiedt. Maar het kan ook betekenen dat de verkoopprijs aanzienlijk daalt. Dergelijke onderhandelingen kunnen behoorlijk rauw op uw dak komen. Misschien is dit niets voor u. Laat dit daarom grotendeels aan de aankoopmakelaar in Beverwijk over, wij zorgen er wel voor dat u waar voor uw geld krijgt. Wij als aankoopmakelaar in Beverwijk hebben meer dan 37 jaar ervaring dus u mag er wel vanuit gaan dat u dankzij onze diensten geen dief van uw portemonnee bent. De huizenmarkt trekt weer aan, een reden waarom mensen hun huis voor meer geld kunnen verkopen dan in de jaren na 2008. Maar is dat wel zo realistisch? Laat het aan de aankoopmakelaar in Beverwijk over om een redelijke prijs te bewerkstelligen.

Uw huis verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres

U kunt ons niet alleen als aankoopmakelaar in Beverwijk inhuren. We kunnen u met diverse zaken helpen zoals:

  • Het verkopen van uw huis,
  • Het taxeren van uw huis zodat u weet wat uw huis waard is,
  • En we kunnen u helpen als u uw huis wilt verhuren. Daar gelden weer hele andere regels voor.

Mocht u het huis dat u samen met ons hebt bezichtigd willen kopen, dan wordt er een overeenkomst opgesteld. In deze koopovereenkomst ligt vast wat u moet betalen maar ook hoe de verkoper het huis moet opleveren. Soms moet een verkoper daarom een kleine verbouwing doen. Voordat bij de notaris de eigendomsoverdracht plaatsvindt, is het verstandig om te kijken of het huis inderdaad conform de koopovereenkomst is opgeleverd. Uiteraard gaat de aankoopmakelaar in Beverwijk met u mee voor deze laatste keuring! Bekijk nu snel de website makelaar-beverwijk.nu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn