Duurzame tuinverlichting op zonne energie

24 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Ieder mens in een tuin zit er graag in. Zeker als u kunt genieten van het zonlicht dat er in valt. U doet misschien uw best om er iets moois van te maken. U plant er struiken, planten en bomen. Misschien hebt u genoeg aan een grasveldje en een terras waarop u de tuinmeubelen kunt uitstallen. U wilt in de late avonduurtjes ook genieten van de warmte in de lente en de zomer. Dankzij onze tuinverlichting op zonne energie kunt u in iedere tuin gebruik maken van lampen zonder ze op een stroomnetwerk aan te sluiten. En dat komt velen absoluut goed uit want niet iedereen kan eenvoudig een netwerk onder zijn tuin aanleggen. Dat is al een ramp als dit nodig is en u geen schuurtje achter in de tuin hebt staan. Daarnaast is tuinverlichting op zonne energie natuurlijk energiezuinig. Overdag kan de accu worden opgeladen want tuinverlichting op zonne energie bestaat niet alleen uit een lamp of een aantal lampen die onderling zijn gekoppeld maar ook uit een klein zonnepaneel. Wij bieden tuinverlichting op zonne energie aan inclusief zonnepaneel met een zeer hoog rendement. Dat betekent dat u ook in de herfst en de winter kunt profiteren van tuinverlichting op zonne energie. Want het weinige zonlicht dat er gedurende de dag op valt kan grotendeels worden omgezet in bruikbare energie om toch de tuinverlichting op zonne energie te laten branden. En wist u dat dergelijke verlichting helemaal niet duur hoeft te zijn? U hebt al een lamp voor nog geen 8 euro! Kijkt u daarom snel even op solarlampkoning.nl.

Zoekt u tuinverlichting op zonne energie inclusief afstandsbediening?

Op dit moment bieden we u vier mogelijkheden aan qua tuinverlichting op zonne energie. Dit zijn:

  • Een totaal pakket bestaande uit 4 zwarte Solarlampen, op te hangen en te plaatsen in de aarde,
  • Een uiterst duurzame Solarlamp dat in diverse kleuren kan branden. U ontvangt er een afstandsbediening bij zodat u dit vanuit uw warme woonkamer kunt bedienen. Leuk voor tijdens de kerstdagen!
  • Ook kunt u de goedkopere tuinverlichting op zonne energie kopen in het zwart en roze. Dit zijn prik- en hanglampen en geschikt in de grond en dus ook voor aan de muur.

Hebt u een keuze kunnen maken? Of wilt u nog eventjes rondkijken? We bieden u uiteraard ook allerlei spotjes, wandlampen en staande lampen aan om in en rond uw tuin te zetten. Ze zijn doorgaans een stuk groter dan de tuinverlichting op zonne energie waar we het in deze tekst over hebben en u kunt dan ook eindeloos combineren. Daarna kunt u de bestelling online plaatsen. U mag er daarbij wel vanuit gaan dat we alle artikelen steevast op voorraad hebben. En u hebt de mogelijkheid om na uw werk in de avond samen met partner achter de laptop te kruipen om in alle rust de tuinverlichting op zonne energie uit te zoeken. Want zelfs als u om 11 uur in de avond nog een bestelling plaatst dan zorgen wij ervoor dat u het product de volgende dag al in huis hebt.

Een bestelling is snel gemaakt en nog sneller bezorgd!

Hopelijk kiest u voor deze multicolour tuinlampen die nooit gaan vervelen. Na het plaatsen hebt u er geen omkijken meer naar! Want ze laden uit zichzelf op en springen aan als de zon onder gaat. Met de afstandsbediening kunt u de kleuren veranderen en de lampen aan- en uitzetten. De lampen worden vanzelf schoongemaakt door de vallende reden die we in dit land maar al te goed kennen. En gaat er iets kapot aan de lamp? Dan hebt u maar liefst 2 jaar garantie bij de SolarLampKoning!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn