Een piano verhuizen hoeft niet moeilijk te zijn

6 mei 2017

Posted in Nieuws

Al sinds ik een klein kind was, speel ik heel veel piano. Het is mijn manier om de boel even de boel te laten en om mijn zinnen even te verzetten. Niet dat het pianospelen mij heel gemakkelijk afgaat, in tegendeel zelfs; het kost mij vaak heel erg veel moeite om een Mozartje uit mijn vingers te krijgen. Omdat onze buren op een gegeven moment begonnen te klagen over het geluid dat ik tijdens het musiceren maakte, hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan verhuizen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, zo gaat dat nou eenmaal met grote veranderingen in het leven. Een van onze grootste zorgen was dat wij een piano verhuizen moesten. Omdat wij het altijd fijn vinden om goede instrumenten te kunnen bespelen, hebben wij bij de aanschaf van ons instrument niet bezuinigd op de kosten. Dat pakt bij een verhuizing dan ook weer duur uit. Een piano verhuizen is namelijk niet eenvoudig, zeker niet wanneer u zich bedenkt dat wij in een bovenwoning wonen. Vandaar dat wij maar eens zijn gaan kijken of er misschien niet ergens een bedrijf te vinden was dat alles weet van een piano verhuizen. Dat bleek het geval te zijn en omdat wij zo ontzettend tevreden zijn over de diensten die dit bedrijf ons geleverd heeft, heb ik besloten om mijn ervaringen op papier te zetten.

Een piano verhuizen tegen een gunstige prijs

Een piano verhuizen is niet gemakkelijk, ik gaf het in het voorgaande al aan. Het is niet zozeer de omvang van het instrument als wel het gewicht dat veel mensen vaak de das om doet. Gelukkig hoeft een piano verhuizen niet veel werk te zijn wanneer je het laat uitvoeren door mensen die verstand van zaken hebben. Ik heb op een gegeven moment de gegevens van verhuisbedrijf Draagkracht in mijn bezit gekregen en dat maakte mij heel erg gelukkig. Ik weet namelijk als geen ander dat een piano verhuizen geen eenvoudige taak is, maar ik hoorde van een overbuurvrouw van mij dat zij door dit bedrijf ook een piano verhuizen liet. Dat vond ik goed om te horen omdat ik altijd heel veel waarde hecht aan mensen die mij reeds zijn voorgegaan. Vandaar dat ik ook niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik al dan niet contact op wilde nemen met Verhuisbedrijf Draagkracht. Ik ben gewoon even op het internet gaan googelen om te kijken welke tarieven zij hanteren en ik viel bijna van mijn stoel toen ik deze vond. Deze waren namelijk zo laag dat ik bijna niet kon geloven dat dit mogelijk was. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan. Ik wist meteen wat ik wilde en daar ging ik ook voor.

Zonder moeite alles op zijn plaats

Inmiddels is de hele operatie achter de rug en ik kan u zeggen dat een piano verhuizen nog nooit zo eenvoudig was. Vandaar dat ik ook tegen iedereen die een piano verhuizen wil, zou willen zeggen:

  • Kijk eens op de site van dit bedrijf
  • Werp eens een blik op de tarieven dat dit bedrijf hanteert
  • Neem vandaag nog even contact op met een van de vriendelijke medewerkers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf u kan bieden? Kijk dan vandaag nog even op de site http://verhuisbedrijfdraagkracht.nl/ van deze firma. Hier vindt u alles wat u graag zou willen weten. Aarzel dus vooral niet en neem vandaag nog even een kijkje op deze geheel vernieuwde interactieve website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn