Een schilderij bestellen via het internet

8 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Als u aan beeldende kunst denkt, waar denkt u dan aan? Waarschijnlijk denkt u als Nederlander aan een schilderij van Rembrandt, van Gogh of Mondriaan. Misschien denkt u aan de Mona Lisa, een standbeeld van Michelangelo of aan de Denker van Rodin. Kunst is een moeilijk te definiëren verschijnsel en uit zich tegenwoordig op zeer vele manieren. Van het maken van een klassiek realistisch schilderij tot het bouwen van een stellage. Maar ook muziek, dans, theater, literatuur, fotografie, film en vele andere expressies behoren tot de kunsten. Hoe u dat verder wilt classificeren en ordenen is aan u. Waar wij u op willen wijzen is het feit dat echte schilderijen van bekende namen erg duur zijn. Er is sprake van een ware kunsthandel en u zult diep in de buidel moeten tasten mocht u iets tastbaars willen kopen als een zeefdruk van Warhol of een schilderij van Herman Brood. Mocht u toch graag kunst in huis willen halen dan kunt u eens op onze website kijken. Want op schilderijen.nl verkopen we echte kunst met een hoofdletter K. Weliswaar zijn het niet de beroemde namen, het zijn wel degelijk kunstwerken van gerenommeerde schilders die zijn afgestudeerd aan de kunstacademies in de wereld. Maar we verkopen ook werken van autodidacten die een redelijk bekende naam voor zichzelf hebben gemaakt. En wilt u toch graag een beroemd werk aan de muur in huis- of slaapkamer hangen? Kijk in dat geval niet bij onze exclusieve of olieverfschilderijen, maar neem eens een kijkje in de categorie “reproducties”.

Hebt u behoefte aan kunst in huis? Koop dan een schilderij

Een schilderij ophangen kan nog best een pittig klusje zijn. Het schilderij moet niet te hoog en ook niet te laag opgehangen worden en al helemaal niet scheef, tenzij dit natuurlijk de bedoeling is geweest van de kunstenaar. En dat zou nog best kunnen als u een surrealistisch of Dadaïstisch werk hebt gekocht. Afijn, op onze website kunt u per stijl en per kunstenaar op zoek gaan naar een schilderij dat mooi staat bij u aan de muur. Weet u eigenlijk wel waarom u naar een schilderij zoekt?

  • Wilt u het verweven met de rest van uw interieur zodat het vrijwel niet opvalt maar eigenlijk meer decor is?
  • Of moet het juist in het oog springen, vragen bij u en uw gasten oproepen en u doen verwonderen?
  • Of is het een cadeau? Mogen we u in dat geval aanraden om een cadeaubon via onze website te kopen? Dan kan de jarige zijn eigen schilderij uitkiezen.

Wat uw reden dan ook mag zijn, een schilderij zoeken via onze site is een leuke uitdaging. U leert nieuwe namen en nieuwe stijlen kennen en wellicht ontwikkelt u een eigen smaak. Sommige werken zijn tijdelijk in de aanbieding en onze exclusieve schilderijen zijn erg beperkt leverbaar.

Bestel vandaag nog en ontvang het kunstwerk binnen een werkdag aan huis

Hebt u uiteindelijk een schilderij gevonden? Maak dan een gratis account aan zodat u een verlanglijstje bij kunt houden. Wilt u liever direct de bestelling afronden? Vul dan uw contact- en adresgegevens in en betaal door middel van een online betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Via onze sociale media kunt u de meest recente werken bekijken en vindt u als eerste de kortingen op onze website. Als extra service bieden we de mogelijkheid om uw mooiste foto’s door ons in ieder formaat af te drukken op zeer uiteenlopend materiaal. Hebt u altijd al een foto van uw kinderen op hout of op aluminium laten afdrukken? Of een grote foto op canvas? Het kan bij ons tegen een lage prijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn