De mooiste coniferen snel in huis

15 maart 2016

Posted in Nieuws

Coniferen-bestellen - ConiferenZeer veel mensen in Nederland hebben coniferen in hun tuin staan. Dit is natuurlijk ook niet verwonderlijk, want het is een makkelijk te onderhouden plant die ook goed als erfafscheiding kan dienen. Bovendien heeft het qua zonlicht en water weinig eisen en ook het type grond maakt over het algemeen niet veel uit voor deze sterke plant. Coniferen zijn dus ideale tuinplanten die meerdere functies kunnen hebben, naast dat ze uiteraard gewoon mooi zijn. Op onze website coniferen-bestellen.nl kunt u direct deze planten kopen van onze kwekerij. Hierdoor bent u veel minder geld kwijt dan in het geval u naar een tuincentrum of andere aanbieder van dezelfde plant zou gaan. Een zeer goede keuze dus als op zoek bent naar nieuwe coniferen voor in uw tuin. Wij leveren bovendien ook grote partijen aan bijvoorbeeld hoveniers of bedrijven. Op onze site kunt u gemakkelijk en snel een overzicht vinden van alle verschillende soorten en types die wij in huis hebben. De coniferen die wij verkopen zijn ijzersterk en elk jaar komen wij met glans door de keuring. U kunt er dus zeker van zijn dat u met onze producten uitstekende kwaliteit in huis haalt. Dat u hier niet de hoofdprijs voor hoef te betalen is natuurlijk nog een goede reden om te kiezen voor ons bedrijf. Wij verkopen niet alleen maar planten die u in uw tuin kunt zetten, maar bovendien ook coniferen in een pot. Deze kunt u dus ook gemakkelijk in een tegeltuin zetten of bijvoorbeeld als decoratie bij uw voordeur neerzetten. Zoals u kunt lezen zijn onze producten ideaal voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Kijk daarom vooral zelf eens of er voor u ook een prachtig exemplaar tussen zit. De prijzen zijn bij ons zeer laag, maar dat heeft zeker niet te maken met de kwaliteit van onze planten. Deze is namelijk zonder uitzondering zeer hoog. Daarom kunt u, als u op zoek bent naar coniferen, het best eerst eens kijken wat wij u kunnen bieden voordat u besluit ze ergens anders te halen. Met onze scherpe prijzen en uitstekende service hebben wij al veel mensen gelukkig gemaakt.

Veel verschillende soorten coniferen te koop

Zoals u misschien wel weet zijn er vele verschillende soorten coniferen op de markt. Er zijn ongeveer 600 verschillende soorten die allemaal onderling lichte verschillen vertonen. Omdat deze planten dus verschillende eigenschappen hebben is het belangrijk om de juiste soort te kiezen voor uw doeleinde. Zo zijn er bijvoorbeeld coniferen die erg groot en hoog kunnen worden, maar ook soorten die wat kleiner blijven en eerder breed zullen worden. Als u bijvoorbeeld een heg of een erfafscheiding wilt creëren met de coniferen dan is het belangrijk dat u hiervoor de goede soort kiest. Uiteraard kunt u op onze website van alles lezen over de verschillende soorten die wij verkopen, maar als u hier toch meer informatie over wilt dan kunt u ons altijd bereiken. Via onze site bent u zomaar in contact met onze medewerkers die u van alles kunnen vertellen over de verschillende soorten. De producten die wij verkopen zijn onder te verdelen in twee verschillen categorieën. Dit zijn de naald- en schubconiferen. Ze hebben elk andere soorten ‘loof’ en daardoor zien ze er uiteraard ook net wat anders uit. Ook is het zo dat sommige soorten niet het hele jaar door groen zijn, maar de meesten zijn dit echter wel. Binnen deze twee categorieën hebben wij onder andere de volgende soorten te koop staan:

  • Californische Cypres “Chamaecyparis Ivonne”
  • Dwergcipres “Chamaecyparis Columnaris”
  • Levensboom “Thuja Occidentalis Smaragd”
  • Westerse Levensboom “Thuja Occidentalis Brabant”

Al deze coniferen hebben weer net wat andere eigenschappen en zien er net anders uit. Ook is het zo dat sommige soorten beter individueel met wat meer ruimte kunnen worden geplant, terwijl anderen juist goed functioneren als ze met meerdere naast elkaar staan in bijvoorbeeld een heg. Wij hebben nog veel andere soorten coniferen te koop in een pot. Deze variëren in lengte en ook in breedte, dus u kunt vast en zeker een type vinden dat aan uw smaak voldoet.

Kies voor de expertise van de kwekerij

Omdat wij met veel liefde de planten kweken van zaadje tot boom weten wij zeer veel over de producten die wij verkopen. Hier kunnen wij u dan ook van alles over vertellen. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de ideale plantperiode of de verzorging van de coniferen dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze site kunt u ook al veel informatie vinden over onder andere de verzorging, maar als u hier meer over wilt weten dan kunt u ons dit altijd vragen. Wij vinden het bovendien geen probleem om de planten bij u thuis te bezorgen, dus u kunt vanuit uw luie stoel de producten kiezen die u wilt bestellen. Wij bezorgen vaak zeer snel omdat wij alles wat wij op onze site hebben staan op voorraad hebben. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten tot u de coniferen in huis hebt. Het is uiteraard ook mogelijk om de door u bestelde producten bij ons in de kwekerij op te halen. Hier bent u natuurlijk ook van harte welkom als u met eigen ogen wilt zien hoe de planten zijn. Voor de mooiste en de sterkste coniferen die bovendien voor zeer scherpe tarieven worden verkocht zit u bij ons zeker goed. Bekijk daarom vandaag nog ons prachtige aanbod op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn