Loodgieter in Haarlem voor CV-ketels

4 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Bij TFK-installatie kun je terecht voor de aankoop van CV-ketels, het onderhoud ervan en reparaties van CV-ketels. TFK-installatie werkt met diverse gerenommeerde merken zoals: Nefit, Vaillant, Intergas en Atog, Bosch en Agpo Ferroli. Een voordeel is dat indien je een CV-ketel afneemt bij TFK-installatie dat ze je voorzien van goede onderhoudscontracten. Je hebt de keuze tussen diverse opties. Bij de aankoop van mijn CV-ketel heb ik dus een gunstig contract afgesloten. Aangezien je nooit weet wat je kunt verwachten met de apparaten van tegenwoordig. Indien je een CV-ketel goed onderhoud kan deze wel 15 jaar meegaan. Om deze duur van het product zo lang mogelijk op te rekken is het van belang dat je zorgvuldig omgaat met het gebruik ervan. Aangezien je zelf het onderhoud op de CV-ketel niet kunt plegen moet je wel een loodgieter in Haarlem inschakelen. Althans in mijn geval want ik woon in de omgeving Haarlem. Zo gebeurde onlangs dat de CV-ketel opeens niet meer werkte. We kwamen erachter doordat de verwarming niet meer op temperatuur kwam. De website van TFK-installatie geeft een overzichtelijk stappen-programma aan die je kunt doorlopen om de CV-ketel te herstarten in het geval van storingen. Op die manier zou je geen loodgieter in Haarlem hoeven in te schakelen. Zo heb ik in eerste instantie de thermostaat uitgeschakeld. Helaas mocht dit niet baten. Vervolgens heb ik de CV-ketel gereset. Ik heb de druk opgevoerd en de radiatoren van lucht ontdaan. Ook dit bood geen oplossing. Toen heb ik toch een loodgieter in Haarlem, en meer specifiek van TFK-installatie gebeld. Het voordeel is dat ze een goede en snelle service hebben. Dus de loodgieter in Haarlem stond vrij snel voor de deur. En het was nog sneller opgelost dan ik had durven hopen. Daarmee hadden we geluk want niet alle reparaties zijn helaas toereikend. Ook moet je geluk hebben met een vakkundige loodgieter in Haarlem. Ze kunnen natuurlijk nooit garanderen dat alles op te lossen is. Het gevolg is dan dat je een nieuwe CV-ketel aan moet schaffen. Maar die had ik onlangs aangeschaft, dus de kans was in mijn geval dan ook erg klein.

Loodgieter in Haarlem

Een half jaar geleden hebben we dus een nieuwe cv-ketel aangeschaft en wel van het merk Vaillant. Dit omdat de geschiedenis van het merk Vaillant ver teruggaat. Om precies te zijn naar het jaar 1874. Sindsdien is Vaillant marktleider op het gebied van verwarmingstechnologie. Dit vond ik een goede indicatie voor het doen van een dergelijke investering. Dit wil zeggen dat ze niet voor niets een goede reputatie hebben opgebouwd. Indien ze de meeste verwarmingstechnologie verstrekken, hebben ze ook de nodige ervaring opgebouwd door de jaren. Daarnaast bieden ze energiezuinige oplossingen voor verwarming. Dit is echt een unique selling point van het merk; het feit dat ze zich richten op deze duurzaamheid. Dit vind ik van groot belang aangezien we zo energiezuinig proberen te leven. Er zijn nog andere goede merken die TFK-installatie aanbiedt zoals:

  • Nefit
  • Intergas
  • Atag
  • Bosch
  • Agpo Ferroli

Contact

Ik kan je echt aanraden om met TFK-installatie in zee te gaan als het gaat om de aanschaf of onderhoud van CV-ketels. Het is een geschikte partij als het gaat om een loodgieter in Haarlem. Ze komen hun afspraken na en bieden een enorm snelle service. Ze streven ernaar om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Natuurlijk pretenderen meer organisaties dit, maar ik heb het persoonlijk ervaren. Ook beschikken ze over meerdere vestigingen in Nederland. Dus ook indien je een loodgieter buiten Haarlem nodig hebt, is het een optie om met ze te werken. Ze zijn snel op plaats van bestemming. Neem contact op via 023-2050880 of https://loodgieter-haarlem.nu/ indien je meer informatie wilt opvragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn