De beste keuze op het gebied van boxsprings

22 april 2017

Posted in Nieuws

Het aanschaffen van een nieuw bed lijkt misschien makkelijk, maar dit was onze ervaring ermee zeker niet. Op zich is het natuurlijk heel erg positief dat er zoveel keuze is in ons land op het gebied van boxsprings, maar wij werden er gek van om naar allemaal verschillende winkels en websites te moeten om maar tot de beste keuze te kunnen komen. Het kwam dan ook als een geschenk uit de hemel toen we op de website Ruwette.nl terecht kwamen. Hier vind je boxsprings van alle grote merken in Nederland.

  • Hastings
  • Auping
  • Tempur

Met behulp van deze website werd het ineens een stuk eenvoudiger om een keuze te maken uit de boxsprings. Dit had er alles mee te maken dat we op deze website alles bij elkaar hadden wat we nodig hadden. Niet alleen op het gebied van boxsprings, maar ook kun je hier terecht voor kussens, dekbedden en allerlei andere accessoires die je nodig kunt hebben. Nog steeds zijn we heel erg blij met deze website. Op het gebied van boxsprings doe je natuurlijk niet zo vaak een aankoop, maar dat wil zeker niet zeggen dat we niet blij zijn met deze website. De volgende keer dat we weer een nieuw bed, kussen of dekbed nodig hebben, gaan we zeker hier naartoe.

Voldoende informatie over boxsprings

Een van de belangrijkste dingen waar wij naar op zoek waren was een goed persoonlijk advies op het gebied van boxsprings. Het zal je misschien verbazen hoeveel bedrijven hier eigenlijk niets aan doen. Ze kunnen je natuurlijk genoeg vertellen over de artikelen die ze verkopen, maar echt een goed passend advies kunnen ze zelden geven. Wij werden hier eerlijk gezegd een beetje moedeloos van, maar gelukkig maakten ze hier bij de website Ruwette.nl een einde aan. Ze hebben zowel fysieke winkels als een online website waar je terecht kunt voor een goed advies en daar hebben wij graag gebruik van gemaakt. Ze weten ook echt alles op het gebied van boxsprings en wij kunnen ons zo voorstellen dat dit ook opgaat voor de andere producten die zij verkopen. Wij moeten eerlijk zeggen dat we vanaf het begin onze keuze al hadden laten vallen op boxsprings. We hebben dus eigenlijk niet geïnformeerd naar de andere opties die ze eventueel voor ons hadden. Het is in ieder geval heel erg fijn dat we hier zo goed geholpen werden en we hebben inmiddels alweer enkele maanden plezier van ons nieuwe bed.

De afhandeling van de bestelling

Als je op de website Ruwette gaat kijken, dan vind je hier niet alleen een ruim aanbod, maar ook genoeg informatie. Ook dit kan je al een heel eind op weg helpen om meer te weten te komen over wat ze allemaal verkopen. Uiteraard gaat het bestellen van de artikelen zeer eenvoudig en ook het afleveren ervan is zonder hikken of stoten gedaan. De boxsprings worden vaak op afspraak afgeleverd, zodat ze zeker weten dat je thuis bent om deze in ontvangst te nemen. Dit was voor ons ook zeker een plus van de service van dit bedrijf. Het is niet alleen prettig om een persoonlijk advies te krijgen, maar de bestelling moet natuurlijk ook wel goed verlopen en daar doen ze bij deze website zeker moeite voor. Wil je hier graag meer over weten? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de klantenservice van de website. Je kunt zo meer leren over bijvoorbeeld de boxsprings, maar ook over de vele andere artikelen die ze in hun assortiment hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn