Buitenspeelgoed

18 april 2017

Posted in Nieuws

Iedere ouder wil natuurlijk graag dat zijn of haar kinderen zo veel mogelijk buiten spelen. Leuk buitenspeelgoed kan helpen om dit doel te bereiken. We kennen allemaal het probleem dat we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen, dat geldt zowel voor volwassenen als voor jongeren en kinderen. Voor werk en school zitten we binnen en in onze vrije tijd hebben de televisie en computer grote aantrekkingskracht op ons. Dit betekent niet alleen dat we veel binnen zijn, maar ook dat we weinig beweging krijgen. Beide zijn niet goed voor onze gezondheid. Daarom is het aan te raden om leuk buitenspeelgoed aan te schaffen, zodat de kids een reden hebben om buitenshuis te gaan spelen. In aanraking komen met zonlicht, zorgt ervoor dat ons lichaam vitamine D aan gaat maken, wat belangrijk is voor onze gezondheid. De buitenlucht doet een mens natuurlijk ook gewoon al goed. En daar komt dan nog bij dat lekker in beweging zijn ook van belang is. We worden allemaal steeds zwaarder en dat levert allerlei welvaartsziekten op. Dit wil je natuurlijk voorkomen, helemaal bij je kinderen. Koop dus leuk buitenspeelgoed waar zij zich helemaal mee uit kunnen leven, zodat ze voldoende buiten komen en genoeg beweging krijgen.

Verschillende soorten buitenspeelgoed

Het is uiteraard zo dat niet alle kids dezelfde dingen leuk vinden om mee te spelen, maar er is zeker buitenspeelgoed te vinden dat hen allemaal aan zal spreken. Als je iets kiest waar zij zelf hun fantasie op los kunnen laten, dan zul je zien dat er eigenlijk altijd wel mee gespeeld zal worden. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • speelhuizen
  • speeltoestellen
  • skelters
  • steps
  • zandspeelgoed
  • waterspeelgoed

Dit zijn allemaal zaken die ieder kind wel leuk vindt. Het ene moment zullen ze meer met het een spelen dan met het ander, maar uiteindelijk wordt alles lange tijd gebruikt. Het leuke van kiezen voor buitenspeelgoed in de vorm van speelhuizen, is dat zowel meisjes als jongens hier hun fantasie helemaal op los kunnen laten en er iedere keer weer een ander spel bij kunnen verzinnen. Zo kan het speelhuisje de ene keer een kasteel zijn, de andere keer een huisje waar ze vadertje en moedertje kunnen spelen en weer een andere keer kan het in hun verbeelding bijvoorbeeld dienst doen als een school. Het laat ruimte vrij voor interpretatie en zo blijft het leuk om er mee te spelen. Door jouw kids van leuk buitenspeelgoed te voorzien, kun je er van op aan dat zij leuk buiten kunnen spelen.

Hoppashops.nl biedt keus

Ben jij op zoek naar leuk buitenspeelgoed voor jouw kinderen, dan moet je zeker eens kijken bij Hoppashops.nl. Bij hen kun je terecht voor bijvoorbeeld de leukste speelhuizen. Deze zijn in de meeste gevallen gemaakt van hout en ze zijn uitgerust met leuke attributen, zoals een glijbaan, ladder en zandbak. Dit geeft de kleintjes genoeg mogelijkheden om lekker te klimmen en te klauteren en heerlijk te spelen. Schommels doen het natuurlijk ook altijd goed en bij Hoppashops.nl kun je deze los kopen, maar je kunt ook kiezen voor een variant van speelhuis en schommel in één constructie. Ander buitenspeelgoed waarvoor je bij hen terecht kunt, is bijvoorbeeld een zandbak of een loopauto. Maar ook voor trikers en skelters kun je bij hen terecht. Daarnaast bieden zij ook leuke accessoires die je bij de huisjes kunt gebruiken, zoals krijtborden en plantenbakken. Zo kunnen de kinderen er echt hun eigen draai aan geven en er hun eigen plekje van maken. Wil jij ook graag dat jouw kids vaker buitenshuis gaan spelen? Kies dan voor het mooie buitenspeelgoed van Hoppa Shops!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn