Ideaal konijnenhok voor binnen gezocht

2 april 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Ik was bijna jarig en zou twee konijnen voor mijn verjaardag krijgen. Dat wilde ik al zo lang, maar eerder kon het nooit omdat ons huis te klein was. Nu woonde we inmiddels in een groter huis en daarom konden we eindelijk huisdieren nemen. Ik ben gek op dieren en ik vind het belangrijk dat huisdieren de beste verzorging krijgen die mogelijk is. Helaas hadden we geen tuin, dus we moesten op zoek naar een konijnenhok voor binnen. Hij moest in onze woonkamer passen want onze konijnen hoorde altijd bij ons in de buurt te zijn. Dat maakt het een stuk gezelliger in huis. Met alle informatie die ik had, ging ik op zoek naar een konijnenhok die moest voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Geschikt voor binnen;
  • Ruimte voor twee konijnen;
  • Een leuk design die past bij onze woonkamer;
  • Betaalbare prijs;
  • Ontspannen verblijf voor mijn konijnen;
  • Makkelijk schoon te houden.

Met deze informatie moest het wel lukken. Ik wist goed wat ik wilde en ging naar de dierenwinkel in ons dorp. Het aanbod viel daar zo tegen. Ze hadden twee verschillende konijnenkooien en één soort konijnenhok. Ik wilde meer vergelijkingsmateriaal dus ik ging naar huis om via internet verder te zoeken naar een mooi hok voor binnen. En toen kwam ik dus uit bij Dierenverblijf.com!

Sfeervolle konijnenhok van hout gevonden

Via internet kwam ik bij Dierenverblijf.com uit. De website is super overzichtelijk en je kunt eenvoudig de filter gebruiken zodat je het aanbod te zien krijgt dat voldoet aan al je wensen. Ik kon aangeven dat ik op zoek was naar een konijnenhok voor binnen, dat het groot genoeg moest zijn voor twee konijnen, dat het niet duurder mocht zijn dan €200 euro en dat het een konijnenhok van hout moest zijn. Als resultaat kreeg ik meerdere opties te zien. Ik werd in de eerste instantie aangetrokken door het konijnenhok met de naam Trixie Avonturenlandschap. Deze zag er zo schattig uit. Toch keek ik nog even verder. Omdat ik heel graag een houten hok wilde, nam ik een kijkje bij alle houten binnen- en buiten konijnenhokken. Omdat we een ruime woonkamer hebben, had ik het idee dat daar ook iets voor ons tussen zou staan. Ik zag het konijnenhok KP5, maar deze was geschikt voor het houden van twee dwergkonijnen. Wij kregen twee grotere konijnen. Het konijnenhok RS5 was ongeveer van hetzelfde model, alleen een stuk groter. Het voldeed nog steeds aan ons budget en ik wilde onze konijnen wel voldoende comfort bieden. Het materiaal zou mooi bij de rest van ons interieur passen. Het leek me ook een hok wat goed schoongemaakt kon worden. Ik heb nog naar wat reviews over speciaal dit model gezocht. Andere gebruikers waren ook erg enthousiast en het werd zelfs vaker als binnenhok gebruikt. Het hok staat op pootjes dus de vloer eronder is gemakkelijk schoon te houden. Mijn vriend vond het ook een prima keuze dus we besloten om dit model aan te schaffen. Ik heb er direct hooi, zaagsel, bodembedekking, konijnenvoer en een waterflesje bij gekocht. Want dat hadden we nog niet in huis.

Snelle levering

Binnen een week was ik jarig, dus ik hoopte maar dat we alle spullen op tijd geleverd zouden krijgen zodat ik de konijnen tijdens mijn verjaardag kon ontvangen. Op de website van Dierenverblijf stond dat alle spullen die voor 17.00 uur besteld zijn, de volgende dag geleverd worden. Dat was ook het geval. Zo kon ik het konijnenhok mooi inrichten voor mijn nieuwe konijnen en kon ik ze op mijn verjaardag met een warm welkom ontvangen. Zowel wij als de konijnen zijn erg blij met het konijnenhok.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn