Barfmenu

23 januari 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Gebruik jij al Barfmenu voor jouw hond? Een gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren en deze producten kunnen daar voor honden zeker aan bijdragen! Wat is nu een gezonde voeding? In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk om voedsel dat past bij het dier. Zo moet je honden, maar ook bijvoorbeeld katten, nooit op een volledig plantaardig menu zetten. Je kunt zelf prima veganistisch leven, maar leg je dit aan deze huisdieren op, dan zal dit hun dood betekenen, zij hebben gewoon dierlijke producten nodig. Als je kiest voor Barfmenu, dan zit dit punt zeker wel goed! Daarnaast is het uiteraard van belang dat het voedsel gevarieerd is. Jij wilt zelf ook niet iedere dag hetzelfde eten en dieren zijn daarop geen uitzondering. Het is natuurlijk zo dat zij in feite gewoon verorberen wat jij hen voor de neus zet, maar van variatie kunnen zij echt enorm genieten! Tot slot is het ook van groot belang dat hun dagelijkse porties voer de nodige voedingsstoffen bevatten, zodat hun lijf gezond blijft. Ook voor hen zijn vitamines en mineralen bijvoorbeeld van groot belang om in een goede gezondheid te blijven. Barfmenu biedt dit allemaal!

Barfmenu levert alles wat jouw hond nodig heeft

Natuurlijk zijn er ook zaken die honden beter niet binnen kunnen krijgen en daar heeft producent Barf van het Barfmenu ook zeker rekening mee gehouden! Zo zijn al hun producten vrij van toegevoegde kleur-, smaak- en geurstoffen. Zelf wil je dit liever ook niet in je voedsel hebben, dus waarom zou jij het je trouwe viervoeter dan wel voorzetten? Ook gluten zijn voor honden niet de beste dingen om binnen te krijgen, daarom zijn alle voedingsmiddelen van dit merk ook volkomen glutenvrij, er zitten helemaal geen granen in. Bovendien zitten er ook geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd! Barfmenu is dus een manier om jouw lieve hond een dieet voor te schotelen dat alles bevat wat hij nodig heeft en wat vrij is van toevoegingen die hij niet nodig heeft en die mogelijk zelfs schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn. Dit is dan ook echt de beste keus voor jouw huisdier. Als jij er zeker van wilt zijn dat jij jouw dier het beste eten geeft, dan moet je dus kiezen voor Barfmenu!

Wat zit er in?

We hebben net de zaken genoemd die allemaal niet te vinden zijn in een Barfmenu, maar wat zit er nu wel aan? Alle producten van het merk Barf bestaan uit dierlijke producten. Je kunt dan denken aan orgaanvlees, bevleesde potten, spiervlees of vuile pens. Met andere woorden, zaken die zij in de natuur ooit ook gegeten zouden hebben! Je kunt de verschillende producten van dit merk los kopen, maar je kunt ook in één keer een compleet Barfmenu aanschaffen. Dat bestaat uit een combinatie van verschillende artikelen, namelijk:

  • menu natuurlijk
  • kip
  • vis
  • lam
  • eend

Van ieder zit er twee keer een kilo in de doos, dus je koopt feitelijk in een keer tien kilogram voeding voor jouw hond. Zo kun je iedere dag variëren met wat je te eten geeft en zorg je ervoor dat jouw viervoeter een evenwichtige hoeveelheid vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnen krijgt. Uiteraard kun je dit complete menu heel goed combineren met de andere producten die de fabrikant levert, voor nog meer variatie! Ben jij geïnteresseerd in het Barfmenu? Dan moet je eens naar de webshop van Animal Food Express gaan. Bij hen kun je terecht voor een zeer ruime keus aan artikelen van dit merk, dus je kunt bij hen zeker hondenvoeding vinden waar jouw hond heel erg blij van wordt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn