De beste zonwering

5 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

De meeste mensen vinden het heerlijk om in de zon te zitten en te genieten van het mooie weer. Het is echter af en toe minder wanneer u dagelijks veel zonlicht in uw huis heeft zonder dat u dit kunt regelen. Goede zonwering laten installeren is dan de oplossing om ook in de schaduw te kunnen zitten en er voor te zorgen dat het in uw woning niet al te warm wordt. Zonwering is in veel verschillende vormen te bestellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan rolluiken, jaloezieën of paneelgordijnen. Zonwering is eigenlijk een verzamelnaam voor alle verschillende soorten materialen die u tegen de zon kunnen beschermen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om iets aan de buitenkant te laten bevestigen, bijvoorbeeld een rolluik. Bij SunGo kunt u elk soort rolluik bestellen dat u graag wilt hebben. U kunt kiezen voor een bepaalde kleur of een bepaald patroon  en uiteraard is het mogelijk om de afmetingen aan te passen op uw ramen, zodat er altijd een passend rolluik voor uw ramen hangt en de zon goed te weren is. Zonwering kan op deze manier gebruikt worden wanneer dat nodig is. Zodra de zon niet meer schijnt en u weer wat gewoon daglicht in huis wilt hebben is het mogelijk om de rolluiken naar boven te halen en het licht valt weer als vanouds door de ramen naar binnen. Zonwering is dus heel handig omdat u het alleen hoeft te gebruiken wanneer u dat zelf wilt. Het is niet iets dat permanent voor het raam hoeft te zitten. Om meer te weten te komen over de verschillende prijzen en het plaatsen van een bestelling voor rolluiken, is het goed om contact op te nemen. Bij SunGo bent u aan het juiste adres voor alle soorten zonwering. Wanneer u al weet welk type zonwering u graag wilt kopen, dan kunt u meteen een offerte aanvragen. Dit kunt u gemakkelijk doen door online het formulier in te vullen. U krijgt dan snel bericht zodat u uw ramen helemaal klaar kunt maken voor de zomer.

Verschillende soorten zonwering

Rolluiken zijn zeker niet de enige soort zonwering die bij SunGo te koop is. U kunt ook denken aan verschillende soorten zonwering die u aan de binnenkant voor de ramen bevestigt. Bijvoorbeeld prachtige jaloezieën. Jaloezieën zijn niet alleen maar goed om de zon buiten de deur te houden, ze zijn ook zeker heel stijlvol te noemen. Ze passen in elk interieur. Jaloezieën van mooi hout kunt u plaatsen in een klassiek interieur, maar ze doen het ook zeer goed in een moderne of minimalistische omgeving. Daarnaast kunnen ze in combinatie met de juiste meubelen een heel robuuste uitstraling geven. Jaloezieën van hout bestaan uit veel horizontale latjes die ook wel lamellen worden genoemd. U bevestigt deze vorm van zonwering gemakkelijk aan het raamkozijn of zelfs aan het plafond. Via het bijpassende koord kunt u de jaloezieën openen en weer sluiten en bepaalt u dus helemaal zelf hoeveel zonlicht er in de kamer komt. U kunt het overdag dus ook behoorlijk donker maken wanneer dat nodig is. Ook is het erg handig om een kamer te verduisteren wanneer u tijdens lange zomeravonden graag een filmpje kijkt, maar het scherm niet kan zien door de weerspiegelingen. Het ophangen van zonwering in de vorm van houten jaloezieën heeft verschillende voordelen:

  • Zelf de toevoer van licht regelen
  • Makkelijk te reinigen
  • Aan te passen aan uw interieur

Wanneer u nog vragen heeft over het plaatsen van houten jaloezieën of andere vormen van zonwering kunt u contact opnemen met SunGo. Zij staan voor u klaar om met u mee te denken over de beste zonwering voor uw huis en kunnen helpen door een goed ophangsysteem te bedenken. Ook kan de wering van uw keuze door medewerkers van SunGo worden opgehangen. Dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar de zonwering en bent u snel van de overtollige warmte in uw huis af. Wanneer uw ramen afwijken van de standaard maten is het verstandig om alles eerst even op te laten meten. De wering wordt dan op maat gemaakt en u weet zeker dat alles gaat passen zodra uw bestelling wordt geleverd. Het zou vervelend zijn wanneer u lange tijd moet wachten omdat alles overnieuw gemaakt moet worden. De goede service zorgt er voor dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

De mooiste gordijnen

Iedereen heeft gordijnen voor de ramen hangen, maar vaak worden ze niet zozeer als zonwering gezien, maar alleen in de avond dicht gedaan. Dit is zonde want gordijnen zijn zoveel meer. Denk er bijvoorbeeld eens aan om rolgordijnen voor de ramen te hangen die op een goede manier het teveel aan zonlicht buiten kunnen houden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Rolgordijnen kunnen worden besteld in veel verschillende kleuren. In combinatie met uw gordijnen is het goed om niet al te afwijkende kleuren te kiezen. Rolgordijnen zijn het mooiste wanneer ze niet te donker zijn, zodat u een rustige sfeer in de ruimte creëert. Veel mogelijkheden dus om het felle zonlicht in de zomer of in de winter buiten te houden. Voor informatie over andere soorten raamdecoratie, zoals schutters kunt u uiteraard contact opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via email. U krijgt dan snel antwoord en u kunt meteen aan de slag met uw bestelling. De bestelde producten worden snel  bij u thuis afgeleverd en u kunt genieten van een kamer zonder fel zonlicht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn