5 redenen voor luxe dekbedovertrekken

3 november 2017

Posted in Nieuws

Je kent het wel: je staat in een zeker woonwarenhuis en bent op zoek naar een nieuw dekbedovertrek. Je hebt de collectie gevonden, maar ziet niet echt een ontwerp dat bij je past. Je bekijkt het volledige assortiment meerdere malen, maar wordt nergens echt warm van. Bovendien twijfel je over de prijs; is een set van 30 euro nou echt zoveel beter dan een set van 20 euro?  In dit artikel geven we je 5 goede redenen om te kiezen voor luxe dekbedovertrekken:

  • Uitstekende bescherming tegen vuil en vocht
  • Regelmatig gebruikt
  • Eigentijdse stijl
  • Egyptisch katoen
  • Merken met garantie

We moeten het eerst hebben over kwaliteit. Van luxe dekbedovertrekken mag je meer verwachten dan van goedkope alternatieven. Als klant is dat natuurlijk voordelig, omdat je langer met hetzelfde product toekunt. Een luxe dekbedovertrek beschermt voor een lange periode tegen vuil en viezigheid. Luxe dekbedovertrekken kun je bovendien onder de juiste omstandigheden vaker wassen en vertonen minder snel gaten of scheurplekken. Een tweede voordeel is dat je luxe dekbedovertrekken vaker gebruikt. Denk maar na: als je meerdere goedkope setjes hebt, waar komen die dan meestal terecht? Precies, die belanden vaak op een plank in de kast. Op den duur vergeet je dat de plank bestaat en de overtrekken blijven net zo lang liggen tot je jaren later een keer weggooit. Als je wat meer moet betalen voor een overtrek, heb je vaak maar een paar setjes. Daardoor grijp je sneller naar hetzelfde overtrek, waardoor je elk overtrek regelmatig wast en de stof langer goed blijft. Het gaat natuurlijk niet alleen om kwaliteit. Luxe dekbedovertrekken hebben vaak een uniek patroon, dat je nergens anders tegenkomt. De goedkope setjes zie je vaak terug in studentenkamers, maar met een luxe overtrek creëer je een eigen stijl. Ben je al overtuigd van de meerwaarde van luxe dekbedovertrekken? We hebben pas drie redenen gehad!

Luxe dekbedovertrekken van Egyptisch katoen

Luxe dekbedovertrekken komen in verschillende uitvoeringen.  Twee soorten springen eruit: Egyptisch katoen en katoen satijn. Egyptisch katoen heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van normaal katoen. Zo is de vezel langer, waardoor het overtrek minder snel slijt en niet beschadigd raakt. Bovendien is dit materiaal een stuk sterker, waardoor je er wat ruiger mee om kunt gaan. Dat kan heel fijn zijn wanneer je kort voor het slapengaan – met enige tegenzin – nog een overtrek moet vervangen! Dan nog katoen satijn. Dit materiaal is extreem zacht, omdat de garens dicht op elkaar worden geweven. De stof die ontstaat voelt fijn op de huid, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Luxe dekbedovertrekken zijn vaak afkomstig van grote merken. Denk aan La Perla, Christian Fischbacher of Cinderalla. Je mag er dus vanuit gaan dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Mocht je toch een probleem hebben met een overtrek, dan hebben deze merken vaak een uitstekende garantie. Kortom: je betaalt vooraf misschien wat meer, maar luxe dekbedovertrekken betalen zich op termijn helemaal terug!

Uitgebreid online assortiment

Ben je op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Surf dan eens naar de website van Beste Dekbed. In hun uitgebreide collectie vind je ongetwijfeld wat je zoekt. De handige filters helpen je daarbij: je kiest een merk, een kleur, het materiaal en de weving en je krijgt alleen producten te zien die daaronder vallen. Zo hoef je niet tientallen pagina’s te bekijken, maar zie je meteen een overzicht van interessante producten. De site verkoopt overigens niet alleen dekbedovertrekken. Je kunt ook terecht voor dekbedden, hoeslakens en matrassen. Klik direct op bovenstaande link en maak je keuze! Heb je vragen over de producten, dan levert de klantenservice deskundig advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn