Terug mijn huis in dankzij de slotenmaker in Amsterdam

9 januari 2017

Posted in Woning en Tuin

Ik ben iemand die altijd erg voorzichtig is met sloten en sleutels. Ten eerste omdat dit het voor inbrekers een stuk moeilijker maakt om in te breken en ten tweede omdat het toch wel erg vervelend is om je eigen huis niet in te kunnen. Ik heb daarom altijd een reservesleutel op een veilige plaats liggen en al mijn sloten worden met enige regelmaat gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze nog op en top werken. Ik had er dan ook nooit rekening mee gehouden dat ik alsnog buitengesloten kon worden, maar toch gebeurde dit enkele weken geleden. Ik probeerde mijn sleutel om te draaien in het slot en voor ik het wist brak deze af. Daar stond ik dan met een halve sleutel in de hand en geen enkele manier om mijn deur alsnog open te krijgen. Tenslotte kan je een reservesleutel niet meer gebruiken. Bij een snelle zoektocht op het internet kwam ik al snel bij Nellok terecht, de slotenmaker in Amsterdam. Hier kun je voor uiteenlopende zaken terecht.

  • Het plaatsen en vervangen van sloten
  • Hulp bij inbraak
  • Het openen van sloten

Ik had me er nooit echt een voorstelling van gemaakt hoe het zou voelen om buitengesloten te zijn van mijn eigen huis. Ik ben altijd zo voorzichtig, maar, zoals de slotenmaker in Amsterdam me later vertelde, dit was niet iets wat ik had kunnen voorkomen. Het afbreken van een sleutel kan nu eenmaal gebeuren. Hoeveel voorzorgsmaatregelen je ook neemt.

Een uitstekende service van de slotenmaker in Amsterdam

Wat voor mij nog wel het prettigste was in deze situatie is dat de slotenmaker in Amsterdam 24 uur per dag te bereiken is. Deze situatie vond plaats na mijn werk en ik was er in eerste instantie van overtuigd dat ik een andere slaapplek zou moeten gaan zoeken. Maar gelukkig was dat nergens voor nodig. Ze konden al binnen 45 minuten bij me zijn. Ik ben dan ook snel op pad gegaan om even wat te eten te scoren en tegen de tijd dat ik terug kwam bij mijn huis kwam de slotenmaker in Amsterdam er net aan. Hij ging meteen voor me aan de slag om het oude slot te vervangen door een nieuwe en natuurlijk kreeg ik daar de passende sleutels bij. Dit was allemaal geen probleem en ze waren zeker goed voorbereid. Ik had me er op voorbereid dat dit nog wel eens een dure grap zou kunnen worden, maar ook dat bleek ver van de waarheid. Ook al was het al in de avond, de prijs die zij voor deze service rekenden was meer dan redelijk en dat was voor mij natuurlijk extra prettig. Na dit avontuur voelde ik me toch wel extra prettig om weer lekker in mijn eigen huis te kunnen zijn.

De slotenmaker in Amsterdam helpt je graag

Je merkt het al meteen als je de slotenmaker in Amsterdam aan de telefoon krijgt: deze mensen vinden het prettig om mensen uit de brand te helpen. Zij hebben er ervaring mee hoe vervelend het kan zijn om je eigen huis niet in te kunnen. Of dit nu is omdat je je sleutels vergeten bent, je sleutel afbreekt of bijvoorbeeld omdat er in je huis is ingebroken. In uiteenlopende situaties staan zij direct voor je klaar en komen zij zo snel mogelijk naar je toe. Dit betekent dus dat je nooit lang hoeft te wachten en dat ze direct alle spullen meenemen die nodig zijn om je te helpen. Een uitstekende service dus! Bekijk snel de website http://www.slotenmaker-nellok.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn