Koop een leuke schoonloopmat met bedrukking

17 november 2017

Posted in Woning en Tuin

Of u nu een droogloopmat of een schoonloopmat wilt kopen, als u er geen tijd voor hebt om dit in een winkel bij u in de buurt te doen, dan blijft uw huis vies. Kies er daarom voor om een schoonloopmat online te bestellen en wel door op voetenvegertje.nl te kijken. Want in ons assortiment vindt u een keur aan matten en daarnaast lopers voor uw traptreden, trapmatten en vloerkleden. Voor alle bekleding in uw huis kunt u dus op ons rekenen. Maar in deze tekst willen we voornamelijk de nadruk leggen op de schoonloopmat. U gebruikt deze mat als uw schoenen flink vies zijn geworden na een wandeling in de herfst of in de winter. Ook in de zomer of lente kan er nog heel wat modder onder de schoenen van vooral uw kinderen komen. Leer hen dan ook vroeg aan om eventjes hun voetjes te vegen op de schoonloopmat als ze thuiskomen van een middagje spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Het zorgt ervoor dat de grootste stukken vuil in de schoonloopmat verdwijnt. Trek vervolgens uw schoenen op de schoonloopmat uit en plaats ze in het schoenenrekje. U zult een schone halvloer overhouden en dat is een groot goed. Want stofzuigen is waarschijnlijk niet uw favoriete hobby, laat staan het dweilen van uw vloer. Qua onderhoud hebt u vrijwel geen omkijken naar de schoonloopmat. Laat nat vuil opdrogen en klop de mat eens in de zoveel tijd eventjes uit tegen uw buitenmuur of hek. U kunt natuurlijk ook een mattenklopper gebruiken. Gebruikt u een wat fijnere stof omdat u dit qua design erg mooi vindt? Koop dan de wasbare matten zodat ze er na een wasbeurt weer als nieuw uitzien.

Een schoonloopmat is niet alleen qua design een slimme keuze

Hebt u al een schoonloopmat gevonden in ons assortiment of bent u nog op zoek?

  • Mocht u nog zoeken dan kunt u het beste even tussen de diverse designs kijken. Want we verkopen allerlei leuke matten met opdruk zoals het welbekende “welkom” of “home sweet home”.
  • Wilt u de schoonloopmat op maat snijden? Bestel dan van de rol of laat dit alvast door ons op maat snijden,
  • Dan kunt u eigenlijk de bestelling al afronden. Vul uw adres- en contactgegevens in, betaal door gebruik te maken van een beveiligde digitale betaalservice en het online bestellen is afgerond.

Als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, dan hebt u vrijwel alle producten de dag erna in huis. Bestelt u voor meer dan 80 euro? Dan brengen we geen verzendkosten in rekening. Dat is wel zo fijn want anders betaalt u 6,95 extra. Ten eerste kunt u erg goedkoop een schoonloopmat kopen want we geven u de laagste prijsgarantie. En ten tweede kunt u bovenop deze prijzen ook nog eens profiteren van zeer hoge kortingen op deze designersmatten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Volg dan ook onze blogs en abonneer u op de gratis nieuwsbrief die u eens in de zoveel tijd in uw inbox ontvangt. Volgt u ons liever via een sociaal medium? Ook dat is geen probleem want u vindt ons onder andere op Facebook en Twitter.

Veel van onze matten zijn vanaf rol leverbaar

Als u graag wat inspiratie op wilt doen dan kunt u het beste even op Pinterest kijken. Daar laten we u de laatste trends zien op woongebied en dan met name met betrekking tot deurmatten en vloerkleden. Voor vragen kunt u ons per mail en per telefoon bereiken. We doen ons best om u altijd zo spoedig mogelijk een berichtje terug te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn