Stel uw vraag met het telefoonnummer van Bovag

5 januari 2018

Posted in Nieuws

Als u een auto wilt kopen bij een dealer of garagebedrijf, dan wilt u natuurlijk wel dat dit bedrijf op zijn minst het Bovag-keurmerk draagt. Het is het belangrijkste en bekendste keurmerk in Nederland op het gebied van mobiliteit. In principe wil elk bedrijf dat geautomatiseerde voertuigen verkoopt of verhuurt een dergelijk keurmerk hebben. Natuurlijk moet uw bedrijf wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wilt u als consument te weten komen of een bedrijf dit keurmerk draagt? Bel dan met het telefoonnummer van Bovag. Maar ook voor bedrijven die het fijne willen weten over dit keurmerk is het gebruik van het telefoonnummer van Bovag een verstandig idee. U kunt gaan zoeken op hun website maar het is nog veel handiger om even op nl-contact.nl te gaan kijken. Want op onze overzichtelijke website kunt u het telefoonnummer van Bovag snel opvragen. U vindt er namelijk een algemeen telefoonnummer waarmee u snel een vriendelijke medewerker van onze service aan de lijn krijgt. U kunt hen te allen tijde bellen, maar u zult begrijpen dat we vooral tijdens werktijden en dus tijdens kantooruren bereikbaar zijn. Wat kunnen we precies voor u betekenen? U hebt in ieder geval een vraag aan Bovag en daarom luisteren we eerst naar uw vraagstuk. Vervolgens kunnen we u tips geven en we kunnen u direct doorverbinden met dit telefoonnummer van Bovag zodat u de juiste afdeling aan de lijn krijgt. Tevens kunnen we u ook het telefoonnummer van Bovag mondeling geven en na het gesprek gratis als sms naar u toesturen.

Krijg een keurmerk via het telefoonnummer van Bovag

Als garagebedrijf is het erg belangrijk dat u dit keurmerk te pakken krijgt. Het staat netjes op de voordeur en op uw website en uw klandizie zal hierdoor zienderogen toenemen. En dat is een uitstekend doel. Dus wacht niet op het punt dat ze zelf met u contact opnemen maar zet een proactieve stap. Het is belangrijk dat u daarom het telefoonnummer van Bovag bij de hand hebt. En dat is aldus waar wij om de hoek kijken.

  • Kijkt u eens op onze website en zoek de pagina op waar we informatie geven over Bovag. U kunt via de diverse categorieën snel verder zoeken en natuurlijk kunt u tevens gebruik maken van de ingebouwde zoekbalk.
  • Lees dan de informatie aandachtig door en bel met ons telefoonnummer.
  • U krijgt het telefoonnummer van Bovag mondeling doorgegeven, per sms of u kunt zich direct laten doorverbinden.
  • Bent u nadien tevreden of hebt u enige opmerkingen over hun klantenservice? Dan kunt u hen onderaan de webpagina een rating geven. Tevens bieden we u de mogelijkheid om een korte recensie te schrijven. Daar zult u toekomstige bellers zeker mee helpen.

U hoeft niet langer lastige telefoonnummers uit uw hoofd te leren of op te slaan in uw telefoon waarna u ze niet meer kunt vinden. Zie ons als de moderne variant van de Gouden Gids en u weet direct wat u aan ons hebt.

Het is de belangrijkste brancheorganisatie voor mobiliteit

Het telefoonnummer van Bovag ligt nu eindelijk binnen handbereik. Dus schroom niet langer maar probeer het eens uit. Een gesprek is erg goedkoop want u betaalt slechts 90 cent per minuut. En u krijgt vervolgens een geheel gratis sms’je. Wilt u uw bedrijf ook toevoegen aan onze grote database? Dan zult u waarschijnlijk snel gevonden kunnen worden door potentiële klanten en investeerders. Een goede klantenservice die bereikbaar en transparant is wordt erg gewaardeerd door uw klanten. Geef daarom uw informatie inclusief nummer en een korte beschrijving van het bedrijf aan ons door, dan wordt uw bedrijf wellicht binnenkort ook weergegeven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn