Slotenmaker

22 januari 2017

Posted in Woning en Tuin

Een inbraak bij u thuis, daar moet u natuurlijk niet aan denken! Uiteraard kunt u niet bepalen op welke wijken of woningen inbrekers zich richten, maar u kunt met behulp van een slotenmaker er wel voor zorgen dat de kans op inbraak zo klein mogelijk wordt. Hoe beter uw woning dicht zit, hoe hoger de kwaliteit van de sloten is, hoe lastiger het is voor mensen om bij u in te breken. Door voor een goede inbraakbeveiliging te zorgen, kunt u het risico op een inbraak met maar liefst negentig procent verlagen! Reden genoeg dus om eens contact op te nemen met een slotenmaker en deze te vragen of de sloten op uw ramen en deuren veilig genoeg zijn of dat ze misschien vervangen moeten worden. Uit onderzoek blijkt dat het grootste gedeelte van de inbraken gelegenheidsinbraken zijn. Dat betekent dat uw woning niet specifiek van tevoren uitgekozen was, maar dat men zag dat een deur of raam niet goed dicht zat en van de gelegenheid wordt dan gebruik gemaakt om de slag te slaan. Dit kunt u dus voorkomen door de slotenmaker goede deursloten en raamsloten te laten plaatsen en door ervoor te zorgen dat u ook daadwerkelijk altijd ramen en deuren goed sluit als u van huis gaat.

Deskundige slotenmaker

Inbraakpreventie is dus zeker mogelijk en wilt u er zeker van zijn dat dit bij uw woning zo optimaal mogelijk geregeld is, dan is het zaak om een deskundige en erkende slotenmaker in de arm te nemen die u hierbij kan helpen. Deze kan met u de verschillende ramen en deuren van uw huis bekijken en u adviseren wat voor soort slot u nu het beste kunt kiezen. Door overal inbraakbestendige materialen te plaatsen, maakt u het de inbreker zo lastig mogelijk. Het zal dan niet lukken om deuren of ramen open te breken of er zal heel veel moeite voor gedaan moeten worden. Nu heeft iemand met slechte intenties natuurlijk helemaal geen zin om een hele tijd bezig te zijn met het openbreken van bijvoorbeeld de achterdeur, dat trekt immers vaak alleen maar de aandacht en bovendien vergroot dat het risico dat u ondertussen thuis komt. De slotenmaker zal dus voor goede beveiliging kiezen voor veiligheidssloten die niet of alleen met heel veel geweld open te krijgen zijn. Zo voorkomt u dat u later de slotenmaker in moet schakelen om na inbraak ieder slot te vervangen.

Veiligheid staat bovenaan bij JV-Slotenservice

Bent u voor uw woning op zoek naar een goede en deskundige slotenmaker, dan bent u bij JV-Slotenservice aan het juiste adres. Zij kunnen voor ieder huis een veilige oplossing leveren, waarbij er zowel naar de bouwkundige situatie gekeken wordt als naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld alle buitendeuren voorzien van veilige deursloten, terwijl u maar één sleutel nodig hebt om iedere deur open te kunnen maken. U kunt bij hen online vrijblijvend een offerte aanvragen, maar zij komen ook graag bij u langs om u een advies op maat te geven. Bij deze slotenmaker kunt u uiteraard ook voor andere diensten terecht:

  • openen van sloten als u uw sleutel kwijt bent geraakt
  • herstellen van inbraakschade
  • vervangen van sloten in het kader van woonbeveiliging en bedrijfsbeveiliging
  • adviseren, leveren en plaatsen van sloten

Dit bedrijf heeft het keurmerk Veilig Wonen van de politie, waardoor u er zeker van kunt zijn dat hun producten aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Als u er dus zeker van wilt zijn dat uw woning zo goed mogelijk afgesloten is en dat het voor inbrekers zo goed als onmogelijk is om binnen te komen, dan is JV-Slotenservice.nl dus de slotenmaker om naar toe te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn