Hypotheek Tilburg

19 januari 2018

Posted in Woning en Tuin

Heb je vragen over een Hypotheek Tilburg afsluiten? Neem dan contact op met de Hypotheekshop die gevestigd is in Tilburg Centrum. Het afsluiten van hypotheek is een behoorlijke stap. Hier zit je gerust dertig jaar aan vast. Daarom is een financieel advies hierover zeker geen onnodig initiatief. Hiervoor heeft u een adviseur nodig die aan jouw belangen denkt. Die kan kijken naar jouw situatie en ziet wat jij kan bereiken met jouw beschikbare middelen. De Hypotheekshop is een onafhankelijke adviseur die klaar staat voor iedereen die een Hypotheek Tilburg wilt afsluiten. Zij zijn niet verbonden aan een bank of een andere geldverstrekker.

Hoe wij te werk gaan voor een Hypotheek Tilburg

Het belangrijkste bij het afsluiten van een Hypotheek Tilburg is jouw eigen draagkracht en hoe jij het beste deze financiële lasten kan dragen. Blijf daarbij denken aan het doel, het krijgen van een eigen woning. Het zou fantastisch zijn als dit gaat lukken, ongeacht de situatie. Met een onafhankelijk adviseur van De Hypotheekshop worden jouw financiën onderzocht. Zij kijken niet alleen naar de inkomsten, maar ook naar de maandlasten. Met name de verwachte kosten die komen kijken als de Hypotheek Tilburg eenmaal afgesloten is. Met u gaan ze hierover in gesprek en brengen zij in kaart wat er bij u aan inkomsten binnenkomt aan de hand van een stappenplan:

  • Oriëntatie: dit vindt plaats tijdens het kennismakingsgesprek. Jij vertelt over jouw leven en hoe jij je toekomst ziet. De adviseur vertelt hoe De Hypotheekshop te werk gaat. Vervolgens wordt er een schatting gemaakt van de maximale hypotheek, de maandlasten en de kosten voor het hypotheekadvies. Jij bepaalt na dit gesprek of De Hypotheekshop jouw adviseur blijft.
  • Inventarisatie en analyse: na jouw akkoord gaat De Hypotheekshop aan de slag en maken ze jouw financiële situatie inzichtelijk, wordt er een Persoonlijk Klantprofiel opgesteld en wordt het maximale hypotheekbedrag vastgesteld.
  • Financieel advies: deze wordt gegeven aan de hand van het Persoonlijk Klantprofiel. Hypotheken worden vergeleken en vervolgens wordt een selectie gemaakt. Samen met u worden de hypotheken goed uitgezocht en berekend om uiteindelijk tot een keus te komen.
  • Bemiddeling: de hypotheek wordt aangevraagd inclusief het papier- en regelwerk door De Hypotheekshop.
  • Na het afsluiten: nadat de hypotheek is afgesloten en jij in het huis woont, blijf je nog in contact met de Hypotheekshop.

Je blijft betrokken bij iedere stap richting jouw eigen Hypotheek Tilburg. Het is duidelijk dat dit veel en onbekende stappen betreft. Daarom is De Hypotheekshop bereid om jou hierin te begeleiden in de financiële zoektocht naar de juiste Hypotheek Tilburg die aansluit bij jouw huidige en toekomstige situatie.

Over De Hypotheekshop

De naam zegt het eigenlijk al, ze gaan samen met jou ‘shoppen’ voor de gepaste Hypotheek Tilburg. Ruim dertig jaar geleden zijn zij opgericht als de NVM Hypotheekshop en uiteindelijk zelfstandig doorgegaan. Naast het selecteren van de hypotheek, bieden zij verzekeringen en financiële producten aan. Vaak komen deze producten samen met het afsluiten van een hypotheek. Juist zij weten hoe essentieel een goede verzekering is. Als je een afspraak met ze hebt, zullen ze ook vragen naar deze verzekeringen. Indien dit nog eenvoudiger of goedkoper afgesloten kan worden, dan kunnen zij dat ook voor jou regelen. Het gaat dus niet alleen maar om het afsluiten van hypotheek Tilburg, maar ook de verzekering die jij moet hebben voor jouw nieuwe woning. Dankzij de brede expertise van De Hypotheekshop zal er niets overgeslagen worden. Dit betekent dat jij met een gerust hart jouw nieuwe leven in jouw nieuwe woning kan beginnen. Sta jij op het punt deze stap te wagen en jouw eerste huis te kopen? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan voor jouw eerste Hypotheek Tilburg

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn