Hoveniersbedrijf Breda

6 april 2016

Posted in Nieuws

Vanoorschothoveniers - Hoveniersbedrijf bredaZoekt u een hoveniersbedrijf in Breda? Zoek dan niet verder maar kijk op vanvoorschothoveniers.nl. We hopen u ervan te overtuigen dat wij als hoveniersbedrijf in Breda voor u perfect zijn. Wat mag u zoal van ons verwachten? Als hoveniersbedrijf in Breda komen we graag naar u toe om uw tuin te bekijken. Misschien bent u onlangs verhuisd en is het nog een kale vlakte. Maar het kan ook zo zijn dat er al een tuin in ligt met bomen die uit de kluiten zijn gewassen, schots en scheve tegels en schuttingen en nog veel meer ellende waar u graag wat aan wilt doen. Als u simpelweg geen tijd of zin hebt of geen flauw idee hebt hoe u dit moet aanpakken, dan zit er maar een ding op: het hoveniersbedrijf in Breda opbellen want wij hebben groene vingers en kunnen niet wachten om uw tuin onder handen te nemen. Klinkt dat als muziek in uw oren en wilt u graag met dit perfecte hoveniersbedrijf in Breda in zee? Schroom dan niet langer maar klim in de pen of bel ons op. We komen vervolgens zo snel mogelijk bij u langs om de tuin op te nemen. We kunnen zelf met ideeën en schetsen komen maar staan ook zeker open voor uw eigen ideeën. Wie weet kunnen we nog wat van u leren. We zijn erg benieuwd naar uw wensen en verwerken ze erg graag in het eindontwerp. En pas als u geheel tevreden bent over het ontwerp gaan we over tot het aanleggen van uw droomtuin. Wilt u graag een groot grasveld met een patio zodat uw kinderen kunnen spelen op het gras en u kunt genieten van het zonnetje? Of hebt u liever dat het hoveniersbedrijf in Breda diverse niveaus maakt met allerlei prachtige planten en bloemen in diverse kleuren? Of juist vol planten met fruitbomen? U leest het, we zijn van alle markten thuis want dit zijn allerlei aanlokkelijke oplossingen.

Hoveniersbedrijf Breda legt u tuin aan

Waar veel van onze klanten tevens gebruik van maken is het periodieke onderhoud dat hoveniersbedrijf in Breda voor u kan verrichten. U hebt misschien niet zoveel zin om elke week in uw tuin bezig te moeten zijn. Toch, mits u een tuin met veel planten hebt, is het wel belangrijk om het wekelijks of op zijn minst maandelijks bij te houden. Dit hoeft u niet langer zelf te doen als u hoveniersbedrijf in Breda hiervoor inhuurt. We geven u graag een prijsindicatie zodat u niet schrikt na het ontvangen van de rekening. Laat u ons maandelijks of per kwartaal langskomen, dan maken wij er iets moois van en hebt u nooit meer omkijken naar het onderhoud van uw tuin. Wat zijn zoal de belangrijkste taken die u van hoveniersbedrijf Breda mag verwachten? Voor uw gemak hebben we ze kort samengevat in deze opsomming:

  • Advies geven over uw tuin. Hoe u het kunt onderhouden, voeden en ga zo maar door,
  • Daarnaast kan hoveniersbedrijf Breda uw gehele tuin ontwerpen,
  • Mochten de ontwerpen bevallen, dan komt hoveniersbedrijf Breda graag naar u toe om uw tuin aan te leggen
  • En zoals we daarnet al zeiden, zullen we ook voor het onderhoud zorgen!

Twee aspecten van het werk dat dit hoveniersbedrijf in Breda kan doen willen we ook zeker niet onbenoemd laten . Ten eerste is er de speciale boomverzorging. Hebt u een al wat oude boom in uw tuin staan, dan kan het geen kwaad om er zo nu en dan eens naar te laten kijken. Krijgt de boom nog voldoende voeding? Is de barst nog intact en zijn er niet te veel dode takken? Hoveniersbedrijf Breda bekijkt dit graag en kan uw boom direct verzorgen. We worden daarom ook weleens ingehuurd door de gemeente vanwege onze expertise. En ten tweede kunnen we ook voor sierbestrating zorgen. Veel mensen zitten niet meer te wachten op een tuin vol met planten en struiken. Dat geeft ook wel veel gedoe en als u geen groene vingers hebt en geen geld om ons in te huren voor tuinonderhoud, dan is dit een logische oplossing.

Benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan meteen een offerte aan

Laat uw tuin dan omtoveren tot terras. Dan kunt u er veel tuinmeubelen inzetten en heerlijk genieten van het zonnetje in de lente en de zomer. Lekker bruin worden en in de avond genieten van een barbecue terwijl u geen gedoe hebt met het snoeien en bijknippen van de diverse planten in uw tuin. We begrijpen heel goed dat veel mensen hier voor kiezen. Maar een mooie groene tuin is ook zeker de moeite waard. En u kunt het natuurlijk combineren. Tegels die u laat overlopen in een grasveld of zandvlak met diverse struiken en planten. Misschien met een mooi pad dat er tussendoor loopt met aan de ene kant een verhoging zodat u een mooi effect krijgt. Zet er fraaie laurier en in of bent u toch meer van de bloemen? Bij het hoveniersbedrijf in Breda zult u waar voor uw geld krijgen. Wacht dus niet langer maar neem eens contact op met dit hoveniersbedrijf in Breda. U kunt ons volgen via Google+ zodat u de laatste updates van ons bedrijf als eerste kunt lezen. Online kunt u uw eigen tuin samenstellen! Klikt u maar eens op “tuinidee” en vink daar aan wat u graag zou willen terugzien in uw tuin. Stuur het naar ons op en dan krijgt u snel een eerste schets toegestuurd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn