Beheer vve regelt u via VVE Compleet

10 april 2016

Posted in Woning en Tuin

Het beheer van de vve hoeft u natuurlijk niet in eigen handen te nemen. Er komt enorm veel kijken bij goed beheer van de vve, dus is het echt verstandig om het beheer vooral uit te besteden. Een goede partij hiervoor is VVE compleet. Deze firma weet alles over dit onderwerp en kan u zelfs volledig ontzorgen op dit gebied. Het vinden van het juiste bedrijf, dat kan nog best lastig zijn. Gaat u in zee met VVE Compleet, dan weet u tenminste zeker dat ze werken volgens belangrijke uitgangspunten, zoals:

  • Woongenot
  • Verkoopbaarheid (waardebehoud)
  • Lage lasten voor uw portemonnee

U krijgt te maken met aangename voordelen wanneer u besluit gebruik te willen maken van de diensten van deze professionals. Natuurlijk krijgt u altijd te maken met maatwerk, want geen enkele vve vraagt om dezelfde aanpak. Er wordt goed gekeken naar wat er nodig is en waar u gebruik van wilt maken. Het is immers ook mogelijk om slechts een deel van de vve uit handen te geven, zoals bijvoorbeeld het onderhoud of het schilderwerk. Wilt u meer weten over het beheer van vve, dan kunt u het beste even kijken op de site Vvecompleet.nl. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, plus de contactgegevens. Neem vooral contact op wanneer u brandende vragen heeft of al zeker weet dat u het beheer van de vve uit handen wilt geven aan deze specialisten.

Let bij het kopen van een appartement op onder meer op het beheer vve

Misschien staat u binnenkort voor het eerst op eigen benen. Spannend, want u vraagt zich af of het u zal bevallen om uit huis te gaan. De verwachting is dat het prima zal gaan, maar toch zal het wennen zijn, zeker de eerste weken. U zult dan helemaal voor uzelf moeten zorgen. U heeft een succesvolle baan, dus het kopen van uw woning had eerder uw voorkeur dan huren. Daarbij, het bleek best een opgave te zijn om in de door u gewenste buurt een mooie huurwoning te kunnen krijgen. U had eigenlijk gelijk al een buurt op het oog waar u wel zou willen wonen. In deze buurt staat een mooi appartementencomplex. Eigenlijk wilde u niet direct in een appartement wonen, maar toch bleek dit veel voordelen te hebben. Zo heeft u bijvoorbeeld geen tuin, wat ervoor zorgt dat u geen tuin erbij hoeft te onderhouden. U bent niet bepaald in het bezit van groene vingers, dus dat vindt u prima. Wel is er een mooi balkon aanwezig, waar u lekker alle ruimte heeft. Met de bezichtiging van de woning, was het eigenlijk al wel snel duidelijk dat u hier uw intrek in zou willen nemen. Er werd u gewezen op de VVE. Daar had u eigenlijk helemaal geen rekening mee gehouden, want u had immers nog nooit eerder een appartement bekeken voor uzelf. VVE staat voor Vereniging van Eigenaren. Het werd u uitgelegd dat het kopen van een appartement betekent dat u een aandeel van deze vereniging zou kopen. Dat betekent weer dat u mede-eigenaar zou worden van het hele appartementencomplex. Eigenlijk vond u het best een logisch verhaal, want alle appartementen zijn immers aan elkaar geschakeld. Is er een probleem, dan zal dat met buren of andere bewoners opgelost moeten worden. U kreeg uitgebreid tekst en uitleg over deze vereniging, waarbij u zich ook afvroeg wie er eigenlijk het beheer van de vve in handen heeft. Het beheer van de vve, daarvoor is een bedrijf ingeschakeld. Het beheer van de vve ligt in handen van een firma die hier gespecialiseerd in is, wat u een geruststelling vond. Binnen van het beheer van de vve valt bijvoorbeeld het technisch beheer. Zijn er technische klachten, dan kunt u dus hiervoor terecht bij deze firma. VVE Compleet regelt overigens niet alleen het beheer van de vve van uw appartementencomplex, want op de website zag u dat ook voor andere dingen in zijn te schakelen. Zo zetten ze zich ook in voor het beheer van de vve van bijvoorbeeld garageboxen en parkeergarages. U vroeg zich af wat het uit handen geven van het beheer van de vve eigenlijk zou kosten.

Op ieder moment van de dag bereikbaar

Van de professional bij wie u het appartement kon bezichtigen, hoorde u dat de kosten voor het beheer van de vve behoorlijk acceptabel zijn. Mocht er gaandeweg iets aan de hand zijn tijdens de bewoning van het appartement, dan zou u op ieder moment van de dag contact op kunnen nemen met het beheer van de vve. Dat was beslist een prettige gedachte, dat u niet alleen overdag maar ook ’s nachts contact op zou kunnen nemen met het beheer van de vve. Het was een geruststelling om te weten dat het beheer in ieder geval in professionele handen ligt, waardoor de koop van het appartement snel kon worden rondgemaakt. Nu is het een kwestie van tijd voor u de sleutels krijgt en u alvast het appartement kunt inrichten naar uw eigen smaak. U twijfelt er eigenlijk niet aan dat u hier met veel plezier zult kunnen gaan wonen. Ook de buren heeft u al mee kennisgemaakt en die lijken u bijzonder aardig. Het belooft dus een succesvol avontuur te gaan worden, maar zeker weten doet u dat natuurlijk niet. Aan VVE Compleet, die het beheer van de vve in handen hebben, zal het in ieder geval niet liggen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn