Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen

11 mei 2018

Posted in Woning en Tuin

Echt lekker slapen lukt alleen als het heel donker is. Zo weet het lichaam dat het nacht is en komt het volledig tot rust. Rolgordijnen bedekken het hele raam, waardoor er, anders dan bij reguliere gordijnen, geen licht meer doorheen kan vallen. Tenminste, wanneer ze op maat gemaakt zijn. Bij Raamdecoratie.nl worden de rolgordijnen precies passend in het raam gemaakt. Met de speciale coating zijn ze ook nog eens 100 procent verduisterend.

Ruime collectie

Niet alle ramen zijn hetzelfde. Zeker in het geval van een wat ouder huis kunnen de raammaten anders zijn dan wat er tegenwoordig in nieuwbouwhuizen wordt geplaatst. Een rolgordijn op maat biedt uitkomst. De ruime collectie bij Raamdecoratie.com maakt het mogelijk om voor elk raam een passend gordijn te maken. Met rolgordijnen leverbaar van 40 tot en met 200 centimeter breed en tot wel 300 centimeter hoog is geen enkel raam een uitdaging, ook de grootste exemplaren niet.

Cassette

De gordijnen kunnen met of zonder een cassette geleverd worden. De cassette-utivoering heeft U-vormige zijprofielen, waar de stof moeiteloos doorheen lopen. De cassette zorgt ervoor dat het rolgordijn geen enkel streepje licht doorlaat. Met de verduisterende coating op de stof zelf bent u verzekerd van een uitstekende nachtrust in een donkere kamer

Kleuren en dessins

Verduisterende gordijnen betekent niet dat het lelijke gordijnen zijn. Bij Raamdecoratie.com zijn ontelbaar veel kleuren en dessins te vinden. Zo is er voor elke kamer een passend stuk stof. Doordat ze perfect op maat gemaakt worden passen ze ook letterlijk tot in de puntjes. De webwinkel biedt gratis kleurstalen aan, zodat iedereen eerst thuis kan kijken of het er wel echt leuk uit is, voordat er tot de koop wordt overgegaan. Alle rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en Raamdecoratie.com staat bekend om de snelle én gratis levering. Dat alles voor scherpe prijzen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de webshop. Er is ongetwijfeld een gordijn voor elke kamer te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn