Klantenservice WE Fashion

14 maart 2018

Posted in Nieuws

Het modebedrijf WE Fashion is een grote organisatie waarbij consumenten kleding kunnen kopen voor kinderen, heren en dames. Het is een zeer bekende winkel en erg vertrouwd in de winkelstraten. Naast dat mensen er graag hun kleding kopen, is het uiteraard een bedrijf waar ook veel mensen werken. Om veel redenen kan het benaderen van de klantenservice WE Fashion nodig zijn. Of u nou wilt weten of dat ene model nog beschikbaar is in die winkel bij jou in de buurt of dat u informatie wilt over het ruilen van een artikel. Door middel van klantenservice WE Fashion kunt in contact komen met dit modebedrijf. Uiteraard is het telefoonnummer te achterhalen via de website, maar via deklantenservice.nl vindt u alle contactinformatie op een pagina. Naast het telefoonnummer staat hierop ook het internetadres en het bezoekadres van het bedrijf. Alle gegevens die u nodig heeft als klant, zijn hier te vinden naast de achtergrondinformatie over deze modewinkel.

Klantenservice WE Fashion, de informatie op een rij

Om de klantenservice WE Fashion te bereiken, heeft u de keus uit meerdere telefoonnummers. Op deklantenservice.nl staan deze voor u opgesomd en staat er ook bij vermeld of het nummer gratis te bellen is of dat er kosten aan verbonden zijn. Daarnaast is ook aangegeven of u het hoofdkantoor of de klantenservice WE Fashion aan de telefoon krijgt. De volgende telefoonnummers voor klantenservice WE Fashion zijn beschikbaar:

  • Het gratis nummer voor de klantenservice: 00800 933 27 446
  • Telefoonnummer tegen lokaal tarief voor de klantenservice: 030 247 97 99
  • Telefoonnummer tegen lokaal tarief voor het hoofdkantoor: 030 247 9479

Dit modebedrijf is een gigantisch bedrijf. Wanneer u een van deze winkels binnen loopt staat u daar waarschijnlijk niet bij stil. Het is een internationaal modebedrijf dat maar liefst rond de 250 winkels heeft verspreid over onder meer Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Zwitserland en zelfs China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in Utrecht om precies te zijn. Vanuit daar regelen ze alles rondom de business van WE Fashion en zorgen ze ervoor dat de kleding geleverd wordt in de winkels en bij de mensen thuis. WE beschikt namelijk ook over een webshop en klanten kunnen nu ook online kleding bestellen en thuis laten bezorgen. In Utrecht zit ook het internationale distributiecentrum gevestigd. Het is de opslagplek voor de kleding en mocht u dus vragen hebben over beschikbaarheid of levering, dan is het prettig om het hiervoor bestemde telefoonnummer te hebben. Bij klantenservice WE Fashion kunt u terecht voor onder meer de volgende zaken:

  • Bestellingen
  • Leveringen
  • Betalingen
  • Retourneren
  • Informatie winkels

Bij twijfel is het niet nodig om onnodig naar de winkel te gaan. Dankzij de informatie op deklantenservice.nl kunt u snel het telefoonnummer vinden die u nodig heeft.

Alles telefonisch te regelen

Tegenwoordig regelen we alles het liefst vanuit huis. Helemaal als we de kleding via het internet hebben besteld, dan willen we alles ook op diezelfde manier afhandelen. Retourneren moet niet te moeilijk en we willen zeker weten of er dan een artikel verkrijgbaar is. Helemaal als we wel besluiten de stad in te gaan en een vestiging van WE Fashion te bezoeken. Dan willen we zeker weten dat een kledingstuk beschikbaar is. Als u wilt bellen met een vestiging, dan kunt u ook via de klantenservice WE Fashion erachter komen hoe u deze winkel kan bereiken. Op de website van De Klantenservice zijn voor u de telefoonnummers inzichtelijk gemaakt, gecombineerd met de informatie over de website van WE en het bezoekadres van de winkel. Zo staat alle contactinformatie voor klantenservice WE Fashion verzameld op een pagina en hoeft u hier niet een website voor door te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn