Dierenartsen Almere

4 februari 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Van alle dierenartsen Almere is Dierenartsenpraktijk Danswijk er een van. Hier zetten drie bekwame dierenartsen zich in om de beste geneeskunde uit te voeren voor verschillende huisdieren. Wanneer uw huisdier zorg nodig heeft van een arts, dan wilt u dat uw hond, kat of cavia in goede handen is. Daarnaast wilt u een dierenarts die goed kan aanvoelen wat er mis is. Bij dieren is dit altijd moeilijk in te schatten en dan is het belangrijk voor een dierenarts goed aan te voelen wat er mis is. Hierbij moet afgegaan worden op de symptomen die het dier vertoont. Zoals weinig eten, veel of weinig slapen, het gedrag van het dier. Ook als baas van het dier is het dan belangrijk dat u goed vertelt wat u merkt bij uw huisdier. Ga daarom goed na wat u precies merkt. Zeker als de ziekteverschijnselen nog onduidelijk zijn. U kent uw dier het beste en dan weet u het beste wat afwijkend is. Verder is het dan prettig als u niet te lang hoeft te reizen met uw dier. We weten allemaal dat dieren niet graag in een auto zitten of vervoerd worden. Zeker als ze in hun reismandje zitten, voelen ze wel aan dat het eindstation verre van prettig is. Als u in de buurt van de danslaan woont, dan kunt u langs bij Dierenartsenpraktijk Almere voor deskundige en meelevende dierenartsen Almere.

Behandelingen door dierenartsen Almere

Alle dieren kunnen bij deze dierenartsen Almere rekenen op uitgebreide behandeling. Wat zij ook nodig hebben, het is aanwezig bij Dierenartsenpraktijk Danswijk. Het handigste is dat ook alle onderzoeken hier kunnen plaatsvinden. Overplaatsen naar een andere locatie is daarom niet nodig en uw huisdier ontvangt hier alle hulp die nodig is. Hier beschikken ze over alle middelen om foto’s te maken als er vermoeden is voor botbreuken of andere inwendige verwondingen, bloedonderzoeken kunnen uitgevoerd, allemaal met de benodigde hulpmiddelen. Ook als u verder weg woont van de Danslaan zijn deze dierenartsen Almere de moeite waard. Mede doordat zij ook gebruik maken van alternatieve behandelingen die uw huisdier kunnen genezen. Denk daarbij aan:

 • Acupunctuur
 • Chiropractie
 • Tandheelkunde

Via de website dierenartsenpraktijkdanswijk.nl leest u meer over de mogelijkheden van deze dierenartsen Almere. Hier staat ook informatie over andere aandoeningen die dieren kunnen hebben, zoals:

 • Chocoladevergiftiging
 • Vaccinatie
 • Leptospirose
 • Myiasis oftewel madenziekte
 • Teken
 • Vuurwerkangst

Daarnaast wordt hier ook toelichting gegeven over de werkwijze van de praktijk. De manier waarop zij hun consulten vormgeven, zowel in de praktijk als aan huis.

Een consult op afspraak

Alleen als u een afspraak heeft gemaakt met een van de dierenartsen Almere. Doordat zij op afspraak werken, worden wachtlijsten voorkomen. Neem telefonisch contact op met de praktijk om een afspraak te maken. Wanneer u met uw huisdier op consult komt dan doorlopen de dierenartsen de volgende werkwijze:

 • Anamnese: vragen stellen over de klachten en gezondheid van uw huisdier
 • Lichamelijk onderzoek: onderzoek door de dierenarts
 • Behandelplan/therapie: aanpak, nader onderzoek en medicatie wordt door de dierenarts vastgesteld.

Mocht uw huisdier met spoed de hulp van de dierenartsen nodig hebben buiten de reguliere openingstijden, dan hebben zij een spoednummer beschikbaar. Is het voor u niet mogelijk om de huisdier mee te nemen, dan kunnen de dierenartsen Almere bij u thuis komen om het dier te onderzoeken. Denk er wel aan dat dit alleen mogelijk is bij kleine ingrepen zoals vaccinaties, nagels knippen en andere medische problemen. Wanneer u met de praktijk van de dierenartsen Almere belt dan zal bepaald worden of een consult aan huis raadzaam is. Waar en hoe het consult plaatsvindt, bij de dierenartsen Almere van dierenartsenpraktijk Danswijk kunt u rekenen op kwalitatieve en uitgebreide verzorging van uw huisdier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn